233

Анонимен

преди 2 години

Злобата и реваншизма, въведени официонално от Радев ще ни унищожи! Всъщност кариеристът Радев чисто и просто желае президентска република, подкрепян от кадри на БСП и НДСВ, Мая общата и други нереализирани, но готови на всичко антибългари!

232

Словянин

преди 2 години

Петко Славейков по-късно категорично се отрича от временното си мнение, че "не сме народ, а ***". Явно *** са тези, които не са чели целия Славейков. Полухора, полубългари.

231

ЕЛИ

преди 2 години

КОГА Е ГОВОРИЛ ДИРЕКТНО ---БЕЗ ДА ЧЕТЕ ОТ ЛИСТ ПРЕД НЕГО-КОГА Е ЗАСТАВАЛ ДИРЕКТНО ПРЕД ЖУРНАЛИСТ ИЛИ ПРЕД ДРУГ ПОЛИТИК---НИКОГА И В ТОВА Е ТРАГЕДИЯТА ,КАК ДА ПРЕЦЕНИМ КОЛКО Е УМЕН И УЛЕГНАЛ СЛАВИ ТРИФОНОВ

230

ЕЛИ

преди 2 години

НЕ СМЕ НАРОД А МУРША Е КАЗАЛ ПОЕТА ,НЕ ГО КАЗВАМ АЗ

229

ЕЛИ

преди 2 години

ПЕТКА СЛАВЕЙКОВ---" НЕ СМЕ НАРОД ,А ***"---ТРИФОНОВ НЕ Е ДАЛ НИТО ЕДНО ДИРЕКТНО ИНТЕРВЮ НА НЯКОЙ ЖУРНАЛИСТ,НАПИСАНО ОТ ДРУГИ ДЕСЕТ ПЪТИ ПРОВЕРЕНО И УЖ ,ЧЕ Е ДАДЕНО ДИРЕКТНО ,НО НА КОЙ НА НЕГОВАТА ПИОНКА ТОШКО---И ТОВА СЕ ТЪРПИ ОТ РОДНАТА ЖУРНАЛИСТИКА

228

Случаен минувач

преди 2 години

До 269 Не, не е пасивен, недей така и ти сега. Пасивният въобще не може да се възбуди от жена, а той си има нормално семейство. Ако говориш за поведението му, да там съм съгласен. Това е въпрос на умствени способности - не си дава ясна сметка за положението, за реалността.

227

Словянин

преди 2 години

ДБ я чети: Движение в полза на САЩ /ДПС/.

226

Случаен минувач

преди 2 години

Бойкикев е един надменен и високомерен човек. С невероятно самочувствие. Надул се е като пуяк. И ще ни тласне към нови избори с поведението си. Явно си е въобразил, че ще получи повече проценти. Само че на хората им писна от избори и може да получи такъв шут от избирателите, че да изхвърчи от политическата сцена. А има и друга вероятност - да работи за преизбирането на Радев.

225

Анонимен

преди 2 години

сега ще гледате новото шоу "с плавници и шнорхел..."!

224

Познавач

преди 2 години

Мндаааа много разбирачи тук ама истината е много проста ! Който сее ветрове жъне бури ! И Фигуранта да не се прави на ни лук ял ни лук мирисал. Той зъбърка тия лай-а ! Сега да си ги яде !

223

пияница мистик

преди 2 години

Абе, Славуца, абе, гейтар, не се дръж, сякаш имаш 51% от гласовете на народа. Равен си с ГЕРБ по брой депутати. Човекът на Маджо иска да ти каже, че след като не си мнозинство, ще са ти нужни и гласовете на другите и трябва да правиш отстъпки и компромиси. Явно наистина не осъзнаваш какво е политиката и си играеш на нацупено, малко гейче

222

Анонимен

преди 2 години

Да скача Слави ,ама от високо лошо се пада. Отсега се изпокара с ,,партньорчетата,,.

221

Анонимен

преди 2 години

До Тъй е най добре ... Едва ли е така ... По-скоро ми се струва изпаднал в зависимости от най-различни царедворци .. Ако ще чегъртаме Буци, за да дойдат царедворците ... Аз не съм съгласен ...

220

Тъй е най добре

преди 2 години

Славче му е трудно в тая ситуация с тоя състав да управлява, а и въобще не му се управлява и за това ке да е да има правителство, но с мандат на БСП и то може да се каже експертно, което ще бъде съставено основно с хора от служебният кабинет със срок около година и с кокретни цели и задачи.... така ще бъде подкрепено от всички без прокажените ГЕРП и ДПС!!!!

219

Анонимен

преди 2 години

Много интересно ... С 2 патерици и хемороиди Слави "скача" ... Ха-ха-ха ... Eбacu смешката ...

218

Анонимен

преди 2 години

Е Браво Бе Славчо, поне паказа топки тука. Верно, ония се взима на много важен, че има опит в политиката иска да ги настъпи тях, па слачво прав 4-та сила, а иска да управлява на слачвчопартията. луд ли е къв е. Славчо не ти трябва да такива, чист прав текст.

217

Катя

преди 2 години

Само питам ,да не би жмичката да е приключила та учиндолската мутра реши да се появи? Едва ли,оказва се ,че всичко им е разрешено.Ало ,къде сте публичните ,защо мълчите пред безобразията на тези мутри,а някои от вас имат наглостта да казват,че така трябвало.Не си мийте ръцете с политиците,защото всички вие имате огромна вина за това което се случва.Защото сте подмазвачи, страхливци и най-страшното предатели на народа си.Не ви е срам мижи туркиня и нагаждачи

216

Бай Иван

преди 2 години

Естествено, клоуните от дб с парвенюшкия си електорат нали затова крякат вече година, пуста държавна баница, как да лапнем от нея ;) !!!

215

Анонимен

преди 2 години

Кога е следващия позорен "кастинг"?

214

Анонимен

преди 2 години

Пък на Славка само роли й в главата. Да вземе да се стяга, че на "суверена" ще му писне и "шат на патката главата".