107

Анчо

преди 2 години

Ще има ваксини и ковид, до момента, когато на хората не им писне от лъжи, и не ви поставят вас- насадили пандемията, там до стената за разстрел . Друго не заслужавате .

106

Гларус

преди 2 години

Всичко си е на мястото.9 от 10 са много *** и следователно бедн и така трябва да бъде.

105

До 123

преди 2 години

И как точно е научно доказан факт! Коя наука? И как смееш да платиш хората? Това, което пишеш е престъпление срещу бг народ!

104

Таблов е Балтов през

преди 2 години

криво огледало прочетено.

103

Хемус

преди 2 години

ичове май месец баща ми беше във българска болница,здравно осигурен!Няма нищо общо с коронавирус,по друг въпрос,ако не го бях изкарал навреме щях да го довършат!ВиДокторите имат късмет,че входа им е КПП,инаяе ги почвах един по един,схемаджиите дето са решили да надписват ала-бала и да източват здравната каса!

102

Анонимен

преди 2 години

Мда . Антиваксърите са много агресивни и противни. И изобщо не осъзнават какво причиняват на всички нас. Лошо ни се пише след няколко седмици. Дали някога ще проумеят колко смърт са посяли!

101

Хемус

преди 2 години

Докторе изяж си дипломата!Играя против правилата вирус ме не лови!

100

Анонимен

преди 2 години

Ако не се заявяват повече ваксини няма да има и вирус, но ако купят още, ще има докато свършат, всички ваксини, така че не ходете в болницата ,само заради 1 хрема и така ще излезем откризата да няма затваряне.

99

Споко !

преди 2 години

Споко, ! Здравният министър каза , че няма нужда вече от носене на маски. От другия понеделник ще носим шнорхели вместо маски. И "суверенът" ще гледа като рибите , със студен, празен поглед , в който ще блестят образите на Фигуранта и Чалгаря !

98

Анонимен

преди 2 години

Съседката е с две дози Пфайзер.Върна се от морето преди две седмици болна.След три антибиотика сега е на инжекции и е зле.Майка и,на 80+ години, без да е ваксинирана го изкара с една седмица хрема.Най-готиното е,че понеже е ваксинирана никой не я карантинира и никой не и прави тест, и тя ходи с такси до болницата да и бият инжекциите.

97

Анонимен

преди 2 години

Ама той работел в Германия и взел сега да ни налива акъл на нас, аборигените. Видиш ли ние сме ***, неинформирани и не сме чували за великите ваксини. Айде, марш обратно в Германия!

96

Чоко

преди 2 години

Този вместо да дава разни съвети да вземе и да се погрижи за здравето си. От видеото се вижда, че е с наднормено тегло и ако вируса го подмине то другите неопасните болести могат и да го достигнат - високо кръвно, диабет и т .н.

95

Анонимен

преди 2 години

До 107 Може така, пък може инак.., а в Израел затягат сериозно мерките, въпреки,че са ваксинирани. А ти даваш ли си сметка, какво означава около 90% от населението да изкара делта върианта на вируса, защото писаха, че 70% преболедували не са достатъчни за изграждане на групов имунитет.

94

absurd

преди 2 години

Е как ще ме убедиш да си я сложа тази ваксина ,като досега оцелях без нея ,при положение че се срещам с много хора и не спазвам никакви мерки

93

Анонимен

преди 2 години

Нерде анестизиолог, нерде вирусолог, поне да беше коремен хирург. Тоя го познавам, не е лош човек, но за 5 минути слава е готов и *** си да даде. Ся дрънка глупости по ТВ, понеже явно модата е да се търсят "успели ***" от чужбина белким някой се излъже да го ваксат

92

ЖиЗинПин е Любов

преди 2 години

КОВИД е Любов!

91

Анонимен

преди 2 години

Само да кажа че изкуственият имунитет не е като естествения ;) Много по бързо губиш антителата а с тия затваряния забавят изграждането на групов имунитет и изкуствения имунитет може да не сработи. Ако продължават да затварят и забавят вълната може даже естествения да не предпазва след време .

90

Анонимен

преди 2 години

ДОКТОРЧЕ, ПОДОБЕН РОД АГИТАЦИЯ ЗА ВАКСИНИ ТИ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН БЕ, МОЙТО МОМЧЕ. ТИ В МОМЕНТА СИ ЗА ПРОКУРОР, СЪД И ЗАТВОР И С ТОВА СИ ИЗЯВЛЕНИЕ! КОЙ СИ ТИ, ЧЕ ДА ВОДИШ ФАШИСТКА ПРОПАГАНДА ЗА ВАКСИНИТЕ?!

89

Батко

преди 2 години

Този е психично болен! Само му погледнете физиономията, този човек трябваше да бъде даден на съд и на прокуратура, още при предните вълни в отминалите почти две години, когато насаждаше страх и паника сред обществото и вещаеше прогнози.

88

Анонимен

преди 2 години

Хм