26

Анонимен

преди 2 години

Отговорът е ясен - съвсем случайно нарочно!

25

Анонимен

преди 2 години

Вече е съмнително, какво точно е превозвал този кораб освен торове, за да се остави безконтролно толкова дни на това място и никой уж да не знае какво се случва. Голямо чакане, голямо умуване. Май другият товар е бил доста ценен.

24

Атаман Сирко

преди 2 години

Турските дарове край нямат, нищо добро от анадолската сбирщина, от векове!

23

Тцтц

преди 2 години

Герге, преди това всичките тикви в затвора , 12 проспани години и нищета , от къде да ти вземат кран бе гербераст , значи дарихте пари на Доган , а 12 години нищо не направихте за такива операции!?

22

Кънчо

преди 2 години

До Анонимен 2 хахах как ще дойде от Панама тая гимия бе. В търговското трампово корабоплаване е традиционно кораби да се регистритат във държави със занижен контрол относно техническите и експлоатационни характеристики на корабите. Естествено е и по евтино регистрацията в тези държави, та затова е под панамски флаг, не че идва от Панама.

21

Георги

преди 2 години

Тотална оставка на цялото правителство,заедно с президента.Некадърници.Елементарни решения не могат да вземат!

20

Бай Иван

преди 2 години

Уж имаме военни управници.Оказа се,че нищо не става от тях,канцеларски плъхове,обгрижвани от държавата с високи заплати,кеш за храна кеш за облекло,кеш за ведомствено жилище,кеш за евтини почивки,кеш за любовници!

19

Анонимен

преди 2 години

Случката идва да подскаже колко лесно може да се акостира на българският бряг (стига това да не е на пристанище)без никой да забележи!Значи чрез по-малки кораби и на по удобно място, спокойно може да се прехвърлят ,бежанци,наркотици и всякакъв вид стоки!Поредното доказателство ,за липса на държава !

18

Някой си

преди 2 години

Ех за това ви разделиха да бъде съкратено а да не минава през държавата че става много дълго. Но сега се оплаквате. Я си с вършете работата първо и после търсете виновни.

17

?!?

преди 2 години

Тежко на държава ако и трябва текст в закон, за да защити териториите си! доколкото до нескопосаното оправдание на тия двамата - не ми се коментират тъпотиитте им.

16

Коментар

преди 2 години

Абе Киро Гела -Тиквовия ортак,дето отдавна го скриха да не е под прожекторите не се ли занимаваше с кораби!Що не го хванаха него да се занимава,нали е разбирач)

15

Анонимен

преди 2 години

BG не е в състояние за нищо, факт. Това е наследството на Боко, една изостанала, разпродадена, обезкостена, ограбена държава. Част от Европа, да ама не. Всичко е само на книга, иначе действителноста е покрътителна и сме на нивото на Сомалия.

14

Анонимен

преди 2 години

Медицински хеликоптери нямаме ,сега разбрахме ,че от година нямаме и спасителен кораб.Кой знае още колко неща ни липсват.

13

БАИКО

преди 2 години

да ви кажа ли като екипажа е имал 18 ка6она водка какво ви о4удва това е яка ваксинация и никои не се е усетил как се е слу4ило

12

Анонимен

преди 2 години

Явно са гледали турски сериал

11

Гроби Таласомо

преди 2 години

Продали сме единственият кораб за морско спасяване? Ами, тогава извикайте турският черноморски флот на помощ!;)))

10

един

преди 2 години

Екипажът бил пиян.

9

Анонимен

преди 2 години

Гледахте ли видео как го разтоварват? Половината тор падна във водата. Сега ще имаме и еко-катастрофа. Пълен провал и абсурд! Искаме уволнения!

8

Възмутен

преди 2 години

Българистанските чиновнически тъпизми и алабаланици!Нямало закон,нямало нам какво си!Стоят бъркат си май незаинтересовано по всички дупки и чакат марсианците да им врътнат телефона да им наредят!Абе нали ние българите ви плащаме държавните заплати бе...администрации..камари...една камара!Пфу Дайва..!

7

Анонимен

преди 2 години

Пълен фарс е нашата родина, дами и господа! Просто не е истина.