200

INSP

преди 2 години

До мимоходомСТРАШНО СИ ПРАВ

199

може би

преди 2 години

Цирковото представление за сега свърши, следва антракт..Цялата тая диво**тия беше,за да не се разбере, че са в комбина с БСП, но така или иначе вече се знае кой им подръпва конците на кукличките от ИТН. Нека си приказват каквото искат,щом сами си вярват на лъжите.Нито са по-добри,нито ще оправят нещо,нито ще направят нещо за тази държава и народ. Човешката съвест отдавна е продадена и забравена от всички политици(стари и нови) радетели за доброто на народа.Изобщо не очаквайте никакви добрини.

198

Анонимен

преди 2 години

След служебното правителство, едва ли ИТН ще извадят нещо по-добро. Летвата се вдигна твърде високо за сценаристите. Най-смешното е, че като кажат, ще ви "изненадаме" и наистина успяват. Извадят някой от нафталина, дето е минавал и преди през парламента и най-важното с нещичко е допринесъл за дъното в което се намираме. Те да само последните 12 години, а преди същата работа. Е сега бяха по-нагли... Вече даже не се ядосвам, а само се забавлявам. Идва и такъв момент....

197

Анонимен

преди 2 години

Виждате ли какви са младите, умните и красивите? Това ли всъщност искахте? Е получихте го! Бог да пази България!

196

До Бай Баяни

преди 2 години

Ми ББ кви калинки правеше министри,как ги събираше по магистрали и кръстовища.И как с дружни усилия усвоиха едни милиарди, а ние си чупим колите и главите.

195

Бай Баяни

преди 2 години

Като гледам Минеков, Бабикян и Хаджигенов как се вкараха в политика,правителство и станаха по-компетентни от професорите в университетите , ми е ясно как ще ни управляват чалгаджии и протестъри. Бог да ни е на помощ.

194

Анонимен

преди 2 години

Завършил съм ВИММЕСС Русе и знам турски. Не ставам ли за министър?

193

1

преди 2 години

До Анонимен-212,значи тиквата и каскетов,са негови ученици.

192

Анонимен

преди 2 години

Слави каза, че ще имаме премиер..... ама друг път.

191

Фактите говорят

преди 2 години

По-добре Слави, отколкото потомствените комунисти Христо Иванов и Мая Манолова.

190

Анонимен

преди 2 години

На сарайското премиерче на Слави баща му преподавал на милиционерите в Симеоново!

189

иво

преди 2 години

ТОЯ ПЕТЪК - пред-ПРЕМИЕР , ДРУГИЯ - ПРЕМИЕР ! МОЖЕ БИ !!!

188

Анонимен

преди 2 години

До А!Нямаш ДС роднини явно.

187

А!

преди 2 години

Ми то ставало дума за мене - имам качествено образование, добър морал, сериозни намерения и дългогодишна експертиза! Е как пък можа точно на мен да ми се случи!

186

мимоходом

преди 2 години

Поредната жалка история. Докоснахме се за кратко до читаво /служебно/ правителство, което има хора, планове и идеи за рзвитие, което погна корупцията, шуробаджанащината и безогледното крадене на пари, но не - извадиха от ръкава изсмукани от пръстите компромати, само и само да угодят на егото си, а може би и на задкулисните си играчи. Жалко, надеждите ни бяха това служебно правителство да продължи започнатото, но останахме попарени. Явно няма да ни бъде. Благодарим на читавите служебни министри!

185

Анонимен

преди 2 години

Тия лъжат, като за световно първенство.

184

Анонимен

преди 2 години

Какви чужди езици , какви харвардски , оксфодски , кембриджски кадри - всичко е в практиката - то е като да изучиш на теория Кама сутра и като трябва да започнеш практика да се окаже , че чирака не може да преодолее земното притегляне. И в политиката е същото.

183

Н1

преди 2 години

Работата отива натам, че управлението на държавата се оказа голям залък. Като речеш да победиш противника, трябва да предложиш нещо по-добро. А кое е по-доброто, с което 7/8 и протестърите опискаха пространството от година и нещо, корупция и Гешев. Социална политика, пълни магазини, от коли не можеш да пресечеш ни в града, ни извън, по границите опашки, по крайбрежието също...какво предлагаш срещу това. Прозрачни обществени поръчки? Е, и, хубаво, дай да видим. Корупция? Поименно? Доказано? Чао.

182

ЬЬЬ

преди 2 години

По-малкото зло е да има правителство,макар че това ще си проличи във времето.В противен случай спиралата, по която ще слизаме към дъното ще е необратима.В това правителство само едно, а може би две от задкулисията ще бъдат облагодетелствани,но такава ни е орисията българска и ако краденето остане на мода,България ще се превърне само в едно географско понятие- гнездо на чалга, корупция и наркомании.

181

Анонимен

преди 2 години

То пък при тези всичко е тайна. Имаме премиер, ама няма да ви кажем кой е. Имаме лидер - Славчо, ама няма да ви го покажем. Сигурно ЦРУ имат по-малко тайни. Да хващат по една магическа пръчка и да отлитат към планетата на еднорозите.