14

Ха-ха

преди 2 години

Чета тука всякаква руска пропаганда! Забавни са ! Америка били избили "индианците"? Спомням си на въпрос към познат..."Защо е сложил портрет на Сталин в гаража си", отговорът беше..."Няма човек във света, който да е избил толкова руснаци, колкото този грузинец"! А те още му се кланят! Болна нация, с изгладени мозъци! Добре поне,че Хрушчов му изхвърли мумията от мавзолея! А за мумията на най-великия Гей на миналия век, която още лежи във фризера на Красной площадьи, по-добре да не говорим!

13

пияница мистик

преди 2 години

До Данко Харсъзина === СССР нищо не е освободила. Ако не бяха САЩ и Англия да се намесят и да открият втори фронт срещу Хитлер, сега колхозниците щяха да сглобяват БМВ-та и Мерцедеси на територията си, но поне щяха да са с нормални заплати и първа европейска сила. Сега всеки ги гледа какви са мизерници. А за САЩ само да спомена, че има при тях цели руски квартали, за Джуджистан не съм чул да има емигранти и цели американски квартали. И ще си печатат пари колко искат. Светът е техен

12

пияница мистик

преди 2 години

Ей на тези вече им вярвам. Джуджето убиец не знам дали изобщо има хиперзвукови ракети, ама американците кажат ли нещо, знам, че е истина. Забелязвате ли как нашите васални медии постоянно публикуват хвалбите на Джуджарника какви оръжия имал, в 99% измислени, а САЩ мълчат и дума не казват какво имат. Едно време го наричаха военна тайна. Но малкото плешиво джудже поне свърши 1 нещо - накара САЩ наистина да разработят хиперзвукови ракети

11

Анонимен

преди 2 години

"Руските май бяха около 5-6 пъти по-бързи"------------------------------------------------------------ Утрираш. Руските са много и най-разнообразни. Руският хиперзвуков ракетен комплекс "Авангард" е най-бърз и достига скорост от 27 пъти скоростта на звука /МАХА/.

10

Много моля,

преди 2 години

ватническото лоби да се включи по - активно в темата и да обясни немедленно на жендърската аудитория, че краварите лъжат, че *** вече имат 100-тина такива ракети и др. подобни. Амаха, вземете се в ръце и си заработете копейките.

9

гочо

преди 2 години

Тая ракета сигурно е падала надолу с тая скорост, като са я изпуснали от самолета!!! Или СУПЕРМЕН е летял с нея! Кой знае, не казват, секретно е!

8

Дарт Сидиъс

преди 2 години

Империята отвръща на удара!..

7

ИСТИНАТА

преди 2 години

Едно Е Да Изпробваш друго е Да го Имаш В Батареята

6

Анонимен

преди 2 години

Щатите имаха много по-напреднала програма, но Путин избърза да се похвали преждевременно. Всъщност руснаците дълго време ползваха американски картинки за реклама.

5

Сано отбелязвам

преди 2 години

Руските май бяха около 5-6 пъти по-бързи.

4

Анонимен

преди 2 години

Браво! Изглежда на 3D анимация, но все пак браво, успаха да я начертаят, ракетата де!

3

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха, руснаците вече си накичиха сергиите с хиперзвукови, тез нещастници с печатница за кинти още тестове не са направили.

2

Анонимен

преди 2 години

Че НАТО от пеесе години тества хипер звукови ракети, ама в Холивуд. Даже и телепортации и телекинези имата, ама си мълчат гадовете.

1

Анонимен

преди 2 години

Браво. Донесете 100на и на нас.