26

Анонимен

преди 2 години

Да благодарим на другарят Лойко Борисов, че за 12 години направи всичко възможно, за да НЕ се построят АЕЦ Белене, ЮП и Бургас-Александрополис!

25

Анонимен

преди 2 години

Който и да дойде на власт през ноември като дойде сметката за парно за януари месец и паднал от власт.

24

Анонимен

преди 2 години

Падна Бойко и цените в цял свят се вдигнаха.Германците ни се молят да изберем пак Бойко за да паднат цените на газа.

23

Анонимен

преди 2 години

Мдааа, Радев е виновен за борсовите цени на целия свят на газ, жито, петрол, злато ..Това ГЕРБерастите са хем *** хем простаци

22

Анонимен

преди 2 години

Така ви се пада като гласувахте за чалгари, разни измеекяярии, гробари с ковчези, яйца развалена риба и т.н. и близо половин година сте със служебно правителство което нищо не върши, а повече вреди нанесе на държавата с двамата харвардски мошеника. Но каквото си надробите това ще сърбате, но с това всички страдате и обеднявате. Поздрави от Нюрнберг.

21

Анонимен

преди 2 години

КАТО УПРАВЛЯВАТ ПАГОНИ ТАКА ЩЕ Е

20

Анонимен

преди 2 години

От няколко дена по ТВ студията обясняват, че тока е около 3 пъти по-евтин от реалната цена. Тоест ток,вода и др. трябва да се вдигнат 3 пъти.АЕЦ Белене трябваше да работи вече, ама нали е просто един гьол. Като слугуваме на новите "съюзници", хем ще сме бедни, хем ще плащаме големи сметки. Ако Белене работеше, ситуацията щеше да е различна.

19

Анонимен

преди 2 години

През юни 2020 борсовата цена на газа е била 1.5 USD сега в момента е над 5 USD . Радев е виновен за това

18

до наивници

преди 2 години

какво общо има разбутване на държавата с международна борса за цени на горива нима бойко щеше да ти помогне едва ли шмешник

17

Анонимен

преди 2 години

Време е за спиране на ползването на горива и газ . Почнаха пак да ни правят на маймуни. Горивото 2.30 газа второ увеличение. Просто не ги ползвайте максимално. Ходете пеш ,ползвайте токов градски транспорт.

16

Анонимен

преди 2 години

Глупиндери, какво се напъвате в коментарите. Само вие ли не разбрахте, че в целия свят има шоково поскъпваде на енергията. Какво искате? Предприятата в държавата да работят на загуба и да натрупат дългове? Да колабира системата? А тия дългове кой ще ги плати бе, глупиндери!? Нали пак от вашия джоб ще дойде. Ако не днес, утре.

15

Анонимен

преди 2 години

Увлеичайте бе. Накрая всички ще почнем да со отопляваме на дърва и ***. На всеки блок и къща ще им пушат комините.

14

Наивници

преди 2 години

Давайте сега тъ'панари, нали ви харесваше юмрука!?Сега ще плащате цената и за скъпия ток, и за скъпия газ, и за скъпо то парно!Да не говорим за високата инфлация и цените на всичко.Зорът ви беше да разбутате държавата ида я потопи те. Като твърдите, че имало корупция, а сигурно я има, що не действахте по закон-разследване и съд. Защо разбутахте цялата икономика и сложих те пълни и алчни некадърници.Нека ви дундурка сега на празни ясли! Кой ви каза че корупция се бори с друга корупция? Наивници!

13

Русия

преди 2 години

Няа АЕЦ Белене, няа Южен поток.Банани банани банани банани банани

12

Хъб

преди 2 години

Хъбчето на Баце - най-голямото отмъщение към народа. Яжте повече боб! Ще ви требе отопление.

11

Анонимен

преди 2 години

Всичко да вдигнат до изборите,двойно ако може.20% активност и ГЕРБ отново на власт.Браво Радев,браво юпита

10

Анонимен

преди 2 години

Точно за тия увеличения, благодарете на вожда си, защото точно неговото 12 годишно некомпетентно управление досъсипа и без това рухналата ни енергетика!

9

И сега накъде

преди 2 години

Цените тръгнаха нагоре и ще трябва да свалим розовите очила. И сега да видим всички които се набълбукаха с имоти и КРЕДИТИ какви ще ги вършат - Айде на сергията

8

братята

преди 2 години

Хитлер и Сталин ще вдигат цената докто САЩ не отстъпи за Северен Путок.

7

Предлагач

преди 2 години

Не ви го предлагат, а ви го налага, даже слагат, два ката, башка главата.