33

sasuno

преди 2 години

Малеее, тоя само като го видях. Такъв индивит ти обяснява и размишлява. Нямаше ли някой по адекватно изглеждащ от ВМРО-то.Мъж съм и имам приятел :)

32

kireza

преди 2 години

КАТО ЧУЕШ "ЕДНОПОЛОВ",НА КЛАДАТА ДО 9-ТО КОЛЯНО,КАКТО БОГ НИ Е УЧИЛ СЪС СОДОМА И ГОМОРА....ПРАТЕТЕ ГИ НА НЕБЕТО И БОГ ЩЕ ВИ ПРОСТИ ВСИЧКИ ГРЕХОВЕ!!!

31

Кънчо Мисирков

преди 2 години

Сега на това преброяване ще има ли графа-македонец,това трябва да е ясно. ВМРО е сбирщина от издухани ченгета,доносници и пишман патриоти. Няма и един македонец от бежанците от Егейска Македониа,както и от македонците от Пиринска Македониа.Да връщат всичко заграбено от Македонските дружества. Домове и клубове за милиони бяха откраднати от ВМРО.Прокуратурата да не спи.

30

От Пена за село

преди 2 години

Еднополов брак НЯМА!!!Набийте си го в кратуните!Бракът е винаги РАЗНОПОЛОВ.А ако някой иска да се съешава еднополово - то това не е брак, а някакво отклонение от нормата, въпрос на лично предпочитание.

29

Анонимен

преди 2 години

ВМРО е най-анти Българската партия.

28

Койчо

преди 2 години

Те тези патриоти не бяха ли еднополов брак с герб 4 години

27

House M.D.

преди 2 години

Що така бе, МВРО? Тъкмо вашият лидер Иван ще има възможност на-после да сключи брак със своя любовник Дявол Престъпников.

26

АнонимеН

преди 2 години

НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ПО ВМРО! ТЕ ПЛЮХА МНОГО, АМА КАТО ВЛЕЗНАХА В ПАРЛАМЕНТА И СЕ ПРИСЛАМЧИХА КЪМ БОРИСОВ ВЕДНАГА ЗАБРАВИХА ВСИЧКО И СИ И МЪЛЧАХА! ВМРО ГИ ГИ ТРЕСЕ ТЕХНИЯ СИ ИНТЕРЕС А ТЕЯ ДЕТО ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ СА БАЛАМИ И ИНТЕРЕСЧИИ!

25

Run

преди 2 години

Тези първо искат признаване. После искат да учат децата на кое е правилно и не и сексуално обучение с еднополов оттенък, и как могат да си сменят пола. После уволняват или фалират всеки или всяка фирма, които публично не се съгласява с тях и ги критикува. После вкарват и хора в затвора за неизползване не местоимения по техен избор.Развяват флаговете си по посолства и министерства. Превземат държавата и налагат страх. Добре дошли на запад примерно Канада

24

Анонимен

преди 2 години

Като гледам не се коментира по същество а се плюе по ВМРО. За всеки си има място под слънцето, дано Възраждане приемат офертата на патриотите и да ги вкарат в следващото НС. Все пак и ние патриотичните българи трябва да имаме представители. Не само умнокрасивитета

23

Сега пак 2 месеца

преди 2 години

Ще има да ни ги натрапват тези, плащат си да им публикуват лозунгите по сайтове и телевизии. Очеизвадно е, че са част от кръга ДПС - ГЕРБ, опитват се с плашене с ***, бежанци и македонци да излъжат някой *** да им гласува. По делата ще ги познаете. Какво направи Каракачанов с цялата власт която имаше 4 г? Пребори ли престъпността както се заканваше или шведите имат още повече права????

22

Анонимен

преди 2 години

Mи то това е ЕС - дават ти кинти и определят правилата. Вие какво мислите, че е?Щом си в съюз, губиш част от независимостта си. Икономически си перфиерия със затихващи функции и слушаш господарите каквото кажат.

21

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ВМРО повече парламент няма да помиришат. Субсидия също. Общински съветници също. Свърши мача за шкембе войводите. Остават тежките софри, марковите напитки и дълго харчене на заграбеното от народа.

20

Анонимен

преди 2 години

Същите ,които настояват за ге.й..ските бракове настояват и за задължителната ваксинация.Пъзелът е огромен ,но като се погледне от птичи поглед пак стигаме до Сатанистите и Бил Гейтс.Трябва да си много наивен или изключително пр-о--ст да не стигнеш до този извод.Навързани са като сви..нски чер..ва

19

Анонимен

преди 2 години

Ако на ВМРО не им харесва Европейския Съюз, да излязат от него. Да отидат при братовчедите си северомакедонци!

18

Патриотете

преди 2 години

ВМРО си бяха дясната ръка на великия хидроинженер в управлението. Когато бяха протестите на Росенец шкембе войвода и четата му се покриха в Миша дупка и само смутолеви, че заградения бряг и незаконните сараи там не били важна тема. Смешници. Само се разкрихте.

17

Киро Хикса

преди 2 години

Това, с вкарването на Евгения Калканджиева в листите на ВМРО беше най-голямата глупост, която Каракачанов можеше да направи. Загуби страшно много гласове от тази глупава, наивна и необмислена постъпка.

16

Запознат

преди 2 години

Каракачанов драпаше да се събере с Възраждане, какви ли не софри спретна на Костя купейката, обещания, постове. Ама те се дърпат. Това е единствения шанс ВМРо да се присламчи към Костя да направят коалиция и Костя ще ги вкара в народното събрание. Само ВМРО.

15

Качо

преди 2 години

Много ги прецакаха пишман патриотите с това машинно гласуване. Те 80 от гласовете им бяха купени от махалите. Затова се сринаха на предходните избори. Не успяха да приучат павианите как се гласува на машина.

14

Анатоли

преди 2 години

Ернестина Шинова ще се мъчим ли пак да я вкарваме депутатка да не скучае братовчедката на Краси Каракачанов. Верно мъжа и го набутахме евродепутати ама и за жената требе неква работа. И Жени Калканджиева пак да е в листите. Така ще оберете патриотичния вот хахаха