25

Анонимен

преди 2 години

Денков да отдели една седмица да пообиколи няколко големи столични училища, но не с мерцедеса и ескорт, а с градски транспорт, както пътуват мнозинството от учащите, да не са предварително предупредени, както и да поседи в тях няколко часа и ще види, че мерките са само на хартия и никой не следи за тях.

24

БеГеМама

преди 2 години

Ний сме прозди, щото нъ напрайха таквиз. Гледаме Баце - ***. Президентина - овенен. Славчо - шоу политик. Други кандидат лидери - с фалшиви дипломи, та затуй тъй.

23

Анонимен

преди 2 години

БГ мамите са другите за бой. Седят тия мъърши на кафетата и развиват теории как лапетата щели да се удушат, ако са с маски. Седят и се зъбят на даскали и директори колко е страшно, ако са с маски. Тия дииванета се заразяват помежду си, заразяват баби, дядовци, чинки, дъртите лесно гушват букета. И после: "Ами те дъртите тъй и тъй щяха да ***, ние им помогнахме."

22

Анонимен

преди 2 години

Турете им маски на тия калпазани най-после! Ходят си свободно и си обменят коронки, даскалките са безсилни! Контрол и глоби, само туй оправя нещата.

21

до Друга тема

преди 2 години

Правичката да си кажа, по-добре от сега никога не съм бил, а статистически това важи за целият български народ, от както изобщо се е пръкнала България и то не благодарение на управляващите, а въпреки тях. Така че, ходи си продавай стоката другаде.

20

Друга тема

преди 2 години

Велики Български народе, ако искаш да си много добре, както никога до сега, значи трябва да избереш правилният човек, който да управлява България ! Както всички знаем, България не е нормална страна и не е много добре ! България трябва да се изгради като държава, САЩ и Турция не й трябват, за да се оправи ! България трябва да излезе от НАТО ! Така ше е най-добре ! Не е нормално една пенсия да е 3 цифрена или 4 цифрена !Правилният човек, който трябва да управлява България е Живко Костадинов !

19

До 18

преди 2 години

Че какво им има на здравето на децата? Боледуват си ковида без изобщо да рзберат и си създават естествен имунитет за цял живот. От това по-хубаво...

18

До 12

преди 2 години

Не само смешно, но и вредно за деца, родители и учители! Абсолютно неадекватни в ковид кризата, в училищата де факто никакви мерки не се спазват, това го няма тикъде по света!! На първо място са длъжни да опазят здравето на децата, а на тях не им пука, пълно разочарование са. Тези ще обърнат стола на Радев, за жалост.

17

Анонимен

преди 2 години

И тоя мисли за много известен)с предишния министър 1 към 1 скумрии

16

Анонимен

преди 2 години

Кога най-найкрая ще се появи министър на образованието, който да се опълчи на печатарската мафия и да замени хартиените учебници с таблети? Призовавам го този министър, един работен ден да носи на гърба си 10 килогрмовата раница на първокласник. Само един ден!

15

МОН

преди 2 години

трябва да е с първи приоритет тестване два пъти седмично поне на всички учащи и моменталното карантиниране на положителните. В противен случай не им мърда дистанционното още 3 години. Никакво прикриване на болни от директорите и яка глоба за родителите, пуснали болно или контактно *** в образователна институция

14

Анонимен

преди 2 години

>Фондация на Кирил Петков и Николай Денков със 100 лева учредителен капитал, финансирана от Америка за България и рекламирана във вестник Капитал, се готви да източи милиони от Фонда на фондовете. Значими постове в правителството на Радев и в структурите на държавата получават и всички харвардски лектори от фондацията на Кирил Петков и Николай Денков.

13

Анонимен

преди 2 години

Рецептата днес.хляб със сол.

12

Анонимен

преди 2 години

МОН е напълно безсмислена структура.Най-смешното министерство.

11

Анонимен

преди 2 години

До до 1 - Задължен си ... ако може да ти налагат. Недей много вряка, че не се знае утре, на атеб кой ще ти налага ..хе хе хе хееееееееее, баткааааааа! Такаф и живота!

10

ДО КИФЛЬОКПИЧОК

преди 2 години

АМ, АМ, АМ, АМ АЗ СЪМ ТИКВУНИЙ БАНКЯНСКИ, ПРО=Т КАТО *** И ЩЕ ТИ ИЗЦОКАМ ЦИ=ИТЕ ЗА ЗАКУСКА С МЛЕКЦЕ, АМ АМА АМ.

9

до 1

преди 2 години

Ти ще бъдеш първия набит!! Като не искаш да носиш маска ходи в гората бе шебек безмозъчен! Освен права имаш и задължения, след като искаш да си сред обществото, не живееш сам на тази планета и си задължен да се съобразяваш с околните! Аман от лигльовци, мрънкачи и селяндурски изпълнения!

8

Анонимен

преди 2 години

Какъв нов мандат на служебно правителство бе? Какви приоритети ще поставя този, като ще има друго правителство след изборите? Нали то ще поставя приоритетите?

7

Изследователски

преди 2 години

По-добре да закрият БАН, вместо да откриват още пара зитни структури.

6

Анонимен

преди 2 години

И Мича Каравастева президент! Време е тя да възроди "Кремиковци", както водеше години производствената практика на аналитиците там.