11

Анонимен

преди 2 години

На туризма хем му млякото горещо, хем му още нещо. Всяка година мрън-мрън, още отпреди covid. Все им било малко. Защо турците и гърците имат по- хубави курорти от нас? Защо утайката на ЕС идва в едно село до Бургас?

10

Анонимен

преди 2 години

Познавам управители на хотели готвачи сервитьори които не са ваксинирани и няма да св ваксинират

9

Ник

преди 2 години

затварянето е терор и за хората и за бизнеса. Испания като имаше и по 30 000 нови случая на ден последния месец да не е затворила? ден година храни в туризма и да се говори за затваряне през лятото е ***.иотизъм без граници. вероятно са им казали началниците без 70% набодени овце кьораво евро няма да ви пуснем на зяем. и наш'те са измъкнали, че стадото не е от овце, а от инатливи магарета. и началниците съответно са препоръчали обор до дупка и гола игла за морков.

8

Анонимен

преди 2 години

локдаун по-бързооо

7

Анонимен

преди 2 години

Ако направят утре заведенията само за ваксинирани , да не ревнат , че пак са неоправдани

6

Анонимен

преди 2 години

До Тахомир Ами защото ваксините ви доказано не работят и дали си отровен или не - пак разнасяш вируси. Добре дошли на планетата Земя!

5

Анонимен

преди 2 години

Супер. От 50 % посещаемост при новите мерки, сами ше се докарат до 17%. .До скоро ги защитавах, ама ми писна от тънки сметки и измами. Да ги затварят на 100%.

4

Анонимен

преди 2 години

Ами от туристическия бранш да тръгнат да ваксинират хората , да видим колко ще успеят да убодат . Всички го проумяха , само те се правят на неразбрали - хората тук не искат да се ваксинират . Докато не се въведат репресивни мерки , е безсмислено да се настоява за ваксинация . Когато поне една дискотека или бар докаже ,че спазва някакви мерки , да ги оставят да работят

3

Анонимен

преди 2 години

Затваряне ще има, обаче Кацата е супер некомпетентен, и ще изпусне ситуацията. Накрая и затваряне и изпусната ситуация ще ни сервира.А туристическия бранш без затваряне, освен загуби и пари няма да види.Но това е целта явно.Къде обаче ще насочат парите, скоро ще стане ясно. Обаче без държава, както я караме от служебното насам, ще настава смутно време и само разправиите ще се превърнат в ежедневие.

2

Тахомир

преди 2 години

Само така! Защо хората, които са ваксинирани да страдат заради тия дето се правят на безсмъртни? В бар, мол и хотел само с ваксина, тест или преболедуване!

1

Анонимен

преди 2 години

2 ми и да е затворено всичко, пак Ина вирус. Да се зарази всички и да минава. Би тр всички да сме го минали вече.