26

Асан

преди 2 години

Тая баба несменяема като Минка Зайкова :)))

25

Койчо

преди 2 години

Кака янка няма ли да поиска по големи заплати

24

ф

преди 2 години

До НаблюдателИ аз се питам, госпожата другарка дали въобще е влизала в училище. Особено по селата.

23

Хари Потър

преди 2 години

Метлата е ремонтирана и заредена, готови сме.

22

Ам гъл

преди 2 години

Не знам ама ако се Огледате де го този "Вирус" явно избирателно действа тея дето Папкат от Държавата на преклонна възръст не ги Лови. Интересно.

21

Анонимен

преди 2 години

Тая мумия ще надживее Лили Иванова!

20

Наблюдател

преди 2 години

"Мумията" навремето я изкараха от мавзолея, но няма сила, която да разкара "Вечната Амбър" - Баба Янка - от СБУ! Няма по-вреден "кадър" от нея. Когато говори за "дезифектанти, лампи и въздухопречистватели" да не бълнува за "онова светло бъдеще", което така и не се състоя?! Защо не влезе в едно средностатистическо училище, за да види какво е истинското положение? Готови, друг път...

19

*_*

преди 2 години

Бабо Янке, где така?Отивам Диянчо за пара̀!Не пускам кокала голям,Искам доживотно да го ям!

18

Анонимен

преди 2 години

Дистанционото обучение е главно за да се прекъсне един неконтролируем поток на зараза, като класни стаи и градски транспорт с цел трудоспособното население ангажирано в критични отрасли да може да продължи да функционира, а не заради учителите. Тях кучета ги яли Всеки от управляващите през последните 30 години го е доказал, че не се интересува от тях, включително и другарката Такева.

17

До 13

преди 2 години

Сигурно ще има, китайски имитации от Али експрес закупени през фирма посредник на десетократно завишени цени и подходящи за помещение до 15 кв.

16

Анонимен

преди 2 години

Смениха ли и памперса. Предателската на учителското съсловие, която по време на националната стачка предаде членовете на синдиката за постове и облаги.

15

още ли е там

преди 2 години

Баба Янка още ли е там, не и ли се струва, че вече трябва да сдаде паста на младите?

14

Даскал Пандо

преди 2 години

Тая антика управлява в образованието от 1974г ! Сега е на74 г...

13

Една поговорка на:

преди 2 години

Ангелов - Непорастналият човек търси решение на проблемите си в сексуални взаимоотношения, порастналият човек вижда решения на проблемите си в работа.

12

Анонимен

преди 2 години

"готови са с лампи и с въздухопречистватели за училищата". За какви лампи става дума? И хайде да видим, ще има ли във всяка класна стая въздухопречиствател??!

11

От твърдението:

преди 2 години

Следват много неща - разпръскването на обществената заблуда и търсенето на криминална отговорност, защо това бонобо е толкова важно, че да се легитимира Третия райх чрез осъждане на имотите на Борис 3 на него!Не само си искам парите! Искам отмъщение .... За един милион мъртви български граждани!

10

Дедо

преди 2 години

Тоя ФОСИЛ отдавна ТРЯБВАШЕ ДА ГО МАХНАТ!Тая НЕ ВЪВ ВРЪЗКА С РЕАЛНОСТТА!Само и слушайте/прочетете нЕкое интервю....СРАМ СТЕ!

9

Toy

преди 2 години

На тая дъртата съм й фен. Мисля, че е най-подходяща за министър на образованието. Рундьо трябва да помисли сега като назначава нов служебен кабинет. Радка Аргирова също да не забравя-за здравеопазването. Донка Байкова също-тя на замеделието. И най-големия колос Мика Зайкова-на нея може на ариже и икономиката и финансите и социалното. Ще се справи ***, тя е капацитет.

8

Бивш даскал

преди 2 години

Баба Янка на 75 г. е готова за поредната учебна година. Винаги съм се питал кои са тези наивни даскали, които плащат членски внос на нейния синдикат. Да дават пари на този комунистически динозавър?!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Тая няма ли да вземат учителите да я премахнат от позицията на която е?!? Дано се е ваксинирала, че ми е писнало от такива дърти изкуфели лицемери и продажници!