113

мая манолова

преди 2 години

ИСКАХТЕ КОМУНИСТ....ЕТО ГО ПРОСТАКА,ОБЪРКАЛ ЦЯЛАТА СТРАНА.ПРЕДАТЕЛ И РУСКИ ШПИОНИН.......

112

пияница мистик

преди 2 години

До 150 === Ахахахахаха. То сега баш управляват истинските мутри, другарю редник :))) Фигуранта купен от мафиота мутра Череп и съветския другар Решетников. Сестра Галева ходеше в именията на Галеви за отчет и НОВЕ Холдинг при Черепа също да му казва какво е свършила. Татянчето пък прие поправката в закона Ванко 1 за сводника Главчев. За Славуцата, дето се хвалеше, че е първа дружка с всички мутри да не споменавам. ТОЧНО СЕГА Е ВРЕМЕТО НА ИСТИНСКИТЕ МУТРИ, КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ

111

Анонимен

преди 2 години

Радев,а кога ще се излекувате от робските и слугински комплекси?

110

Анонимен

преди 2 години

Трудно ще се излекуваме от този комплекс, докато се случва да ни управляват мутри, както беше 12 години досега.

109

пияница мистик

преди 2 години

С такъв като теб нищо не е възможно, Фигурант подкупен

108

Анонимен

преди 2 години

Ще се излекуваме на изборите, като гласуваме против теб. Стига заблуждава хората, ясно е че работиш за олигарсите.

107

Щерю

преди 2 години

На сн. - Богаташ с 25 000 лв. месечна заплата дава (фалшива) надежда на бедна жена с 250 лв. пенсийка...

106

битка

преди 2 години

Битката за властта е свирепа и ще стане невиждано ожесточена! Само гледайте. Те затова и правителство не успяха да направят. Не се понасят, защото към страната идват около 29 млрд. евро. Зашеметяващи суми. И докато "проектите" на Борисов не се заменят от "проектите" на Радев, няма да има правителство и ще гледаме и слушаме за 500 хиляди, написани на листче и др. такива. Над главите ни те водят гигантска битка за пари, а и ще им гласуваме след някой месец, за да ги облечем във власт. Това е.

105

Анонимен

преди 2 години

Всеки е по- достоен от тоя фигурант

104

Малко за политика

преди 2 години

Президентът Радев няма достоен противник в момента. Той ще бъде следващия президент на България!! Хората го обичат и подкрепят, защото той помогна да бъде свален диктатора Борисов и неговата хунта ГЕРБ след 12 години разруха, кражби и репресии!!

103

ТАка е!

преди 2 години

Време е разединителят да си отиде от политическата сцена. Щом и той самият го осъзнава, значи нещата отиват на правилно.

102

Някой брои кюлчета

преди 2 години

Кървави кюлчета злато и за всяко кюлче са умирали хора. Кои знае за всяко кюлче колко хиляди хора са умрели ...

101

Радев Капут

преди 2 години

Радев ще го запишат в Рекордитена Гинес за лицемерие.

100

Зуека

преди 2 години

айде бе , нема ли кой да му даде на фигуранта неколко златни скункса ?

99

В добавка:

преди 2 години

Народна Република България за онова време беше средно богата страна и то със собствени ресурси - не само са купили злато от швейцарците, ние добивахме злато и големия въпрос е колко е било то и едва ли е отишло цялото за производство на .386 и .486 процесори!

98

И ние тука сме:

преди 2 години

*** за заколение и касички прасенца.Прати ордерите.Ако излъжат, че няма ще видиш к'во ще стане!

97

Глей сега:

преди 2 години

Мед, желязо, стомана , злато, олово с години се изнася суровина добита от тук без оглед на колко труд и ресурси е трябвало да бъде добита. Цялата мрежа на БТК беше със суровини добити родно производство. След като я подмениха с оптики частично къде отиде тая суровина? Искам да ти кажа, че на пладнешкия обир продължил 30 години никой не попречи. Никой!!! Взимат квото си искат както си искат!

96

И от тоя миньор

преди 2 години

Знам следното - добива се първо леснодостъпното , после ако е прекалено трудно остатъка от жилата се оставя.Разбираш ли на тия тука не им е било трудно нищо да вземат. Все едно държавата е находище дето трябва да се изкопае.Ама по закон може да си приберем с един ордер много нещо!

95

Миньора ми каза:

преди 2 години

Ми принципно тия ни затвориха, обаче долу още има - къде има мед има и злато понякога и платина! Мога да ти кажа къде не докопахме, че беше труднодобивно. И пак така нали не считате, че изкопания мед е нещо ценно нали?Митал и другите продаващи метал друго казват.

94

Закона е такъв:

преди 2 години

Злато без маркировка можеш да купиш само от миньора, който даже и той трябва да покаже документация от къде го е добил. Златното време на Клондайк отдавна го няма, всяка държава отдава под концесия находищата и даже ако си добил в двора си в някой страни държавата взима процент от това на твоя земя. Ако е от река или поток пак в някой страни е забранено. Едно време в старите затворени мини на Елисейна един миньор се заприказвах с него и ми каза така - ние копаехме мед принципно, ама има и друго