95

Анонимен

преди 2 години

"Стрелките на часовника ще въртим до дупка." - ауууу, досега не се бяхте сетили, ама сега изведнъж станало "до дупка". Защо не повдигнахте въпроса преди 1989 г.? Или нещо не ви стискаше?

94

Жоро

преди 2 години

А защо не направат референдум в ЕС и хората да решат.'

93

wggw

преди 2 години

До АнонименПри нас не се усеща чак толкова разликата , но за по-северните страни през лятото нощите са доста по-къси от тук. И все пак прекратяването на тази смяна е много желана. Не може за това група бизнесмени да печелят от икономия на ел.енергия за сметка на нашето неудобство!!!Няма значение кое време ще оставят, важното е да се прекрати тази игра!

92

Анонимен

преди 2 години

Винаги,винаги и завинаги ще сме контра на еврогейтаците. Колкото по-бързо го проумеят толкова по-добре за ТЯХ.

91

Наблюдател

преди 2 години

Лятното часово време е по добро-на лято се стъмва в 22,00 часа и има време за много неща след работа.Твърдо за лятно часово време!

90

djjddjd

преди 2 години

"84% от европейците не желаят да превъртат стрелките два пъти в година, но...."Голяма драма! Голямо реване!Каква част от тези 84% от европейците с голямо желание превъртат стрелките мнооого пъти в годината пътувайки зад граница? Не вярвам да има и един човек, който да каже - "Уффф, няма да ходя на почивка/екскурзия в чужбина защото трябва да сменям часови зони".

89

Бай Тошо

преди 2 години

Не трябва да вървим срещу природата. Да се върне целогодишно астрономическото т.е. зимното време. 12 ч. на обяд е пладне и слънцето е най-високо. Петлите също пеят по астрономическо време, както и всички животни и цялата природа е по АСТРОНОМИЧЕСКО време.

88

Анонимен

преди 2 години

Еврогейовете на ЕС не могат да,се разберат )

87

ПроСоТо

преди 2 години

НИКОГА не съм се подлъгал от тая дивотия!!..НИКОГА не съм "местил стрелките на часовника"...За мен тая идея е по-тъпааа и от "конспирацията" за "плоската Земя"..И о,чудо,ОЦЕЛЯВАЛ съм без проблеми и без връткането на стрелките!

86

ив

преди 2 години

махаш си часовника и няма да имаш проблеми !

85

ss

преди 2 години

пълни глупости ! Значи да ходиш всяка седмица в петък на пазарче до одрин може да се става в 2-3-4 часа сутрин а не можеш веднъж годишно да станеш по-рано или по-късно!

84

Анонимен

преди 2 години

И за каква икономия на ток става въпрос, като се налага сутрин да светна навсякъде лампите, като се приготвям за работа?

83

Анонимен

преди 2 години

Проучванията по света показват, че с над 50 % нарастват инфарктите, инсултите, както и трудовите злополуки на работното място след смяната.Обаче са много настървени да се "борят" за нашето здраве и да ни набодат с препарата

82

Анонимен

преди 2 години

Зимно _ астрономическо време трябва да се запази. Всички които имат и ще имат ученици, да се замискяр, че децата ще трябв да тръгват по тъмно на училище.

81

До анонимен 80

преди 2 години

Ако и биологичният ритъм се случваше автоматично добре.И кучето ми не ще да ака 1 час по- рано.Ако работното време ви е от 7 ч. и го преместят " автоматично" да започва в 6 ч.дали ще се съгласите?Това може да е решение за желаещите това залъгване да продължи.

80

Толерантен

преди 2 години

Всичко е много зависимо от стреса на които ни подлагат непрекъснато, или в момента има само к-19, това инфаркти, инсулти, не е важно, нищо че от това умират много повече хора.

79

Толерантен

преди 2 години

репортаж на Мария Чернева и Анна Андреева.Едва преди 140 години британското правителство със закон задължава населението си да живее според часовника, а не според биологичните си ритми, подчинени на локалните цикли на изгрева и залеза.

78

Анонимен

преди 2 години

До Толерантен Стига бе трета игла. Хората вече говорят за четвърта , ти трета. Това е важното сега,не времето. А защо никой не се интересува от лекарството на Израел против ковид на изпитания сега в Гърция ? Ваксините ги платиха предварително и бързо бързо снабдиха с милиони. Лекарство обаче - йок. Кяра е малък затова.

77

Толерантен

преди 2 години

Астрономическо или зимно, то не е нито природно, нито нормално, нито някаква биологична даденост, с която сме длъжни да се съобразяваме.

76

Аноним

преди 2 години

Лятното време трябва да са ноложи според мен. Защото сега при този час най-дългите дни и месец преди и след тях(работя на смени и го забелязвам) започва да се съмва още 4 часа сутринта и в 5 4аса вече е светло и 5.30-6.00ч вече слънцето изгрява. Ако оставим зимното часово време всичко това ще става с 1 час по напред. Представете си да започва да се съмва в 3ч и в 4ч вече да е светло и в 5ч слънцето да е изгряло. Аз не мога да си го представя особено когато карам уж нощта смяна а след 3-4е свтело