9

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 14/ ТЯ НЕ Е ЖИВЯЛА В БЪЛГАРИЯ , ЧЕ ДА ИМА ДОБРА БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ! АЗ СЪМ ИМАЛ СЪУЧЕНИЧКА ЕДРА КАТО КОН И ТО НА 14 ГОДИНИ БЕШЕ И СЪУЧЕНИК ГОЛЯМ КАТО ГОРИЛА. ЗА НЕЯ БЪЛГАРИТЕ БИЛИ ДРЕБНИЧКИ И ХИЛАВИ АМИ МОЖЕ И ДА Е ВЯРНО ,НО САМО ЗА ПОЛОВИНАТА! ДРУГАТА ПОЛОВИНА ОТ КЛАСА МИ СИ БЯХА БАЯ ЕДРИ :D

8

ген 3

преди 2 години

Просто описвам факти. Народите на север в голямата си част имат друго телосложение и това просто е така. Тези в южна Америка например пък са съвсем различни, там има и много по-често диабет заедно със сърдечни заболявания и затлъстяване, от колкото в Европа. Това е ген. Не само, но е фактор. Който иска, нека да чукне Oliver Zeidler в google и да види, дали може ние да имаме такъв...еми, не, просто друг генотип.Така че, отново - браво на нашето момче !

7

Анонимен

преди 2 години

Браво на момъка!Финал на олимпиада е невероятно постижение!Иначе стила бътерфлай - има ли някой да го използва в реалния живот?Адски натоварващ и непрактичен ми изглежда!За дълги дистанции ми изглежда абсурден, а за скорост добрия стар кроул не може да го стигне!Красиво и ефектно, но неефективно.Това естествено няма нищо общо с успеха на нашия човек, за което още веднъж браво!

6

ген. 2

преди 2 години

Така че, да си стигна до думата. За да може наш да стигне такова място, имайки предвид това, което описвам в текст 1, то трябва да положи много труд. Да, имаме и спортисти като Стефка Костадинова и Дан Колов, но това са наистина само изключения. Така че, браво на момчето, защото той буквално трябва да се бори срещу природата. А 8. място в такива игри е наистина голям успех....... А да не започвам с това, колко е долно да си дърпаме талантливите хора в калта, просто в така за "спорта".

5

ген. 1

преди 2 години

Виждам, че както винаги се плюе по успеха. Българите генетически имаме по-слаби тела, нямаме силата на някои други народи. Имаме много малко изключения. Това съм го виждала сама често. В моето училище (Германия) най-зле по спорт от целия випуск (бяхме аз и още едни българчета, въпреки че бяхме с нормален BMI. Германците (като пример) просто имат други тела, друг ген, с повече мускули. Те са доста по-жилави и силни от нас, дори без да тренират.

4

Анонимен

преди 2 години

Не знаел какво стана...Ами стана това - другите явно са тренирали повече и са отишли там за медал, а не за забавление.

3

Анонимен

преди 2 години

Да си осми не е отлично.

2

Марин

преди 2 години

Отлично значи злато, всичко останало е добро, мн добро и т.н.

1

Анонимен

преди 2 години

Жалко, яд ме е че не все медал, но се радвам за успеха му досега.Но пък е съвсем млад.Късмет и здраве му желая, бъдещето е пред него!Пък кой знае, може истинското му призвание да са откритите води като Стойчев.Браво момче!Ще имаш още много шансове, само здраве ти желая!