73

Анонимен

преди 2 години

До началото на октомвли и делтата ще се е разкарала, бързо затихва и не е особено смъртоносна, като точно по този повод СЗО и Индия се скараха, щото световната те-р0ри-стична организация реши да им пришие къде 4 милиона починали повече (по малко пичинали - по малко желаещи за ваксини)

72

Анонимен

преди 2 години

Никакво ваксиниране! Особено на простите! Това население трябва да се редуцира!

71

Анонимен

преди 2 години

Ако човек прочете статията под тази едва ли ще отиде да се ваксинира излиза, че няма смисъл от ваксините.

70

Анонимен

преди 2 години

Балъци е имало и винаги ще има

69

тъй де

преди 2 години

Преброяване на дивите зайци!

68

Хх

преди 2 години

Да след шест месеца като загубят имунитета си ваксинираните ще се редят отново, понеже вече няма да имат естествен, ще разчитат на изкуствен. А след шестата миокардити и тромби ще бъдат обявени за епидемия. Заедно с епидемията от инвалиди и аутисти. Безплатно няма, колективират загуби и приватизират ползите както винаги. Нищо ново под слънцето. Корупция.

67

Анонимен

преди 2 години

Бабелите на 39 градуса да не си идат преди ваксината.

66

Ваксиниран през май

преди 2 години

Изчаквала да минат приоритетните групи :) Да бе, делтата дойде, затова каката бърза да се набоцка, проблемът е че тия ваксини не работят от утре, т.е. ще има месец да изгражда имунен отговор и току виж лепнала вируса. Кой се имунизирал имунизирал, късно е чедо

65

Анонимен

преди 2 години

Абе те като ги направят платени тогава ще станат големи опашките.Тарикатите ще се превърнат в балъци тогава и пак ще мрънкат.Като започнат да стават опашки пред крематориумите ще започнат да стават и опашки за ваксиниране!Хем ще плащат хем ще чакат!

64

Анонимен

преди 2 години

А опашките ще стават по-големи.Някои се ослушват и не са на ясно,че това е пуснато нарочно и е направено в лаборатория.Коронавирусите умират в жегата,но този не!Защо ли а???!!!Най-богатите страни се ваксинират ударно и чакат с месеци ред.За бедните държави няма ваксини.В България на тепсия ви ги носят дори на плажа,но българинът си прави пас,а чужденците използват и се ваксинират за да не чакат в родината си.

63

Анонимен

преди 2 години

Вируса е тук, който няма антитела да му мисли.

62

34535

преди 2 години

До АнонименВ случая с прасетата бяха засегнати много малко на брой хора. Тук ситуацията е съвсем различна и очаквам да избие нанякъде много здраво.

61

Анонимен

преди 2 години

Мдааа. Правителството на Радев направи така, че хората да се редят на опашки, при положение, че сме на последно място по ваксинации в Европа, а имаме от всички ваксини.

60

Анонимен

преди 2 години

*** ферментация в затворено буре неможеш да я спреш.

59

Анонимен

преди 2 години

Не може да ми избегне аналогията как преди 3-4 години се справиха с прасетата, въпреки протестите на хората. Нещо нередно се случва, каквото и да става, това бързане, това нервничене по медиите е адски подозрително. И тогава на амбразурата бяха застанали подобни на тая директорка. Хора, не бързайте!

58

.

преди 2 години

От къде извадихте тези статисти бя? За повече нямаше ли пари??

57

Кал-Ел

преди 2 години

До 75 - И каква излезе тя, Германия е Китай в Европа, само дето заплатите им за сглобяване са по големи. Имат да, защото имат нужда да сглобяват. Който си няма друго - сглобява.

56

Кал-Ел

преди 2 години

До 87 "Много добре знаем какво имат" Какво имат, изброй ми. Не питам какво сглобяват, питам какво имат.

55

До Кал-Ел

преди 2 години

Хахахахаха .... ви е недостижима...чак стигнахте да обяснявате какво имали/нямали Германците. Много добре знаем какво имат и в каква държава живеят - няма да останат без хора. Докато тука от нашата про.клета земя и въшките вече започват да емигрират. Честито, това е само и единствено защото сме много умни, разбираме от наука, мединица, всякакви вируси и ваксини. БРАВО ГЕНИИ!

54

Анонимен

преди 2 години

Сатанистите чипират овцете.Жътвата предстои. Каква секира се приготвили на онези отказали да ги маркират.