65

Тошуняк

преди 2 години

Цените се вдигат, безработицата расте....що не си го....

64

Айде

преди 2 години

Връщайте си Бойко. Като немате топки- къш!

63

Няма Такава Държава

преди 2 години

Герберашите са озверели, готови са да донесат вода и от пустинята, само и само да навредят на ИТН. Времето ви свърши. Край.

62

Анонимен

преди 2 години

На следващи избори- само ИТН!

61

алооо тошку

преди 2 години

готови сте ама резултатите няма да същите бе тошку , може и в парламента да не влезнете . а и чалгарчетата и миячите разбраха че сте балонче .

60

Анонимен

преди 2 години

Радев победи. Не че той е гениален, просто много руска пара се сипе по ПР екипи, съветници и т.н. Само колкото се може по близо до Русия да се изтика тая изстрадала държавица. Пък простолюдието се радва, то корупцията бори. Ганко няма капацитета да излезе от ситуацията. Мача е решен за съжаление.

59

Анонимен

преди 2 години

Тоя *** да хване да си ги плати като е готов. Толкова е ***, че не може да разбере, че резултата ше е подобен. Как стигнахме до тука? Май народа масово изтъп**я за последната година. Радев от ***, който навеждаше глава докато му се караше руския поп, се превърна в месия. Много кинти се изсипаха по *** и това работи.

58

Анонимен

преди 2 години

Педя човек Лакет лъжи. Тези тъпании искат избори до дупка. Целта им била 121 депутата. Жалка история. Има Такива Некадърници.

57

Котарак

преди 2 години

, Тошко, следващите избори сте ги загубили. Вервай ми!

56

Анонимен

преди 2 години

ИТН=ДПС! МАЙ ОТНОВО НИ ИЗЛЪГАХА!

55

ДО 35

преди 2 години

СЛАВИ Е ПОЛУЧИЛ ВЪЗНАГРАДЕНИЕТО СИ ОТ КОГОО ТРЯБВА , ВИЕ НЕ мУ берете гайлето.Всичко, което се случва днес е подготено от президентската иституция и настояото му правителтво с надежда това да се случи,за да дейста все още настоящото му правителсто , което ще способства за втои мандат на президента. Измамта с гасуванео ще се повтори.Жената на ПРезидета и Слави са в комбина,тя рабоеше приего и са го замислили всичи в купом !

54

Ментора бай Иван

преди 2 години

Мятащия крачоли ямболия пак удари дъното по интелект и морал!За съжаление той смята че е бил много принципен!Тоше много жалък ход направихте ,всички Ви се смеят , а Бойко Ви се радва , ще Ви трепе като мухи!

53

Шефа

преди 2 години

Груба политическа грешка е публичното оплюване на един кадърен човек от страна на ИТН!!Всеки прави грешки , важното е да си извличаш поуки от тях!Василев е настъпал някоя клечка от едрия мафиотски кръг и атаката не закъсня!Славчо май няма да стигне по-далеч от обслужващ персонал на мафията!Славчо , Славчо НИЩО не става от тебе!

52

Таня

преди 2 години

С шахматистката и Спецов сте готови ,а другите кога

51

Българин от чужбина

преди 2 години

На тоя жена му му слага пазарната чанта на главата когато правят секс да не му гледа грозната физиномия и немитите му зъби

50

Комунист

преди 2 години

Другарки и другари предлагам да отидем на избори тогава когато днешните депутати + всички които са управлявали България през последните 30 години отидат на полето и заработят парите с които да ги направим!Ние сме на всеки километър!

49

Анонимен

преди 2 години

тоше.тоше,мноо проьь.това не ти е супершоу невада

48

Иван Асен

преди 2 години

Когато политиката слезе на тошково ниво ,опипваме дъното на опростачването!С един подобен се разделихме,сега видно се натрисаме на цяла плеяда от борисовци,че и по лошо.

47

Бонго Бонго

преди 2 години

Сресан полуръст, теб не те ли харесват от Русия, ами качур. Ей, качур дай една предна стъпка с копитото и теб не те харесват.. ааааа...само Радев бил умният и крадливият, опс красивият. Ааа Славье за посланичката няма да стане работата с теб, Радев не пуска фъндък.

46

Изнервен

преди 2 години

Ами така е, като цял живот си правил само светове.