99

Анонимен

преди 2 години

Киро язовиро дай пример за спазване на закона баце, като кажеш имаше ли двойно гражданство като те назначи като калинка Радо шишарката. И ако си бил двоен си подай оствката. Така правят НЕкорумпираните, а не търсят вината в девета глуха да замажат екскрементите. Да знаеш, че замазаните екскременти повече миришат. Или в Харвард това не го учите.

98

Анонимен

преди 2 години

Всеки малък Кирчо иска да стане голям Милен(Велчев), ама Милен беше играч завършил наистина университет не както теб платено бизнес училище към Харвард. Щото с пари всеки може, а ти не ставаш. Ти си един мазник.

97

изнервен

преди 2 години

Това много ми прилича на табелките от времето на социализЪма "Образцов дом". Отпред горе-долу чисто, направена някаква градинка, а отзад зад къщата *** с прасетата и навсякъде *** - строителни материали, ръждиви железарии, треволяци и разни други бок.луци.

96

Гледна точка

преди 2 години

Този пък не спря с глу.постите. И как ще гарантираш, че никъде в общината и никой там няма да е корумпиран? Абсолютна гл.пост, нереалистична и типична за соц времената.

95

Анонимен

преди 2 години

Айде и тоя ще си има сапунка по БТВ комеди... Общини в БГ без корупция?!?!?!?

94

Не е вярно

преди 2 години

че вчера ГЕРБ напук са гласували. Напротив - те са наясно, че помощите за ковид се изплащат за определен срок и се финансират от европейските фондове за справяне с кризата, а увеличението на пенсиите само помпа инфлацията, когато не е обвързано с нарастване на БВП или на данъците. Тоест за следващо правителство се залага капан - или да вдигне данъците или да ореже увеличението и в двата случая това води до нови протести и лежане по площадите.

93

Анонимен

преди 2 години

Харесвам Кирил Петков, но ако това е проект на Радев няма да го подкрепя.

92

Койчо

преди 2 години

Такива общини в България няма.Това е държавна политика да се краде с г-за

91

Пфффф

преди 2 години

Аз не се сещам за нито една мярка или успех на това служебно правителство за 6 месеца, освен вчера Буци дето напук им гласува увеличението на пенсиите, за което очеизвадно няма пари... Протест на хотелиери, ресторантьори, таксиджии, фермери, лекари то няма ден без някой да протестира... Да каже Кирчо Канадеца оня ден за какво телигха заем (пак) 200 милиона? На *** рубладжиите не могат да закърпят годината...

90

Анонимен

преди 2 години

Няма как да стане без корупция приятелчета. Дори само от уважение е редно да се поиска подкуп от този който има намерение да прави нещо. Това национална традиция. Затова хората ще продължат да дават и да вземат подкупи. Най добро което може да направи държавата е да ги узакони. При даването на подкуп да се начислява ДДС и да се издава касова бележка.

89

Анонимен

преди 2 години

Петков е бил член на БКП на времето колко е гнусен има черни точки по лицето и фуски с остър нос.

88

Тошо

преди 2 години

Защо ще се освобождават, не трябва ли да се задържат, кой ще поеме отговорност ?!

87

НЕ ЗА КОРУПЦИЯТА!

преди 2 години

По-добре ни кажи за отношениета ти към ЕС, НАТО и Кремъл, вместо да ни ба..ламосваш с корупцията. Аз лично ви нямам доверие, защото и двамата сте проект на Радев. бг

86

Асан

преди 2 години

Съкращавай щата 1 милион държавни хрантутници има :)))

85

Анонимен

преди 2 години

Бухалката на ДС, срещу общините, които не "слушат" инструкциите на Радев. Честито.

84

от Стария Несебър

преди 2 години

Луксозни яхти виждам всеки ден, но те са от спестени закуски.

83

До N6 Василев

преди 2 години

По-добре да изтекат печалбите зад граница от колкото в джобовете на гнусните ДС-рски мекерета, Пеевски, Баце и пр. мародери, ограбили българския народ и узурпирали целия бизнес и медии. Затвор, присъди, конфискации!

82

Един е Бойко и

преди 2 години

къдравата Сю е неговия пророк!

81

КИРО ПЕТКОВ И РАДЕВ

преди 2 години

ПОДГОТВЯТ ОБЩИНИТЕ ЗА ИНВЕСТИЦИИ ОТ СУЛТАНИТЕ НА БРУНЕЙ, ОМАН, АФГАНИСТАН И САУДИТСКА АРАБИЯ..... НАЛИ ЗА ТОВА ИМ ПЛАЩАТ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ!!

80

Съветник

преди 2 години

Едно от условията трябва да е Бочко да не ходи на посещения в дадена община, за да получи статут "Община без корупция". И аче само с присъствието си ще я омърси.