116

от Пеуник

преди 2 години

Гоце, а ти от кои си батювата?

115

Анонимен

преди 2 години

Много неподготвен се изказа -- бойко е за затвора. С кого го сравняваш, политически ***?

114

Анонимен

преди 2 години

Гоцко, Гоцко...щом и теб те впрегнаха от ГРОБ да наливаш вода в продънената им мелница... Явно кинтите им взеха да свършват и правят отчаяи опити да мобилизират и последния политически труп, щом след Плювнюлиефф опряха и до теб. Хайде, гледай си лова, хотелчетата и прочее. Остави ни нас, не ни мисли. Тъкмо те бяхме забравили.

113

Анонимен

преди 2 години

Беше позабравен, сега напомня са съществуванието си. Добър президент беше - мек и удобен като трипластова ароматизирана хартия...

112

Анонимен

преди 2 години

Борисов отдавна не се обажда. Само отговаря когато някой реши да го настъпи. По глупаво изказване от това на Радев, че Борисов се криел под поли и тоги не е имало в българския ефир.

111

Анонимен

преди 2 години

До до 111И защо не ги проследихте, вече половин година сте на власт?

110

Анонимен

преди 2 години

Първанката е и ломи Евро от чекмеджето с кюлчетата

109

Обикновено:

преди 2 години

При огромни зверства и при престъпления срещу човечеството изкарани като нормални от пропагандна машина - като тази на Гьобелс се получава такова притъпяване на всякаква емоционална и пространствена интелигентност, както и след спад на интелектуалният потенциал , се получават състояния които бихме определили като дебилни. Като цивилен германец месар гледащ концентрационен лагер през 1945. Гледа, вижда и не вярва какво вижда мисли, че е нещо друго!

108

ТАКИВА РАБОТИ

преди 2 години

А спирането им да се печатат, не да се извършват плащания с тях , е защото тези купюри се ползват за плащане на ПРЕСТЪПНИ ДЕЙНОСТИ, както се обосновават съответните европейски институции!!! Така че, Боко е в киреча отвсякъде - идват от престъпни дейности /рекет и изнудване/ и отиват за плащане на престъпни дейности-купуване на гласове, плащане на престъпни деяния, като провокации, саботажи,плащане на журналистутки, купуване на съвести и пр.

107

Стига вече...

преди 2 години

Само в банановите републики в мирно време избират генерали за президенти и министър председатели.

106

Теорията:

преди 2 години

За дебелите е много интересна, но още по-интересно е какво е предизвикало дебилизирането на определен процент от населението може би крайната употреба на шокови методи? Може би пренаписването на историята без оглед на историческата истина? Може би крупното присвояване и кражби от държавата? Може би обезкървяването и обезмозъчаването на населението или всичко взето заедно предизвиква дебилизация?

105

Мда

преди 2 години

А късният Гоце хептен за нищо не става...Ще се изяде от завист,че не е в центъра на вниманието.

104

Алекс

преди 2 години

Гоцко,и ти ли получи порция от чекмеджето?Гледай хотелчето на синчето да върви и не се занимавай с медийни изяви.

103

до 111

преди 2 години

Преди да пишеш простотии за 500 евровите банкноти, да беше проверил, че банките ги изземат и са там, защото са най-често фалшифицирани. С тях обаче се извършват плащания! Факт,че могат по номерата им, да се проследи, откъде аджеба са пачките в чекмеджетата на гангстера от Банкя! Само че главният Гешев го пази като хрътка. Както се казва обаче, на всяко прасе му идва Коледата или Сретан!

102

Анонимен

преди 2 години

Кой беше Първанов като Президент и какво е свършил, като Президент?? Освен да закача медали и ордени Стара планина??? Първанов беше абсолютна скатавка - мишок който не е свършил работа в услуга на народа за пет лева!! И за тоя трябва разследване и затвор !!

101

Факт

преди 2 години

До До 104 АнонименСнимките на Чекмеджето са правени 2017 година.

100

Анонимен

преди 2 години

Чекмеджетата с пачки и кюлчета, са абстрактно назоваване на стотиците милиарди откраднати от ГЕРБ.

99

До 104 Анонимен

преди 2 години

Стига бе не думай. Толкова ли е глупав или не? Те банкнотите от 500 Евро в Европа а и в България като част от ЕС не са в обръщение от 2018 година с Решение на Европейската банка.Навярно ги пази за сувенир или ще имат нумизматична стойност след 100 години.Добре го е решил човека след 100 години ще има милиарди за банкноти които не са били в обръщение а той е бил така прозорлив да ги държи в чекмеджето си

98

Аз не знам

преди 2 години

На друго място да се лепнали религиозните - тука има едно друго основание айде един път за разлика от досега да има промяна. Вместо да закривате да спасявате причини и основания много. Аз по едно време продиктувах десет неща с които може да стане огромна гражданско светска промяна и които наистина биха могли и ще проработят ако промяната не е "промяна" ... Е тука ще разберете кво значи инат... И кво значи изневиделица и откъде не очаквате ...

97

Асан

преди 2 години

Червен кхмер милионер