62

Зевс

преди 2 години

Не можеш да влезнеш в нещо, коета го няма.

61

Зила

преди 2 години

Бюрманците ще влезнат в ЕС след Турция.

60

Ванга

преди 2 години

Оти се пенявите, ке има зелена светлина през декември, некоя арна гОдина.

59

Анонимен

преди 2 години

Нищо не сте направили, Зайко! Ако бяхте направили нещо по въпросите с историята или с българофобските нагласи в държавата си, тогава можеше да очаквате и нещо от нас. Сега нищо не можем да ви обещаем. ЕС е затворен за вас.

58

Истина

преди 2 години

Само се пропуска да се каже най-важното - коя армия освободи Скопие и Белград в бой с нацистите, коя армия даде хиляди жертви с боевете в Хърватия, Унгария и край Виена??? Много наши дядовци загинаха в тези битки. Никой, казвам НИКОЙ от нашите деди, не се би рамо до рамо с хитлеристите в Западна и Източна Европа. Защо в западните ни съседи се мълчи за това?

57

Яне

преди 2 години

......Тогава Република Македония, македонският народ и всички граждани, които живеели тук, взели решение да се присъединят към антифашистката борба....Във всяко изказване на Заев има по един такъв бисер. Много е забавно да четеш как официалните власти на комшиите се излагат, само и само да се харесат на електората си, чиито светоглед е изостанал минимум с 30 години.

56

Да

преди 2 години

До Анонимен 13 Българин ли е размачкай му топките! А освен масажа, може и сви.рка да му направиш!

55

Зевзек

преди 2 години

И аз чакам зелена светлина от Кака Мара съседката, ама тя средeн пръcт ми показва.

54

Qwerty

преди 2 години

Ааа, забравих да кажа, че евреите от Македония са депортирани, а тези от България са спасени, май македонците не са били много успешни анти-фашисти.

53

Анонимен

преди 2 години

През Декември? Значи в РСМ са сигурни, че разединителя ще бъде преизбран, а оксфордци, ДБ-ейци и мутривънвътре ще слушкат херо-мустафата? Да, може, ама ако изберем разединителя и оксфордчетата....

52

Qwerty

преди 2 години

Според Зайо значи македонците са се сражавали и умирали в битки срещу българите. По-голяма глупост не бях чел днес.

51

Анонимен

преди 2 години

Вето до дупка и късане на договора за добросъседство с тия бъдещи албанци.

50

Анонимен

преди 2 години

До Anonimen 46...Момче *** на лекар..може пък да ти няма нищо...

49

Анонимен

преди 2 години

Мдааа, чакайте зелена светлина декември месец 3500 година !!!До тогава Макетата ще са антични

48

Барселона

преди 2 години

От тоновете лъжи, които изсипва в публичното пространство РСМ ,взех да се чудя дали не сме ние виновни...Една лъжа повторена сто пъти става истина а техните са хиляди...

47

Анонимен

преди 2 години

По неговата теза с претенции към страната ни,че има отрицателно настроение спрямо тях и тези територии където се споменава техния въпрос има писано,като обсъждане повдигнато от комунистическата партия у нас с което обвиняват тогавашното правителство на власт в техния в.Работничкаот времето м. Февруари около година преди Хитлер да е дошъл на власт след което за фашизма и него започнало да се говори от тях и техния интернационал,а защо при толкоз шумене да не е дошло до него и да вземе за идея.

46

Горд Българин

преди 2 години

До Anonimen 46По скоро България ще си върне насилствено откъснатата географска област Македония и ще граничи с Косово и Албания. Вие не сте македонци, а българи от западната географска област Македония само, че с промити от сърбите мозъци.

45

Горд Българин

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ чака от Скопие да признае, че техните родители са българи, че няма такава нация македонци както и такава държава и език, а историята ни е обща и тогава може и да си помислим дали да им дадем зелена светлина защото сега не е червена, а тъмно червена.

44

Anonimen

преди 2 години

Makedonija do Dupnica i Kjustendil ste bde

43

Голям и дебел

преди 2 години

Среден пръст! Да искат от Сърбия, Гърция, Албания, Турция и от US. Те са добрите - ние сме фашисти и окопатори! Хак им е на тия ...