383

Анонимен

преди 2 години

Къде се потопи Шнорхела?

382

Анонимен

преди 2 години

*** нема как с тия мижави 25% да яхнат страната на 100%.Естествено, че и с дяволлааа са готови да преговарят, щот ако наесен отидат на 3-ти избори, ще го ду_ухаа_т.

381

Атакист

преди 2 години

Другарят Сидеров събира дарения и волни пожертвования за оцеляването на телевизия Алфа.Има ли Атакисти,които да се отзоват?

380

Анонимен

преди 2 години

Ааааааа, не се изнизвайте като мокра връв!!! Отговорността не била ваша ама другия път!!! Напротив!!! Точно ваша е отговорността!!! Станислав Трифонов вади зайци/министри от ръкавите на сакото си като фокусник и очаква всички да му ръкопляскат??? Еми, това просто няма да стане!!!!!!!!!! ЩЕ ВЪРВИМ НА НОВИ ИЗБОРИ ДРУГАРЮ ТРИФИНОВ!!!

379

Анонимен

преди 2 години

Тези пък! Кой ще ви остави да стоите във властта ве! Имате всичко 5 дни до петък. 6.8.2021 да ви се гласува правителството! Ако не мине, напускате опашката! Да сте се договорили до сега! Големи фукльовци!

378

!

преди 2 години

Тия са ***, честно. Ти им даваш пример за успешни министри, те викат кадруваш. Ако това не схващат, какво да очакваме от тези!

377

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

До 423 axaxaxaxaxa говориш за комунисти ББ не коунист викаш, откранаха милиарди на целия народ

376

Анонимен

преди 2 години

Стенли Балабанов много се е издокарал. С Българска филология от ПУ "Паисий Хилендарски", ще кове законите, горкият.

375

Анонимен

преди 2 години

Успешно отклоняват вниманието от големите проблеми - корупция и бюрокрация. Явно агите се подплашиха от темпа на служебните. Лесно милиарди ме се оставят. Чалгаджията излезе голям ибрик

374

axaxaxaxaxa

преди 2 години

До Младияпремиерсхарема На теб какво ти откраднаха? м Абе чули нещо и повтарят. После ходи разправяй че нямаш сестра.Комунистите ни откраднаха изторията и съсипаха 4/5 покуления Българи и от Европейци ги направиха интелектуално осакатен народ. н

373

12345

преди 2 години

До Анонимен Радев да си направи партия да спечели изборите и да управлява..

372

axaxaxaxaxa

преди 2 години

До Анонимен Бандюгите на ДОН ***???Не вярвам, той толкова пипи няма! 100% някой му е съставил това служебно правителство събрано от кол и въже издънки!

371

червен маймуняк

преди 2 години

До Анониментошко изчегърта служебните министри!

370

Анонимен

преди 2 години

Славче му е трудно в тая ситуация да управлява, а и въобще не му се управлява и за това най добре ке да е да има правителство, но с мандат на БСП и то може да се каже експертно и ще бъде съставено основно с хора от служебният кабинет със срок около година и с кокретни цели и задачи.... така ще бъде подкрепено от всички без прокажените ГЕРП и ДПС!!!!

369

до к.400

преди 2 години

Сметката ИТН+ДБ+ДПС малко куца : падишасите от ИТН се скараха яко с ДБ заради трима министри от служебния кабинет, а агите не обичат да са министри в кабинета, та да си крадат на спокойствие. Любима служба им е ДФ "Земеделие",шефове на дирекции, н-к отдели и защо не - шефове на дирекции по усвояване на еврофондове в МРРБ, МВнР, МЕ, МЗ.При 65 депутати в ИТН, задължително даваш дyпeto си под наем, колкото и да не ти се иска. Отсреща са изпечени политици-търговци, които знаят как да изнудват.

368

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Докато такива индивиди като Бойко Борисов, Слави Трифонов и другите образи описани от класиците в литературата се правят на политици и ограбват народа, промяна няма да има, скоро обаче партията на безпартийните ще изчисти всичката тая част от обществото

367

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Състоянието на тая държава се вижда по спечелените медали на олимпийските игри един медал в стрелбата ...., разумните да емигрират, докато не се създаде партията на безпартийните и подобни еднодневки като сегашните партии се борят за кокала, нито един българин няма да получи шкаф, безвъзмездни средства, преизчислена пенсия, европейска мрз, намалена работна седмица и тнт

366

КЪМ ЕВРАЗИЯ ЛИ

преди 2 години

2013Г ПАК ЗАПОЧНАХА "НАРОДНИ БУНТОВЕ" МАРТ ББ ПОДАДЕ ОСТАВКА- ПОСЛЕ ДОЙДЕ 2014 И КТБ ПОЕ КЪМ НЕБИТИЕТО- СЕГА КАК ЩЕ НИ СКЪСАТЕ @ЪЗА....МИХАИЛ ХАЗИН ПРЕД БСТ- ИМА ГО В ЮТУБ- БГ ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИЯ 2023Г- ЗА ТАМ ЛИ НИ ГОТВЯТ ЧАЛГАРИТЕ- ЩЕ ПРАВЯТ ПОГРОМ В РОДИНАТА МИ- ЦЕНИТЕ РАСТАТ ТРЕВОЖНО НА ВСИЧКО, ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СА МРЪДНАЛИ...

365

Анонимен

преди 2 години

Ако Станеф и Йорданов смятат, че те няма да са виновни за евентуално трето гласуване, много се лъжат. Като искат с 65 депутати да управляват БГ както предаване 7/8, това няма как да стане. Нали знаят поговорката "Един път стомна отива за вода, втори път за вода и трвтият път се чупи". Другият вариант е още по-лош: кабинетът ИТН се приема и след няколко месеци - вот на недоверие. Та да се разбере, че не от всеки музикант става премиер, а от чалгаджийска партия - определено не.

364

Анонимен

преди 2 години

Хаштаг самоизчегъртайте се