30

Баба Шмеркел

преди 2 години

Талибанише иш май либе :)))

29

Асан

преди 2 години

Айнцу цвайнцу драйнцу дрън :)))

28

Деградираме здраво

преди 2 години

Някой знае ли какъв е този Цветлин Йовчев, казват че е един от шефовете на тероризма с Синтетична Телепатия и Хавански Синдром в България! Някой знае ли нещо по въпроса!

27

баба мара

преди 2 години

тя съсипа живота и на бежанците и на германците и на европеиците с непремеренитеизказвания да ги кани в европа единственото добро дело е сев поток2 всичкоостанало е пълен провал старите германци в зап част не могат да я гледатако и новата коалиция е като старата нищо добро не очаква европа

26

Анонимен

преди 2 години

тази хазарска ромка от полша стриктно изпълняваше заповедите на своите господари глобалисти които имат еднакъв етнос със нея.така се угой тази че замяза на крава огромен газ,донапълни европа със тъмни бежанци,и малековци по такъв начин си отмъсти и показа омразата си към европейците.а с ръцети си покзва афраканските бежанци как са и разширили дупките

25

Сата НАТО

преди 2 години

Твърде жалко е човек, който не знае къде да си сложи ръцете, да е бил 16 гидини канцлер на Дойчланд.

24

Леша

преди 2 години

Хайде на бунището на историята.

23

мак

преди 2 години

Най-тъ..па мигрантска политика е тази на меркел и привържениците й.

22

Анонимен

преди 2 години

голям вредител е тази, трябваше да и сложите 5 ваксини да си иде по навреме

21

Анонимен

преди 2 години

20 години икономиката на Германия се крепи на изцицването на другите европейски държави. Целият ЕС работи за Германия. Караха ни да отглеждаме свободни кокошки, а като дойде Ковид-а, ни оставиха сами да се оправяме. Тази баба 16 години я избират уж демократично, докато Путин бил диктатор. Германия трябва да ни плаща за всеки българин с образование, който работи там, защото тези хора са отгледани в България, а германия ги ползва като готови кадри без да е платила стотинка за тях. Внос на роби!

20

Койчо

преди 2 години

Най много ще ми липсва как боко тиквата ми козерува ниско до п.....казала танте меркел

19

Анонимен

преди 2 години

Ако Германия остане в ЕС я чака крах. Англия се чувства прекрасно след като напусна съюза, и икономиката и постепенно се възстановява. Много политици в Гернания вече говорят открито за излизане от ЕС. Германците не искат повече да хранят страни като България и прибалтийските. Може би е дошло времето за Декзит.

18

Анонимен

преди 2 години

До бой по РашкаМачка друг път затова и двата Северни потока до Германия вече са готови въпреки целия вой, че руснаците застрашавали Европа..

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - "Тя погреба Европа" - Споко, както е тръгнало, след Брекзит се очертава Декзит, Германия ще ви освободи от присъствието си, нека французи и холандци ви хранят. Без Германия ЕС ще просперира и ще се развива с ускорени темпове.

16

Анонимен

преди 2 години

Меркел=гробокопачката на християнска Европа.Анатема.

15

ФуйШисти

преди 2 години

Домъкна половината Африка в Германия. Като резултат: Новогодишната нощ в Кьолн, други подобни нападения над момичета от страна на "Новите немци"Ковид Фуй(Фа)Шизъм към собственото си население - не може дори да кихнеш без да си ваксиниран или тестван.Зелени сделки и тем подобни тъпотии, които вече предизвикват повишение на цените на енергоносителите.И още хиляди подобни благинки ..

14

Анонимен

преди 2 години

Ако зимата се окаже студена и газовите хранилища на Европа се изпразнят, цената на газта може да стигне до 2-3хил долара. Сметкита за парно и ток в София могат да стигнат до няколко хиляди лева за апартамент. Цената ще се стабилизира напролет около 500-600$, която е нормалната пазарна цена за Европа. Само Германия се изхитри и сключи дългосрочен договор с Газпром на фиксирани цени и сега купува на 220$.

13

Анонимен

преди 2 години

В Естония отвориха отново стара ТЕЦ на битумни шисти от омразното съветско време заради високите цени на газта. В Англия отново пуснаха ТЕЦ на въглища, а CF Indurstries, един от най-големите производители на азотни торове, преустановиха производството на два от заводите си в Англия поради същата причина на високата цена на тази остаряла путинска технология.

12

Анонимен

преди 2 години

Западна Европа няма достатъчно територия и за да се изхранва разчита на добив от високи реколти благодарение на азотните торове. Азотните торове се произвеждат от природен газ, който е нужен за насищане на азота и амоняка. Високите цени на газта правят нерентабилно производството на азотни торове, което буквално застрашава ЕС с глад.

11

бой по Рашка

преди 2 години

Само заради това как мачкаше 16 години комyнделите на Путин ще я уважавам завинаги