133

kreti

преди 2 години

Късия с големите уши направи това изказване за успокои народа след като 15 Афганистанеца изнасилиха групово 13/годишна австрийка и е УБИХА.

132

Анонимен

преди 2 години

Време е ЕС да почне да приема само бежанци-християни. Ако искаш Европа - ставаш християнин

131

Анонимен

преди 2 години

да.да от каменната ера идват..

130

Анонимен

преди 2 години

сирийците бяха от феодалния строй.а тези афганистанци са от робовладелския или от още по-ранния..животни.

129

ЬЬЬ

преди 2 години

Афганистанците не само са трудни за интегриране,но за много кратко време ще създадат своите общности,ще препълнят Европа с джамии и така без никаква война ще я превземат.Срам!

128

анонимен

преди 2 години

Трудни са за интегриране, защото афганистанците по душа са си талибани! Мъжете масово си оставят децата и жените и хукват към Европа! И като дойдат тук посягат на европейките! Лидерите на ЕС да се замислят!

127

Христо Христов

преди 2 години

Да припомня, че австрийците бяха редом с Меркел 2015та, когато заканително размахваха пръст към балканските държави да пускат тълпите имигранти без граничен контрол

126

Анонимен

преди 2 години

Ние ще ги приемем да направят арабска улица с дюнери пиод вълшебни лампи на Аладин.В Австрия нека да одят Суданци, Еритрейци,Нигерийци,Конго Дарфур,Еритрея и Кения. Те са интегрируеми.

125

Анонимен

преди 2 години

късно е чадо когато тябваше да сте твърди вие бяхте много меки ама големи ги вадехте сега стана обратното бежанците големи ги вадят но много твърди само едно ме е яд че вазелинът много ще поскъпне

124

Анонимен

преди 2 години

Да бъдат приемани хора, които после не могат да се интегрират, е огромен проблем за нас като държава, каза канцлерътточно в десетката. няма нужда от алабализми

123

Иван

преди 2 години

Как си защитава държавата! Ето това е политик, а не като нашите .... за няколко сребърника и гражданство ще им дадат при нас. Срам и позор!!!

122

Кико

преди 2 години

Азис ,става ли българи?

121

Анонимен

преди 2 години

Да това е сделка.Други да вършат черната работа на краварите.Австрия послъгва за бройката,но се надява да има,кой да мие тоалетните,а с германците искат,дамите след изнасилванията,да се съешат доброволно, за да може мъжкото да вдига самолета. Относно интеграцията,...а е мръднала навън за 5 минути,без придружител,с нея (жената) е свършено.Нашите боядисани талпи,с векове ги инсталираме,слугуваме им без видим ефект

120

Велики Славяни

преди 2 години

Да отиват в богатите мюсюлмански Дубай, Абу Даби и Азербайджан! Нали са голямата работа с небостъргачи! Каква работа имат афганистанци, сирийци и другите такива в Европа?

119

До Евроатлантик

преди 2 години

Човекът просто казва истината.

118

До 134

преди 2 години

Много си прав ! Започвам да си мисля дали това не е част от плана на някои (неизвестни за нас) сили - да се създаде нова бежанска вълна, която отново да се насочи към Европа !

117

Евроатлантик

преди 2 години

Какво е това дискримиционно изказване?

116

Анонимен

преди 2 години

Остава загадка за нас, защо армията на Афганистан е предала доброволно държавата си. Талибаните са организация от 40-50 хил.души, армията е над 300 хил. Непонятно е също защо съседните мюсюлмански държави, също и богатите арабски емирства, не предложат помощ на тези хора.Защо християнска Европа трябва да помага и спасява хора, които живеят, как да се изразя, в друго време и цивилизация?

115

Анонимен

преди 2 години

Ивелин Михайлов, не те знам дали си истинският Ивелин М. от Варна, но си прав!Трябват много сериозни мерки, защото положението съвсем скоро ще стане трагично! И помнете ми думата, ако продължава така, до няколко години западните държави ще издигнат паметник на Андерш Брейвик, и ще му се кланят като на пророк!

114

Ивелин Михайлов

преди 2 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна настоява да се минира цялата турска граница!