142

Анонимен

преди 2 години

На тия плащат ли им за реклама?

141

до плебса

преди 2 години

Само да ви обясна, най-големият консуматор на СО2 са водните растения и водораслите. Океаните са 70% от повърхността на Земята. Никакво обезлесяване или пренаселване няма. Еврейска пропаганда. Ще ви намалят защото 1 милиард се мачка лесно. Измамата е грандиозна.

140

Кузнецкий бассейн

преди 2 години

Киловатчас електроенергия може да се получи чрез изгаряне на въглища, или на газ. Взимаме калкулатор и смятаме кое колко е, отчитаме глобите за отделяне на CO2 емисии. Калкулатора съобщава, че въглищата са по изгодни. На вратичките на шкафчетата в съблекалните на миньорите от Кузбасс вече са закачени портети на Урсула с комисарите от Еврокомисията и членовете на германската енергийна агенция - 10% повишаване на производството на въглища за последната година. Почти цялата продукция отива на запад, и сюрприз, сюрприз - на двойна цена.

139

Анонимен

преди 2 години

Газта мина 1000$. Ще ви видем как ще спрете въглищата.

138

Анонимен

преди 2 години

Тези хора живеят в някаква измислена реалност. За сега бензиновите двигатели нямат алтернатива. Единствената алтернатива е колела и тротинетки.

137

Анонимен

преди 2 години

До Край - напротив, не е вярно. Това, че нямало значение кой го казва, не означава, че е вярно. И 100 пъти да го повториш, няма да стане вярно.

136

Край

преди 2 години

До 137 няма значение кой го казва - дай си сметка че е вярно. Производството на стомана, на ток, на цимент и транспорта отделят 130 ПЪТИ повече СО2 от всички вулкани на планетата.

135

Анонимен

преди 2 години

"Хората ще спрат да купуват бензинови коли когато електрическите станат по добри и по евтини. Точно както замениха примерно телевизорите с кинескоп и мобифоните. Не защото някой ги забрани за защото новите технологии бяха по добри и по евтини". това е очевидно, но кога ще станат по добри и по-евтини. Засега стават по скъпи и изобщо не се подобряват. И ако е така, защо е цялата кампания и насилствено налагане на ел коли.

134

Анонимен

преди 2 години

"Проблема е следния - човека от 150г. вади въглерод от земята, окислява го /изгаря го/ и така го праща в атмосферата. Това го правим все повече. Тоя процес е необратим. Дърветата ядат въглерода от въздуха, но като умрат го връщат пак там.Ако това продължи планетата ще се промени и човечеството е заплашено от прегряване и задушаване." - не, няма да се промени. Кой го казва това - еврокомисарите от Брюксе, или Грета Тунберг.

133

Ларавел

преди 2 години

Просто трябва да се намали населението, като се намали раждаемостта. Така ще се пази баланса. Не може да се разпростираме до безкрай. Абсурдно е. Ако върви така, то след 1000-1500 години ще сме 50млрд, което е равно на гибел на цялата планета.

132

Анонимен

преди 2 години

До Край - въпроса с CO2 е измама, няма такъв промлем. А залесяването е много по-добро отколкото смешните зелени технологии, които са дори по-вредни.

131

Край

преди 2 години

до 130 като ти напнаравят горивото 6лв./литъра. и като ти направят прегледи за да имаш катализатори и фап филтри и сам ще я закарш в Надин.

130

Анонимен

преди 2 години

Те може да пустеят в момента, но по принцип се водят земеделски земи и по всяко време при нужда може да бъдат разорани и засети с нещо. Повечето от тези земи са частна собственост.

129

Анонимен

преди 2 години

Отде имат пари футболни клубове като ПСЖ и Сити, от петрола разбира се :)) Даже не ги е бе колко пари хвърлят, единствено "финансовото" правило за доходи и приходи ги ограничава уж от УЕФА :)))

128

Анонимен

преди 2 години

Този Петър Витанов лъже, че няма забрана за дизели. Вече има забрана за дизели в Германия и в други страни за дизел евро4, в Брюксел също от 01.01.2022 дизел евро4 е забранен. Това си е чист фашизъм. Много хора остават без работа защото не могат да пътуват, а нямат пари за нова кола. Стария дизел вече не могат да го продадат изгодно. Теглят кредити за да оцелят, но и банките вече не дават кредити.

127

Край

преди 2 години

Залесяването не решава въпроса с СО2. Не че не е полезно . Дърветата го ядат но като умрат се връща в атмосферата.

126

Анонимен

преди 2 години

До До 118 - има много места които могат да се залесят, цели райони на България пустеят.

125

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121 - То и петрола щеше да свърши някъде 88-а/89-а и да гледаме как Мел Гибсън гони разни пънкари с колата си... ама не стана.

124

До 118

преди 2 години

Няма къде да залесяваш! Планините и сега са покрити с вековни гори. А всичко друго където няма гори е обработваема земя и пасища за животни. Тази земя не можеш да я залесяваш защото там се произвежда храната с която се изхранват 8 милиарда души. Остават само пустините, но там нищо не можеш да залесиш защото е прекалено горещо и сухо. Шах и МАТ! Няма измъкване освен да намалят населението на Земята с 90% и те това и смятат да направят. Сега ни тестват с пандемията за да знаят как ще реагираме.

123

Край

преди 2 години

Проблема е следния - човека от 150г. вади въглерод от земята, окислява го /изгаря го/ и така го праща в атмосферата. Това го правим все повече. Тоя процес е необратим. Дърветата ядат въглерода от въздуха, но като умрат го връщат пак там.Ако това продължи планетата ще се промени и човечеството е заплашено от прегряване и задушаване.