181

Ан

преди 2 години

Не обичам *** но ми харесва мисълта на Кастро: ИЗПРАВЕТЕ СЕ И ТЕ ЩЕ ПАДНАТ!!!

180

Анонимен

преди 2 години

*** платен математик стигаси лъгал народа заради тия ваши убийствени ваксини няма никаква вълна дано да ти заседне на гълото дето лъжете всеки ден за пари неразбрахтели че народа не ви иска вашите убийствени ваксини забрана.за всички ваксини никога никакъв случай няма да се ваксинира това давие ясно като закон вън в затвора дано да горите в ада

179

Народен съд

преди 2 години

Манипулаторите и съучастниците в този геноцид ще висят по дърветата. Вие убихте хуманизма и ще си го получите според заслугите.

178

ъъъ

преди 2 години

Това кой го изчисли - оня начален учител, дето баща му бил математик, та затова и той отбирал от математика ли?

177

Ла Ла Ла

преди 2 години

Според него обаче със сигурност ще надминем рекордите по хоспитализирани, защото Делта вариантът е по-заразен.Обаче Делта е и най малко смъртноносен така че... да ходи са стряска другаде. По статистика в Индия Делта е с 0.1% смъртност, в Англия 0.4

176

Анонимен

преди 2 години

за петата вълна какво се чува?? че искам да пътувам да израял

175

Анонимен

преди 2 години

До Манипулация"Хората четат само коментарите защото там може да се намерат истинските факти."Вие тези "истински факти" ги повтаряте от месеци. Те могат да се сведат до две твърдения: "Лъжат ви!" и "Не се ваксинирайте!". Обосновката ви има само бегла връзка с реалността - взимате някакъв факт от същите тези новини и го изопачавате до неузноваемост. По правило истината е точно обратното на това, което казвате. Това го правите или от дълбоко невежество, или с цел именно манипулация.

174

Така

преди 2 години

Изкарах го ...три дена ...лека температурка , дразнене на гърлото...малко суха кашлица...!!! Три дена болничен.....нищо по различно от обикновен летен вирус грип !!!!! Ако нямаше такава истерия щях да го изкарам на крак и на работа !!! Отрицателен тест и положителен антигенен ... абсолютно излишни пари ...на вятъра !!!!

173

Манипулация

преди 2 години

Продължавате да пишете глупости. Ще задмине манипулацията и пропагандата. Всички медии станахте за резил, до там я докарахте, че никой вече не ви вярва. Хората четат само коментарите защото там може да се намерат истинските факти.

172

до 178

преди 2 години

Обаче, оцеляват не умните, а приспособимите.

171

Хохо

преди 2 години

До тези, които винят неваксинираните за мутациите на вируса: 1) първо има няколко вида мутации, предизвикани от различни причини 2) замислете се защо един организъм мутира? Това е механизъм на адаптация с цел продължаване на съществуването му. Ако няма пречки за съществуването му, няма да има нужда от адаптация.. Замислете се какво представлява ваксината, ако не препятствие.

170

Сериозна мярка

преди 2 години

Недоносените математик - под домашен арест и ваксиниране всеки ден

169

Hoho

преди 2 години

Не е важно колко ще са с Корона, а колко ще го изкарат до толкова тежко, че да влязат в болница. Стига плашихте хората със сурови числа.

168

Анонимен

преди 2 години

Преди трябваше да поговориш с човек за да разбереш, че е неумен. Сега е лесно да го разбереш. Достатъчно е да ти каже, че не се е ваксинирал.

167

ИСТИНАТА

преди 2 години

Между ДРУГОТО ТОВА СЕРИОЗНО ВЧЕРА СИ ГОВОРЕХ С ЕДИН БАКШИШ ТОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА С ТОЗИ КОРОНА ВИРУС.ПРИТЕСНИХ СЕ И ДНЕС ПОПИТАХ ФРИЗЬОРКАТА В БЛОКА РАБОТИ В ОБЩОТО МАЗЕ ТЕ ЗНАЯТ ВСИЧКО ГУГЪЛ ПО НЯКОЙ ПЪТ ГИ ТЪРСИ ТЯХ КОГАТО НЕ НАМИРА ДАДЕНА ИНФО.И ФРИЗЬОРКАТА КАЗА НЕЗНАМ.И РАЗБРАХ ТОВА Е.......

166

До Евала

преди 2 години

Абе пичове вие не разбрахте ли, че има 15-20 човека, който въртят целия свят. Събират се, чешат си езиците и ние хората го д*хаме, и ще го правим до края на живота си. Вирус, който е пуснат умишлено да избият колко си милиона население, и после ваксини, който довършват хората със слаба имунна система .

165

до 173

преди 2 години

Интересно как си представяш спирането на разпространението на вируса.Вирусите са природно явление като дъжда и вятъра, да речемПоявата и спирането му не се влияят от човешка намеса.Човек може само да се адаптира към природните явления, не може да ги контролира.

164

ИСТИНАТА

преди 2 години

ВЕЧЕ ПОЗНАВАМ 3 ЧОВЕКА ВАКСИНИРАНИ С РНК И ДВЕТЕ ДОЗИ.ДАЙ ПРЕДЛОЖЕНИЕ КАК ДА СЕ СПРЕ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО.ЗАЩОТО АЕРОЗОЛ и ВИРУС НА НЕГО НЕ СЕ СПИРА.

163

До Ели

преди 2 години

Вирусът мутира при всяка трансмисия от човек на човек. Ако се спре разпространението на вируса тогава ще се спрат и мутациите. Всичко което се случва е заради човешката глупост. А коментарите тук доказват, че тя е безкрайна.

162

Анонимен

преди 2 години

според цитираните от "Днес" данни средно един на всеки 10 с положителен тест стига до болница, един от всеки десет стигнали до болница, съответно стига до интензивно. И в заключение най-много един от всеки десет постъпили в интензивно стига до фатален край.Демек паниката е излишна.Аман от паникьори.