59

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ТЪКМО ИЗЛЕЗНАХ ОТ КОМА СЛЕД 32 г. И ГЛЕДАМ НЯМА ПРОМВНА БСП СА ОЩЕ НА ВЛАСТ

58

Анонимен

преди 2 години

Барбадосецът ми харесва!Може пък да свърши работа.

57

Бойчо

преди 2 години

Аз какво ви казах бре лоши матряли такива, ше мачкате с гол газ таралеж, ай чезвайте давайте на мен мандата, че ми липсва жипа...... :):):)

56

Анонимен

преди 2 години

Не ме изненадахте с тъста - даже се "успокоих" - всичко върви "нормално" - към Евразия ...

55

Жака

преди 2 години

Каква комунистическа фамилия - Червеняков!

54

София

преди 2 години

Партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" (ИТН) оттегля кандидатурата и на Петър Илиев, която беше спрягана за премиер. Това съобщава Епицентър.бг, цитирайки отлично информирани източници от първата политическа сила в парламента.

53

Надявам се

преди 2 години

Вече българите да си пращаме данъците в Барбадос, а не само няколко отбрани офшорки

52

До тролска дружинка

преди 2 години

До Анонимен 51: И ти си имал роднини с партийни книжки, недей да се пенявиш. И си гласувал за бат'си Бойко, за когото не се знае дали изобщо си е върнал партийната книжка. Сега опорната точка е "Да започне оплюването на Петър Илиев, защото може той да бъде предложен за премиер", така ли? ................................................................ А той не е бил член на БКП като бат'ти Бойко.

51

Ай Сиктир

преди 2 години

Ей, ще й дишате прахта на Другарката Нинова. Още не можете да схванете какъв номер ви спретна, нали? На ви сега статукво, системни партии, протести, павета и мостове под орлите, убити майки от системата, дясно-център-долу в ляво... Сценаристи... обикновени *** де расти. Другарката Нинова е Факира!!!

50

Анонимен

преди 2 години

Дааа, поредният комунист.

49

Едно към едно

преди 2 години

А бай Миле на кого беше авер? А бившата му жена-банкер не е ли комунистическа издънка?

48

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

АМА ВИЕ КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ СЛАВИ НЯКАКВИ ПРИЯТНИ ИЗНИНАДИ. АМИ ЧЕ ТЕ ДЕМОКРАТИТЕ ГИ ИЗБИХА СЛЕД 9.9. 1944

47

Анонимен

преди 2 години

Аз се надявам поне всичко да е по закон,защото едно е пожарникар друго е юрист!Мутренското заобикаляне на закона трябва да спре!

46

не търси

преди 2 години

До ВъпросКадърните не-комунисти отдавна са навън!

45

Анонимен

преди 2 години

Вие не разбрахте ли, няма начин човек да е образован и успял и да е тук, освен ако не получава пост с връзки и облаги. Просто смениха Москва с Лондон, едни и същи са и то няма от къде да дойдат други, другите читави изобщо с политиката не им се занимава.

44

Анонимен

преди 2 години

*** влязоха във властта през задния вход чрез служебното правителство. Сега същите *** ще влезят по роднинска връзка пак през задния вход! Да ви е честита "ПРОМЯНАТА". То си е чиста ПОДМЯНА

43

Анонимен

преди 2 години

До Зозо ИТН щяха да "чегъртат" нещо :))))) Май изчегъртаха шараните от люспите им. Сега предстои изкормване и след това във фурната :)))))

42

НЕМА ЛОШО!

преди 2 години

Разбира се, че за първи път у нас новият кабинет ще носи отговорност, защото догодина на Трибунала ще му трябват факти, добре че по време на война отпада отмяната но смъртното наказание. Иначе как националните предатели ще бъдат изправени до стената.

41

Докога?

преди 2 години

До Въпрос: "А как за 30 години не намериха един човек, който да няма роднини с партийни книжки"? И какво ако има роднини с партийни книжки. Преди 30 години БКП имаше милион членове. Ясно е, че всеки е имал по някой и друг роднина с партийна книжка. Това е било през миналият век, не можем сега да съдим някого за това, че примерно дядо му е бил партиен член.

40

Зозо

преди 2 години

Червеняков: Зет като мед :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))