160

Doomer

преди 2 години

По цял ден стои във фейсбук и смартфона му се е срастнал с джоба и ръката, а си мисли, че някой тепърва щял да го чипира. Алоу ,чипирани сме от около 10-15 години всичките. И чипът социална-медия, телекомуникационен оператор, google, facebook, microsoft, amazon и т.н. е най-добрият и изкусен чип в света, защото ние си го търсим, ние си го искаме, даже и пари даваме за него. Каквито и разкрития да се направят за това колко ви следят и манипулират вие няма да се откажете от тези удобства. Късно е!

159

Анонимен

преди 2 години

До ДВОЙНО ВАКСИНИРАН!!! Напротив. Ваксърите са много повече от нормалните хора.

158

ГАТЮ

преди 2 години

Може и на слънцето!

157

Роко2

преди 2 години

А колко то тия не живеят в България и са дошли на море-доста .Пробутват ни руснаците и румънците за наши бройки -аре нема нужда.... може да са бройка за нещу друго дамите :)

156

ГАТЮ

преди 2 години

Антиваксъри, една ракета и на Марс! ЧУПЛАНДОС!

155

до двойно ваксиниран

преди 2 години

Внимавай само да не се подхлъзнеш в банята.Рискът от фатален изход при подобен инцидент е близък до този да се гътнеш от короната

154

Някой си

преди 2 години

Ваксинираните, някакво обяснение статията в DW: RKI: Inzidenz steigt früher und schneller als im Sommer 2020.

153

ДВОЙНО ВАКСИНИРАН!!!

преди 2 години

Многобройните минусчета за мен не са критерии за точността на моите коментари! Даже напротив. Това е маркер, че съм ударил десятката и, че сте прочели и разбрали! При толкова много антиваксър - нормално! Ще се радвам на още много минусчета и ще продължавам да ви ограмотявам! АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ! ДАВАЙТЕ! СТАРТ!

152

m

преди 2 години

Много ограничен народ в БГ. Като загубите някой близък ще запеете друга песен

151

???

преди 2 години

Защо така бaлъците все си мислят, че ги мамят?!

150

Обективен

преди 2 години

Всички такива вируси се разппространяват на вълни, не само коронавируса. Тук един умник твърди, че вирусите си планирали тези вълни, ами да ги предложи вирусите за нобелова награда или на него да му я дадат за това неверочтно откритие.

149

Анонимен

преди 2 години

НА никой не му пука за тъпите ви пропагадни. Тираничните политици опитват какви ли не лъжи за да поробят населението. НЕ НА ВАКСИНИРАНЕТО! НЕ НА ПАСПОРТИТЕ!!!

148

Ваксаджия

преди 2 години

Който последен се смее, най хубаво се смее!Който последен реве най хубаво реве!

147

Факт

преди 2 години

Ваксинираните са около един милион, а не два милиона. Два милиона са дозите.

146

Факт

преди 2 години

За последните 10 седмици (70 дни), тестовете са 910 хиляди, което е средно по 13000 на ден. В другите държави правят повече тестове на човек от населението. Тест се прави когато се налага - болен си за потвърждение,контактен си или пътуваш. Затова 3/4 от тестовете са бързите тестове и 1/4 са PCR тестове. Би трябвало тестовете да са достатъчно на брой, което означава по-малко от 4% да са положителните

145

Анонимен

преди 2 години

Тестове до припадък братче. Средно по 15 000 теста на ден за последните два месеца. Което какво означава? Отиваш правиш си тест, излиза отрицателен. Кака така отрицателен?!?!? Я се върни пак! Отново тест, докато не излезе положителен. Кой ходи да си прави тестове в тея жеги? Над 2 милиона ваксинирани, още толкова деца, които нито се тестват, нито се ваксинират. И какво излиза, останалите 2,5 милиона бичат тестове вместо кафе всеки ден ли?

144

Анонимен

преди 2 години

Ръстът на новите случаи от грип колко е, че да го извадим от 500? Фантомите отделно ще ги вадим. Не ме е яд, че мамят, яд ме е че ни вземат за б.лъци.

143

ДВОЙНО ВАКСИНИРАН!!!

преди 2 години

Този който ме коментира Каза А ХА ХА ХА ХА ХА!!!Доказа версията, че антиваксърчетата мислят само за себе си! ДОЛНО!

142

Анонимен

преди 2 години

Планът си е план , братче - трябва да се изпълнява ! Пари са се дали и то не какви да е - трябва да има пари прим !Иначе ако няма пари прим , за какво да са дават пари ?! Затова всички участници в този план са толкоз настоятелни !

141

Анонимен

преди 2 години

Това е игра не тестове в момента което наблядаваме.