274

Кал-Ел

преди 2 години

До 374. Ограмоти ме и ми дай научни факти от учените си. Видя ли, че можеш и с по малко обиди? Добро куче! Ще има бисквитка, но ако ми отговориш на въпросите, ще има две. Хайде, завърти опашка.

273

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел Единствения, който тук (се опитва да) обижда, си ти, тъй че ако това е белег, че си ядосан, толкова по зле за теб. Такива като теб, неграмотни, "не вярват" на реалния свят, на учените и на фактите. "Вярват" само на въображаемите си "компетенции" неоправдани с нищо. И за да замажат пълното си безсилие и безхаберие, получават редовно амензия, за да имат амуниции за тролене всеки следващ ден. Ти обаче не си уникален в това: по света има множество като теб, които ЯКО БЯГАТ ОТ РЕАЛНОСТТА.

272

Кал-Ел

преди 2 години

До 374. Искам да си по ядосан и да обиждаш повече, така те искам! Добро куче! На статистики не вярвам, откакто СЗО излъга хората около 100 пъти за 2 години. Важното е, че зациклихте и каквото и да напишеш ще е от безсилие. Как ще я караш от тук нататък? Какви ще са новите пропаганди?

271

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел Никой не може да те спре да си фантазираш, вижда се и по това, че свободно променяш процента на ваксинираните в момента. Дерзай, на фантазьори неадекватници мястото им е в цирка.

270

СЪБИРАЙТЕ ПАРИТЕ....

преди 2 години

ВСИЧКИТЕ... ЗА РУМЕН РАДЕВ, БОБОКОВИ, ЧЕРЕПА,БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ, СТАЙКОВИ, ВАСИЛЕВИ...... СТИГА ПРАЗНИ ПЛЮВКИ.....

269

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел Виж сега другарю пациент, на тези въпроси ти е отговаряно многократно. ТВОЙ ПРОБЛЕМ СИ Е, че си неадекватен да разбереш казаното и си като счупена грамофонна плоча. Нито разбираш от стратегии, нито от медицина, нито от ваксинации. Приеми тези факти и бегай да се намагнетизираш с графен.

268

Анонимен

преди 2 години

Много ме кефи .. Как някакви стотинкаджии .. Застават на амбразурата .. Кеф , ааа???

267

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел "Програмата не я измислям аз. " Вярвам ти. Ти само я преповтаряш до припадък, което не променя същината на глупостите ти. Рано или късно хората виждат, че става дума за неадекватен мегафон и го оставят да се излага на воля. :)

266

Анонимен

преди 2 години

Взима по-евтино ,,, Ако човек се облече по-скромно .. Само 500 БГН ...

265

Кал-Ел

преди 2 години

До 362. Програмата не я измислям аз. Просто не можете да продължите напред а искате някой да ви вярва. Забили сте още в началото на 2020г. и сте лагнали повече от счупения Гейтс. Не съм виновен аз, че сте се цанили да работите за загубена кауза. Та, от какво ще умират? Срам ли те е да кажеш?

264

Анонимен

преди 2 години

мачкай ваксъри и мяркаджии

263

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел От глупостта на анти-ваксърите като теб. П.С. Спести си дежурните вицове с "неизолирания" вирус. Знаем ти цялата програма.

262

Кал-Ел

преди 2 години

До пияница мистик. От какво ще има мъртви?

261

Престъпления радев

преди 2 години

Изкарвайте го с шутове фигуранта от бункера и директно на площада да увисне! Докога ще търпим, какво още ни готвят радев итн и мутрите??? Хората изнемогват майкавидайба уродичервени

260

Анонимен

преди 2 години

След като медиите премълчаха за всякакви протести от този сорт в редица градове по света, накрая се сетиха, че не могат да скрият протестите в нашата държава....Срам ме е от вас, журналясти.

259

ИБГНИ

преди 2 години

Какъв протест е това бе смешници!! Ха ха 3 пияни трола на ГЕРБ излезли пред парламента. Смешни сте в сравнение с нашите протести!!

258

Анонимен

преди 2 години

Мая и тошко йорданов за какво протестират?! Нали с фигуранта се целуваха уста в уста, депутати купуват продават цените вдигнаха. За какво протестирате бе отребки???

257

пияница мистик

преди 2 години

До 354 === Ами отменете ги сега бе, *** :))) Нали сега вие сте на власт с Фигуранта и Десо джендъра с по-широките рамене от него за "жена" :))) Няма вече НОЩ, няма ГЕРБ, няма Борисов, скапани селяндyри. Отменяйте мерките, ама май положението с Ковид се влоши при вас, даже не май, а направо се скапахте и провалихте и ще има много, мнооооого мъртви заради безхаберието ви

256

Анонимен

преди 2 години

герб бяха диалогични и намираха изход заедно с потърпевшите, затова и нямаше такива ексцесии, а сега министрите нямат диалог и не се вслушват в протестиращите... това е проблемът

255

Анонимен

преди 2 години

До 352 АнонименКакво герб бегендар ? Та герб наложиха меркиште първи и разните3 му там скапани ковид щабове. п