344

ала бала

преди 2 години

ААаааааааа що така ?-ха ха ха

343

НЕ СЕ БЕЗПОКОЯ

преди 2 години

Каквото и правителство да инсталират дс-арите , все тая. Вероятно това ще им бъде последното правителство, защото идва Новото време, което ще отвее феодалните при.мати в небитието. Нов свят, без феодални диктатори-тирани. Свободният свят ще срази простотията на крепостния комунизъм.

342

Анонимен

преди 2 години

Нали преди една седмица каза че ще излезнат от парламента за да не пречат да си гласуват правителство? Старец обхванат от паника.

341

Анонимен

преди 2 години

ХАЙДЕ, БУДА Я НИ ПОШУШНИ, КОЙ ПРОЕКТ СИ ТИ?! КОЙ Е БОСА НА МАГДАНОСА, ЩО ПОСТАВЯ ТЕ КАТО НА ВСЯКО ГЪРНЕ МЕРУДИЯ?...

340

Vako

преди 2 години

Продалжаваме да пречим а?12 години не стигнаха.

339

Живко от Варна

преди 2 години

Хора, които настройват други хора проткив мен, те нарочно така правят, за да не живея добре аз ! Не искат да съм в някоя власт ! Явно са расисти !

338

Анонимен

преди 2 години

СУТРИН ЩОМ СЕ АЗ СЪБУДА, ИЧ СЕ АЗ НЕ ЧУДА, ЧЕ БУДА-КАРТОФКО МЕЧТАЕ СИ ЗА ГРАДИЕНТ, ОТ ПРОВАЛЕН МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ! ЕХ, МЕЧТИТЕ НА ДОН БАНКЯЛОНИ - ОТ КАРТОФЕНИ ЗАКОНИ, ДА ИЗДАВА УКАЗИТЕ-МАКАРОНИ!!! А СЛЕД ВТОРИЯТ МАНДАТ ДА ОТКРИЕ РЕСТОРАНТ "ПРИ БУДА"- ОТВОРЕНО ЗА ПРОСТИ И ЗА УМНИ (ДЕМЕК TO ALL) ,А БАЛЕРИНИ ЩЕ СЕРВИРАТ СПЕЦИАЛИТЕТА - ЛАЗАНЯ С КАРТОФЕНА ПАСТА, ХАЛБА БИРА И ДЕСЕРТ ОТ ПЕЧЕНА ТИКВА С МЕД.

337

Жоро

преди 2 години

Не разбирам. Ако правителството е добро защо трябва да се гласува против?

336

Живко от Варна

преди 2 години

Може ли да ми помогните да живея истински добре ?

335

Анонимен

преди 2 години

България има нужда от силно правителство, от конфискация на имуществото на незаконно забогагели като сумата от този акт послужи за подобряване на доходите на хората тъй като те непрекъснато намаляват, а разходите се увеличават. Дядо ми имаше една приказка, че взаем брашно-тъпкано се връща. Щом са ви дали, рано или късно ще си го вземат. Никой даром не дава нищо.

334

ЬЬЬ

преди 2 години

Ура!!!Имаме си нов диктатор-партията на протеста ИБГНИ+БСП ще подкрепят новата диктатура-диктатура на чалгаря триф....Срамувам се и от ограничените му сценаристи.Те също са от хората,които са забогатели(кой повече,кой по-малко)от собствените си пошли творения,а такива индивиди,които мислят,че могат всичко,са най-опасни.Бог да ни е на помощ!Бог да пази България!

333

Анонимен

преди 2 години

Докато дойде време за гласуване Бацо ще си смени мнението 10 пъти!

332

Анонимен

преди 2 години

Изглежда че Борисов най много иска да го има този кабинет на ИТН.

331

Анонимен

преди 2 години

Не може да не се види, че на някои хора и не само са нужни и изгодни подбора на снимки за масово озверяване. По добре такава снимка, отколкото други изложени снимки с депутати от партия Герб като залог за тлъст паричен кокал и злоупотреби с името на Бойко Борисов. До мак.

330

Анонимен

преди 2 години

Герб кога ще правят ноемврийският пленум ?

329

Qanon

преди 2 години

Този мин-дил защо не е вече в затвора?!

328

мак

преди 2 години

Откакто не властва, му подбирате все готини снимки със заядливи, озъбени, злобни физиономии. Вече не е наперен и горд, с ръце в джобове. Кеф. СмЕх.

327

Анонимен

преди 2 години

Каде си тръгнал бе Толуп.Твойта свърши.*** такъв.

326

КЛ

преди 2 години

"ГЕРБ дари 100 хиляди лева от партийната си субсидия на пострадалите хора от годечкото село Губеш, както им обещах. Убедих се лично, че част от къщите вече се ремонтират."Абе, к'во става. Да не се е изпразнило чекмеджето. То и партийната ви субсидия, и чекмеджето са все нашите пари. Чекмеджане, ние може и да не сме съгласни.Айде да намалите субсидията на 1 на глас, гиди мизерници алчни и ненаяли се.

325

USA

преди 2 години

ПОЗОРА НА ПАРЛЯМЕНТА УДАРИ *** У ТИКВАТА И СЕ ПОЯВИ ЧАЛГАРА !