17

АнонимеН

преди 2 години

ПРИ ТАЗИ ГАРАНТИРАНО ПОВИШЕНА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ ОТ НАД 3 МИЛИОНА ГЛАСУВАЛИ ЗАРАДИ ИЗБОРИТЕ 2 В 1 ,Е МНОГО МАЛКО ВЕРОЯТНО ДА ИМА НОВ ИГРАЧ КОЙТО ДА МИНЕ 4% :D СТАРИТЕ МУЦУНИ ЩЕ СА НО ЩЕ ИМА ПРОМЕНИ В ПРОЦЕНТИТЕ!

16

Гюро Пръднята

преди 2 години

Има две възможности: Едната е да има правителство!! Другата - да няма правителство!! Ура!! Открих топлата вода!!

15

Анонимен

преди 2 години

Браво на младите политолози! Нека се ориентират към други професии, просто говорят прекалено много глупости. Невежи

14

Анонимен

преди 2 години

Нови избори нов политически проект..

13

Андрей Райчев

преди 2 години

Ало, млади " кандидат- политолози"!! Правителство в 47 мия Парламент ще има,когато гущерът пръдне!! Схващате ли бе тикви???

12

Българин

преди 2 години

Проблема е, че ние сме много читав народ, но от некъде ни идват развалени политици. Аз много се очудвам от къде ни идват на нас такива политици, седа на една табуретка и по цял ден се очудвам, много ме очудва това нещо.

11

АнонимеН

преди 2 години

ДА И АЗ ЗАЛАГАМ, ЧЕ ЩЕ ИМА ОДОБРЕНО ПРАВИТЕЛСТВО СЛЕД ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ! ГЕРБ И СЛАВИ СА С МАЛКИ ШАНСОВЕ ДА СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО! АКО РАДЕВ БЪДЕ ПРЕИЗБРАН ТО СЛУЖЕБНОТО МУ ЩЕ ГО ПОДКРЕПИ СТАНИСЛАВ СЪС МАНДАТА НА БСП!

10

Анонимен

преди 2 години

страшно се забавлявам като чета как новия проект на Кирето и Асенчо ще е супер дупер успешен, а ИТН ще се срине, нито едното нито другото ще се случи, един нов проект на тия двамата трудно ще достигне 5 % и то основно от гласовете на Маята и Христо, а ИТН не само че ще запазят позициите си, но доста вероятно е да разшират подкрепата, това са фактите, само с медиини ПР нещата не стават, а и българина се научи да не взима много под внимание това което се пише в медиите на Прокопиев и Пеевски

9

Божинов

преди 2 години

Новия играч е като стария, само че нов!!

8

Анонимен

преди 2 години

Ох, кога ще дойде 14ти да си туриме Кирил и Асен да ни управляват и да ни оправят живота, да отприщат западните инвестиции и да заживееме в материално богата страна като богати западняци капиталисти в материално богатство и да се радваме на материални придобивки.

7

xaxsasб

преди 2 години

За съжаление ще Ви разочаровам. Няма да се кандидатирам за политик и няма да има нов играч. Ще си гледате едни и същи 50-65 годишни. Ще говорят за пенсии, а някой ден ще осъзнаят, че няма млади за да им заработват пенсиите и туко виж демокрацията паднала от алчността на тези в предпенсионна. Пълни аутисти. Сега ги гледам как се снимат за последно. Пълни, ама пълни нули. Не бих им се доверил, дори, да ми нахранят кокошките.

6

Дедо

преди 2 години

Ще, ще , ще........като минат изборите , тогава че броим пилците .

5

Бг избирател гюбек

преди 2 години

Итн ще рухне под 4% а Кирчо от Канада ще е новия спасител и баща на народа! Чакат ни големти успехить и заплати по 5 канадски долари.

4

Истукан

преди 2 години

При такива политици, няма да се оправят никога нещата в България дори и да има правителсво. Мутрите пробиват винаги и са първи. Качесвените хора са вън от парламента.

3

Алекс

преди 2 години

Ако има нов играч ще има правителство,ако няма-още от същото.

2

Анонимен

преди 2 години

Омръзна ми!

1

Асан

преди 2 години

Нема такава наука Политология шменти капели :)))