87

Alex

преди 2 години

Евала бате Васо! Нямам търпение отново да си викаме здрасти по Московска, а ти да даваш газ на купето и да излиташ в неизвестна посока :)

86

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 81, Надявам се да имаш представа какви небивалици си писал. Котра разузнаване на МВР?! А ако имаш предвид Борисов, той не е бил такъв. Ако изобщо има такова звено. И един въпрос, защо след като управлява от 2009, Борисов чак миналата година погна Божко?

85

споко

преди 2 години

Прибирай се в България и докажи ,че си невинен ,нали няма доказателства .

84

прав е

преди 2 години

И преди писах, че Горанов като минфин явно не прави разлика между данъци и такси, а разлика има.

83

Надблюдател

преди 2 години

"Нашите" хора обсебиха властта, начело с Фигуранта Радев, и Божков взд да надига глава, и започва да опипва почвата , дали може да се върне ! А дано, ама надали! Въпреки че съм сигурен, че в ЕП рускинята Йончева, Иво КГБ-то, мижитурката Витанов..., са готови да клекнат на Божков ,а Рада /с онзи прякор/, е готова да си завърти трътката накъдето я пожелаят, но надали в ЕП не са осведомени кой е Божков!

82

О хо хо

преди 2 години

Е той Божката е от МНОЗИНСТВОТО НА ПОЧТЕНИТЕ!!!! СМЯХ СМЯХ СМЯХ!!!! БЕЗОБРАЗНО АЛЧЕН АГЕНТ НА КГБ!!!

81

Бонго Бонго

преди 2 години

Това не мина за второ четене.И съм много доволен.

80

Анонимен

преди 2 години

Голямата грешка на Бойко и Гешев, беше че посегнаха на Бижков. Ей точно там стъпаха много на криво и затова паднаха. Никога не се посяга на човек, който има повече пари от колкото е външния дълг на държавата. Такъв човек може да си купи България, заедно с дълговете и.

79

Бонго Бонго

преди 2 години

86 ти чак ти се чудя.Виж назад новините, дори и тук в днес ги има. Върни миналата седмица.Майтап си правиш?))Функцията на ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР МИНАВА В ПРАВОМОЩИЯТА НА МИНИСТЪРА НА ПРАВОСЪДИЕТО. И ако е обвиняем негов колега министър, познайте кога ще бъде осън./ Друга тема/Функцията на спец прокуратурата и спец съда преминава в районните прокуратури. Тоест на село и а баш навсякъде и квото си иска ще прави и ще хвърли торба с пари на районна прокуратура и филма свърши битият бит и т.н

78

Анонимен

преди 2 години

И кой в ЕС ще направи нещо срещу решението на американците? Те взеха на франсетата сделка за 50 милиарда, че сега някой да им държи сметка за наш бандюга!

77

До 82

преди 2 години

А кога баце е бил шеф на контраразузнаването, че този момент съм го изтървал ?

76

Бонго Бонго

преди 2 години

Брендо балнува България. Дори да успеят да го искат, Украйна няма да го даде, ЗАЩОТО ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ТАМ1. ФАЛШИВИ ДОКУМЕНТИ2.НАРКОТИЦИ3. ОРЪЖИЕ4. ОРГАНИЗАТОР НА БАНДА / ТРИМА СТИГАТ/5. ЩЕ МУ ПРЕПИШАТ ИЗНУДВАНЕ6. ШПИОНСТВО ЗАРАДИ ТЕЛЕФОНА, КОНТАКТИТЕ СА ОТ РУСИЯ,КАТО СА ВЪВ ВОЙНА.... ОТИДЕ..7. СЕГА УКРАЙНА ЩЕ КАЖЕ НА ЕВРОПА,ЧЕ СЕ БОРИ С ПРЕСТЪПНОСТТА, ЩЕ ПЕЧЕЛИ ТОЧКИ.познайте дали ще се върне в близките 20 г

75

До бонго

преди 2 години

Къде видя в тези работи точката премахване на прокуратурата и функцията на главния прокурор?

74

Анонимен

преди 2 години

В България законност няма, защото няма и народ. В "Свидетелства на прехода" Костов пише как точно е ограбена България от Доган и Луканов.С поставени лица и с малка вноска, която в последствие инфлацията заличава. Освен че няма никой в затвора за това, тия партии още са във властта. Бойко Борисов просто се възползва от модела, а фондовете го закрепиха 12 години.

73

До бсп

преди 2 години

А кой пусна въпросните лица да напуснат страната и да си джиткат безпроблемно досега.

72

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли стана ясно защо всички така хорово ревнаха срещу Борисов, а? защото им развали рахата на разни крадливи и престъпни муцуни. Като шеф на контра разузнаването в МВР той много добре ги знаеше и кои са и всичките им далавери. Погна ги а те сега му връщат като използват разните му там жадни за власт лилипути. То винаги ще се намерят такива, дал господ. каква оправия искате? няма да има такава. най - много да станем втора Италия - мафия и официална власт ръка за ръка.

71

Бонго Бонго

преди 2 години

76 ти верно ли?))Спомняш ли си съвета на ВСС? Там приеха промени за , които пиша във всички точки, включително да се махне охраната на Бойко, Пеевски,Патриарха,Караянчева , всичко по план. Разтуряне на спец. Прокуратурата и спец съда и махане на Звеното главен прокурор, всичко минава в районните прокуратури.После мина първо четене в Народното събрание и беше ПРИЕТО. НЕ УСПЯХА да стигнат за ВТОРО ЧЕТЕНЕ И СЪОТВЕТНО НЕ МИНА. СЕГА СЕ РАЗТУРВА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ОТИВАМЕ НА ПОРЕДНИТЕ ИЗБОРИ.

70

БСП

преди 2 години

Брендо видя, че вече наши хора държат властта и веднага се предаде и пожела да се върне в България!! Скоро и Васил Божков, Цеци Василев и братя Галеви ще се завърнат. Новата власт връща бизнесмените и техните бизнеси в България!!

69

Анонимен

преди 2 години

"....за броени дни всички мои лични и на семейството ми банкови сметки, както и на търговските дружества, в които съм акционер или съдружник, бяха запорирани..." НА КАКВИ средства господинът живее в СА? До колото ни е известно в емиратите не можеш "да я караш на фотосинтеза", колкото и слънце да има;)

68

Бюрото за свидетели

преди 2 години

Кръвта на убитите свидетели сега ще лепне по ръцете на ИТН.