22

Асан

преди 2 години

Рундю ако има пари и акъл сам ше си напрай партия... Ама нема цял живот е бил на чорба каша и топъл хляб :)))

21

Анонимен

преди 2 години

Щом изборите за 2,а всъщност 3 власти на които обществото-народа е дал право,разрешил да са на изборниначала за всяка една по правила чрез договора м/у общество-народа и избраните власти за правилно съществено управление на икономиката как стопанство с финанси обозначени под надзор с обзор по правилата и действията уточнени в договорения документ на отношенията м/у страните с взаимоотношенията и с избора на правилен по точност на обявяване с изпълнение и отчетност документи за сведение расходи.

20

КЛ

преди 2 години

И ся 'що продължават да го канят Алгафарито, или се е самопоканил, знам ли.Направо да питат Биг Боса от Зайчарника в Банкя. Той плаща и поръчва к'во да разнасят из телевизиите платените политолози.

19

Анонимен

преди 2 години

а колкото насъсквате бг турцитте срещу радев толкоеа консолидирате вота към Радев, превръщате го в етнически.

18

до Данко и сие

преди 2 години

я се пребройте тролчетата на Боко. 10 тъппакa сте. По важното е че тези дето ще изберат Радев не ви четат бисерите. Дори туррците ще гласуват за Радев и тези в Турция. Такава е депешата от Султана, Данчо Цайса никой не го бръсне в Делиормана.

17

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

До Данко ХарсъзинаНЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ - РУМЕН РАДЕВ И ТЕЗИ ОКОЛО НЕГО СА РУСКИ АГЕНТИ. ЦЕЛТА НА РУСИЯ Е ДА ИМА СВОИ ХОРА ПОСРЕДНИЦИ МЕЖДУ БЪЛГАРИТЕ И ТЕХНИТЕ СЪЮЗНИЦИ ОТ ЗАПАД. КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ОТРОЧЕТА КАТО КИРО И АСЕН СА ПРАТЕНИ НА ЗАПАД ЗА ДА РУШАТ ЗАПАДА И ДА СЕ ВРЪЩАТ ТУК ПРЕДСТАВЯЙКИ СЕ ЗА ПРОЗАПАДНИ.

16

Анонимен

преди 2 години

Проектът - Радев ,Петков и Василев много добре е подготвен в бункера.

15

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ПРОЕКТЪТ НА ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ Е МЪРТВО РОДЕН ПРОЕКТ НАПИСАН ОТ РУСКИТЕ СЛУЖБИ И ТЕХНИТЕ СЛУГИ В БЪЛГАРИЯ.

14

отровна гад

преди 2 години

От днес нататък в България трябва да се случи само едно събитие - Румен Радев да бъде свален от власт с протести, ексцесии и метежи! На всяка цена!

13

Ядосан

преди 2 години

Нека оплюването започне сега. Лоша реклама няма, вместо да избодат очи им изписват вежди. Народа не е глупав, няколко трола няма да променят нищо.

12

Анонимен

преди 2 години

Дремчиев отишъл при мутрите да бачка като журналист и те го уволнили на 15 тата минута. Хаджигенчо пък неше да хоти в мутренската телевизия щото сигурно са го изрязали (заради свободата на словото ) А Каролев пък го няма . Стигна се до там че Богоявленчето да се прави на ,,експерт,, по Афганистан . Смятай до къде я докараха мутрите :))))

11

Анонимен

преди 2 години

То самият Радев е проект. Значи проектът си е направил проект? Едва ли. Вярно е, че има някои допирни точки с проекта Радев, но ми изглежда по-скоро като копие. Някой е видял, че с Радев се получи и сега ползва същия модел. Но има и разлики. А и е направено доста по-лаишки.

10

ЬЬЬ

преди 2 години

Партиите,родени от юмрука на радев,тотално подведоха народа и се провалиха.Дано новото му формирование измете до шушка адвокатите на мафията,чалгаджиите и други подобни на тях субекти от бъдещия парламент.Народът очаква представители, които да градят едно по-светло бъдеще за България,а не с езика на омразата само да рушат,защото има и не малко неща,достойни за уважение.Хора като трифонов,тошко,станев, мая,хаджигенов и други подобни на тях нямат място в управлението на държавата.Те са срам за нас

9

до Данко Харсъзина

преди 2 години

и ти не си от най ентелегентите, като те гледам как лепиш клишета копирани и нямаш грам собствен изказ. .....ааа то голема далавера държавно жилище да ползваш. Значи всички римляни с общински жилища са супер връзкари и на далавера.

8

Янко

преди 2 години

Тезик двамата Киро канадеца и Асеня с плашещи базедови очи са най агресивните мошеници.На селянина от Славяново му трябват точно такива,защото той е същия типаж.Забравихте ли юмрука.Ако тоя народ не се осъзнае ,защото това наистина е ,,пиянството на един народ" нищо добро България не я очаква.

7

Анонимен

преди 2 години

Радев ще управлява още 5 години чрез служебни кабинети.Свиквайте.Борисов капитулира онзи ден окончателно.

6

оффф

преди 2 години

дежурните локумджии се наредиха по студията да развиват конспирации.

5

Анонимен

преди 2 години

Естествено че е проект на Радев. Радев видя, че ИТН и Слави, които гласеше за параван на антиконституционните си действия, са костеливи орехи и с тях не може да си правиш каквото си искаш. До тогава и Петков и Василев бяха напълно неизвестни.

4

Сат Н

преди 2 години

Тоя път ме разбиха! Такива глупости от политолози рядко се чуват.

3

Ken

преди 2 години

"Радев е изиграл добре картите си с БСП и накрая е забил нож в гърба на левицата." --- Всичко е за пред публиката. След изборите е важно начело да стои "наш" човек. Какво е изглеждало преди това няма значение.