31

Stiling

преди 2 години

Всичко което става в момента и следва оттук на сетне е резултат от изкуственото подтискане на цените на тока за битови абонати последните 10 години. Цената се държеше ниска под себестойност за да не пискате и да вдигате бунтове. Защото вие искате да ВИ Е ЕВТИНО без да се интересувате от разходите за производство и дистрибуция. НЕК е във фактически фалит и сега поради високите цени бизнеса ще избяга от България. Сами си го правите щото гледате само себеси. ЛОШ МАТЕРИАЛ.

30

Анонимен

преди 2 години

Има си правителство и министър към когото да се задават тези въпроси... Защо държавния тец не се натоварва...?

29

Анонимен

преди 2 години

Нямало предлагане. Предлагане има, но не им харесва цената. Искат някой от държавата да им предложи евтин ток..................Виновните са сега в парламента. Да правят протести пред тях.

28

Да, да, ама не

преди 2 години

До ГрипенчоЧешките реактори дето си бяха от 1990г. на Белене ги шитнаха "царя" и Милко Ковачев за мерси! Вярно на руснаците ги дадоха! А Станишев и Овчаров подкараха проекта наново и през 2006г. подписаха нов договор с Атомстройекспорт! После Джон Маклейн дойде с още двама сенатори, "напляска" Орешарски и потънаха Белене и Южен поток! И през 2016 им платихме на руснаците към 600 000 000 евра защото ни осъдиха! Та така!

27

Грипенчо

преди 2 години

До Мда Оригиналните реактори за Белене, които БСП/Станишев подариха на Русия през 2005, вече 10 години работят до Москва. А Станишев си взе къща на Женевското езеро.

26

Анонимен

преди 2 години

Държавата трябва да си гледа интереса и печалбата. Никакъв евтин ток на псевдобизнесмените..................Те са свикнали да крадат от държавата, държавата да трупа загубите, а те да трупат печалбите.....................Цената е борсова, цената трябва да е пазарна и висока за ментетата бизнесмени.

25

Анонимен

преди 2 години

Мария Капон каза БеляНЕ !!!!!!!!!! Сега са в парламента. Протестирайте пред Мария Капон.................Протестирайте пред Да, България, пред Слафчо Чалгарски и неговите антибелене менте експерти...................Протестирайте пред Мартинчо Димитров.

24

Анонимен

преди 2 години

Вятърните централи на бизнеса не дават ли ток? Те построиха вятръничави централи, сега искат евтин ток от ТЕЦ и АЕЦ. Продавайте евтин ток от вятърните и слънчевите централи. Помогнете на колегите си бизнесмени.

23

А бе

преди 2 години

До Да, да, ама неНе е баш Джон Маклейн(Умирай трудно),а Джон Маккейн.Макар че се очертава едно умиране на БГ-икономиката заради зарязването на Белене.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 - Системата не е свободна.

21

от 21

преди 2 години

Какво не ви хареса в моя коментар? Обяснете ми? Един ВЕЦ в морето, сновите технологии е 20 пъти по-евтин на mw/h, и отдава 45-6% от максималната си мощност в денонощието.

20

анонимен

преди 2 години

ОПЛАЧЕТЕ СЕ НА РАДЕФ !!!!АААААА????

19

Анонимен

преди 2 години

Токът в Германия е евтин. Купете си от Германия ток............ Искахте пазарна икономика, свързване на европейските енергийни системи, за да можете да бъдете свободни, със свободни цени на тока..................... Да живее пазарната икономика!..............Долу непазарният бизнес от бизнес картелите!

18

Анонимен

преди 2 години

До Да, да, ама не - Ами да не бяха клякали.

17

Мда

преди 2 години

Досега Белене щеше да бъде построено и да се изплаща ускорено,дори само от квотите ...

16

Да, да, ама не

преди 2 години

До АнонимеН 18 Грешка! Навремето дoйдoхa тримa aмeрикaнcки сенатори водени от Джон Маклейн при Oрeшaрcки,"нaпляcкaхa" гo и зaминaхa в нeбитиeтo Бeлeнe и Южeн пoтoк! Cлeд тoвa и Бoриcoв и Нaрoднoтo cъбрaниe клeкнaхa! Това са фактите!

15

Анонимен

преди 2 години

Не че нещо, но по крайбрежието може да се направавят ВЕЦ паркове. Константен ли е вятъра? Не разбира се. Но в морето го има много по-често и може д асмъкне цените за електричество на Варна и Бургас в пъти. Ама не ... няма. А шистов газ? Не се бара, нали?

14

Анонимен

преди 2 години

Много сме независими, но е легално невъзможно, за нормаллна компания, да стане електроразпределително дружество. Няма право да произвежда енергия. Дори и да има, няма да има право, да изпозлва мрежата, за да продава свободно. Нито пък ще има право, да изгради собствена такава. Пита се - защо?

13

баба мара

преди 2 години

борисов да каже какви са тези цени нали сме газов хъб въртяха със султананякакво кормило мисирките снимаха веселба голяма хаиде сега плащаитесметките

12

АнонимеН

преди 2 години

ГЕРБЕРИТЕ ДА НЕ РЕВЪТ, ЧЕ ТОЧНО ЗАРАДИ БОРИСОВ НЯМАМЕ БЕЛЕТЕ КОЯТО ВЕЧЕ СТРУВА ДА СЕ НАПРАВИ ДВОЙНО! И ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА Е ГОТОВА!