37

11

преди 2 години

До Алтерниращ веганист 46 --- Аве аз не ти ли казах да си ***?

36

Алтерниращ веганист

преди 2 години

Наказателните постановления за неносене на маски които са отменени, доколкото има такива, е било заради неграмотно написани актове. За не защото са незаконни.

35

Алтерниращ веганист

преди 2 години

До Маринела Цветанова: Заповедите, наредбите, законите не противоречат на конституцията. Ако все пак някоя противоречи тя ще бъде отменена от съответния орган. Докато не бъде отменена се изпълнава. Твърденията за "псевдомедицински мерки", "маркетингов ефект" не отменят заповедите, законите или правилата. И съответно "бойкотът" съставлява нарушаване на валидните закони, наредби, правила със съответните санкции съответстващи на тежестта на нарушенията и последствията от тях.

34

Маринела Цветанова

преди 2 години

Направете си труда и проверете колко от наказателните постановления за неносене на маска паднаха в съда! Абсолютно всички! Борете се за правата си и не се оставайте да бъдете заблуждавани от търгашите на Биг Фарма и обслужващите ги български мафиоти!

33

Маринела Цветанова

преди 2 години

Нито една заповед, наредба, закон не може да противоречи на Конституцията! Това, че правото на българските граждани да получат достъпно и адекватно здравеопазване е отнето и подменено с ПСЕВДОМЕДИЦИНСКИ мерки, целящи единствено маркетингов ефект за пласирането на определени търговски продукти, не може да ги ограничи по никакъв начин да търсят реализирането на своите конституционно гарантирани интереси! Бойкотът включва именно игнориране, несъобразяване и противодействие на противоправите мерки!

32

Алтерниращ веганист

преди 2 години

До Анонимен "ковид sopola": Venom, тука ли си бе_мангал? Внимавай, в петък се връщам в българия след почивката - нали знаеш - пътувам свободно щото съм ваксиниран. От петък нататък гледай непрекъснато да има някой да те вижда и да може да потвърди че си бил пред него през цялото време. Щото ако ми се случи да стъпя на криво полицията веднага при теб ще дойде! Дpишльо!

31

SHEFA

преди 2 години

До Алтерниращ веганист-ОК-ТОГАВА ЩЕ ТРЯБВА ДА БАЧКАШ ПОВЕЧЕ-ЩОТО 9 МЕСЕЦА ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАВАМ ПАРА ОТ БЮРОТО ПО ТРУДА-А СЕ ОСИГУРЯВАМ НА МАКС-ТИ ВМЕСТО ДА МИ ИЗВАДИШ ОЧИТЕ ВЕЖДИ МИ ИСПИСА.

30

Алтерниращ веганист

преди 2 години

До Маринела Цветанова: Аре поредния правист конституционалист. В конституцията пише че държавата е длъжна да осигури здравето на своите граждани. В конституцията не пише по какъв начин може или не може да се районират териториите. В конституцията пише при какви обстоятелства може да се ограничават правата на гражданите. Протест, борба и т.н. може, ама с маска и при социално дистанциране. Или по зоом. Има закон, наредба, правила. Докато не бъдат отменени са задължителни и се спазват.

29

Анонимен

преди 2 години

Веганистът, носи си носни кърпички. Ще ти трябват за ковид sopola.

28

Маринела Цветанова

преди 2 години

Тези шарени зони са абсолютно незаконни! Никой не се е допитал до народа дали е съгласен с въвеждането им! Къде пише в Конституцията, че държавата може да бъде районирана на основа на здравен статус на гражданите? Още повече че тези зони са създадени с една едничка цел-да ограничават граждански права и свободи зад маската на псевдомедицина. До ден днешен нито една от мерките няма каквато и да е било научна обосновка! Бойкот, протест и борба до дупка!

27

Алтерниращ веганист

преди 2 години

До 11: Дразниш ли се? Твое право е. От септември без сертификат само това ще можеш да правиш.

26

11

преди 2 години

До Алтерниращ веганист --- Аве що не одиш да си ***?

25

11

преди 2 години

Тия зони си ги цъкат, кат искат - пембяни, зачервени, що не си ги наврат в изотзадната зона, па да се отърват от зонирането, аман от бояджии на картата. Да върът да санират някой блок!

24

Алтерниращ веганист

преди 2 години

Никой не мое ви накара да носите маски! Вирус нема! Всички лъжат! Тъпканите болници са снимани в студио бояна! Ваксините са експериментални отрови! Дискриминация! Фашизъм! И пистолет в главата няма да се ваксинирате! Революция! Можеше да се ваксинирате още в началото на лятото, и четвърта вълна изобщо да няма, ама не! Нали сте българи - най-знаещите и най-интелигентните! Никой не може да ви излъже. Сега ще ядете голямото дарво. Неваксинирани просветени само в къщи. На улицата само със сертификат

23

200 кила

преди 2 години

Аве, мисир, що "кoтьo" е цензурирано, ве швед?

22

SHEFA

преди 2 години

ЩО И ДА СТАНЕ НЕМА ДА НИ УПЛАШИТЕ-ВАЖНОТО Е ЧЕ ЖИТОТО ПОЕВТИНЯ.

21

Анонимен

преди 2 години

До 19 "..и то не защото ни предпазва на 100 процента ами защото така ще го изкараме като гадно грипче.." Ее, човек, аз го изкарах като лека настинка, а ти искаш да се ваксинирам, за да го карам като гадно грипче! Ами не, мерси.

20

Анонимен

преди 2 години

Единственият начин да се справим с този вирус е да приемем знака на Звяра. Каква оферта, а? Или така искат да си мислим. Е, аз не го искам. А и вирусът не е кой знае кво. Проблемът не е вирусът, а тези, които обслужват интересите на глобалистите.

19

сабри

преди 2 години

Антиваксърите са полово немощни под кръста.ела да видиш къв здрав турчин съм плодовит и космат не съм ваксиниран

18

Червен президент

преди 2 години

Според Луи дьо финес вирус няма, той е в главите на управляващите!!! Опс това беше на трети март миналата година!!!сега има ли или няма че се обърках вече??