24

Иванов

преди 2 години

Това нагло същество, съвкупност от всички определения и сравнения за съвременен български политик няма срам и достойнство. Поредния ненаситен алчен крадец, не наял се и не насител се. Нямат свършване вече в това подобие на държавица!

23

Анонимен

преди 2 години

колко кинти взе да те снимат с торбичката ?

22

Анонимен

преди 2 години

БабаЯга на това се вика оформяне на сьзнание.Като оставят коментари които повеждат вьв предварителна запланувана посока на коментари, другите пречат и трият. Образуване на обществаната нагласа, струва много повече от рекламите.

21

Анонимен

преди 2 години

Краси, няма как да се обединим, защосто съществуващият политически елит се състои от престъпници. Ако беше патриот наистина, щеше да искаш тези хора да не управляват повече и да си получат заслуженото. Обаче и ти си един от тях. Твоят патриотизъм са делюзиите за България на три морета, брътвежите за величие и че сме нещо особено. Това, което ни е нужно, е да се отървем от корупцията и да възстановим държавността (или по-скоро да я създадем). Това няма как да стане със сегашните хора.

20

Анонимен

преди 2 години

Сус бе бьлгаромразещ продажен.

19

Анонимен

преди 2 години

Повече от 30 г. този вече застарял и ошишкан агент на ДС поучава българите за всичко и за всеки.

18

Баба Яга

преди 2 години

Денс БГ трият коментари - явно и те са част от статуквото.

17

Анонимен

преди 2 години

БКПто винаги разделя за да владее! Когато редовия българин го проумее тогава ще бъде истински свободен!

16

22

преди 2 години

Това е единственият български политик, който последователно и неотлонно следва политиката на защита на бългските интереси, българка история и национални ценности. Ако имаше повече като него, позицията на България в света и в Европа щеше да е много по-добра.

15

Анонимен

преди 2 години

Така е Краси, ала как да се обединиш с тия, които ти показват юмрук и ти заявяват, че нямаш право да мислиш различно от тях. Че ще те пребият и хвърлят в Белене на прасетата, просто защото задаваш правилни въпроси, на които те не могат да отговорят без да се разкрият! Кажи Краси, как да стоя спокойно до ония дето ми вдигат юмрук? За да има обединение, тези с юмрука не трябва да са овластени. Иначе разделението ще е още по-дълбоко.

14

Анонимен

преди 2 години

Такава омраза внесе ти ченге крадливо,че нямаш равен.Поне завинаги унищожи ВМРО.

13

Анонимен

преди 2 години

ВМРО НА КРАСО КАРАКАЧАНОВ С ПОДКРЕПА 2,8 % ОТ 45 % ИМАЩИ ПРАВО НА ГЛАС...ИЛИ ОКОЛО 1,5 % ЦЯЛОСТНА ПОДКРЕПА 99 % ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ НЕ ГО ИСКАТ...

12

Анонимен

преди 2 години

Ако имаш малко мозък в главата,ще се скриеш и ще се молиш да не вземе някой да ти разкрие далаверите,че знаеш какво те чака.А ако се надяваш,че като се обадиш тук там ,отново ще се сетим за теб и ще ти гласуваме,много се лъжеш.

11

Анонимен

преди 2 години

Този казва истината за българските политици, но пропуска да спомене, че и той самият робува на външни сили, няма собствена воля и е обвързан с икономически интереси.

10

Словянин

преди 2 години

На думи Каракачанов е абсолютно прав. Но допуска 2 фатални стратегически грешки: Оплюва Русия + Поставя личния интерес над националния.

9

Алко

преди 2 години

Е точно па тебе никога не моем да спрем да те мразим!

8

Анонимен

преди 2 години

Сега остава и винкела да се изходи.Тиквата беше пръв,каракачанката го последва,сега и третия от обединените ид..оти да се из..оди и всичко ще бъде наред.Обе-ди-не-ни СМЕ!Ура!

7

шкембе

преди 2 години

Този на снимката го мразя доброволно и безплатно.

6

Анонимен

преди 2 години

Ей,лъжльооооо,кой подари на американците 300 милиарда за едни таралясници на книга?Кой продаваше българско гражданство на македонци?Не те ли е срам,бе?

5

Гроби Таласомо

преди 2 години

Боже, Каракачан, ако ти не робуваше на външни фактори, отдавна да сме те сложили за минситър-председател, но уви, все още помним торбичката "Билла" и сагата с Ф-16-ките, които, ако не са външен фактор, не знам, какво точно друго са;)))