63

икономист

преди 2 години

А с нея се цели все по-голямо производство на възобновяеми мощности - вятърни генератори, слънчеви панели и прочие. И това се прави с цялото съзнание, че все още не са решени основните проблеми, свързани с производството на ел. енергия от тях. Това е така, защото се преследва печалба, а не целесъобразност за обществото. Но ще се създадат едни раб. места и народа ще има къде да бачка. Което е най- важният ефект, терсен от капиталистите. Само така ще държат под контрол овчите маси...

62

Анонимен

преди 2 години

Обърнахте плочата. Защо? Ред е на "лекарствата"?

61

икономист

преди 2 години

До Учудения Нищо не се крои, просто хората на върха на капиталистическата пирамида, се опитват всячески да спасяват системата от тотален крах, предприемайки непопулярни мерки. Производството на ваксини е само една от възможностите, където милиардерите могат да инвестират излишните средства, с които разполагат. А и ще създадат работни места, с което ще затворят устите на недоволните, че липсват такива. Същото е и със "зелената сделка", която според мен не цели намаляването на емисиите...

60

Анонимен

преди 2 години

Израел си купи файзер на по-висока цена за да вземе пръв ваксините. Нормално. Пазар.

59

Собствен опит

преди 2 години

Един, единствен път съм се ваксинирал с нещо направено от година-за година. Противогрипна ваксина през 2018. От глупост и подвеждане. Един, единствен път съм лежал в болница! Познахте - няколко дена след ваксината. Иначе си имам и БЦЖ и полиомиелит, и морбили бе все ваксини проучвани 30 и повече години. Аз вече ваксина създадена за по малко от 10 години няма да си сложа!

58

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

Днес бг с друго покъртително журналистическо разледване .. ВОДАТА Е МОКРА.

57

Гошо

преди 2 години

До до 55А ти как мислиш защо е така

56

Учуден

преди 2 години

Кой има такъв ресурс да побърка планетата? Това е въпросът. Хайде, не цялата планета, а икономически развитата. И защо? Каква е идеята? Добре. минал си през ваксина, според някой теории доживотно трябва да си на ваксина, гарантиран клиент, печалби много. Ама съпротивата става все по ожесточена. Изобщо, нещо се крои но не виждаме отговорите.

55

до 50 пъти

преди 2 години

Добро утро, как спахте?

54

Анонимен

преди 2 години

Поне 20 пъти е печалбата! Нали и разни шефчета от ЕС дето ги купуват трябва да си вземат комисионна.

53

до 55

преди 2 години

В сащ са направили ваксата задължителна! Ако не искаш вакса, те уволняват.Изводите оставям на 55.

52

до 59

преди 2 години

Същото го правеха и комунистите, даже в 10 пъти по-голями раьмери. Държаха хората бедни, а шайката около ЦК имаше безотчетни пари. Бедните работници, не можеха да направят бизнес и да станат поне малко независими, а трябваш2 да лааят пред долни партийни секретари и да се радват на това. И сега ако работиш за някой, не можеш да вземеш добри пари (средно 800 лв хахаха), но ако работиш за себе си, може да изкараш и 8000, че и 80000.

51

Анонимен

преди 2 години

Преди 100 години, Испанският грип е разказал играта на 20м души, без никой да си мръдне пръста. Сега е същото, само дето умрелите са 3м и някои фармацефтични фирми се спешиха и се справиха с вируса, стещу скромна печалбазвучи честно.Както са казали разни мъдри хора - капитализма не е съвършен, но досега, никой не е измислил нещо по-добро!

50

Добро утро

преди 2 години

Аз пък мислех, че го правят от добро сърце, за здравето на хората. Ха ха....

49

Анонимен

преди 2 години

Хора, бъдете сигурни, че днешният свят е нищо повече от един Ексел. Всеки, който работи в мултинационална компания знае, че просто е един ред в нечия екселска таблица т.е е заменим във всеки момент.Факзер е поредната мултинационална компания, която хвана вълната. Те имат пряк интерес кризата с вируса да продължи малсимално дълго, защото акционерите им ще са мега хепи, купувайки си поредния Ролс Ройс и 150-метрова яхта.

48

Шаши

преди 2 години

Всички фармацевтични концерни и лаборатории, трябва да станат държавни. Строг контрол.

47

Коло Коло

преди 2 години

Ъпсуртттт....те мислят за хората и тяхното добруване!Те не мислят за печалбите а за здравето ни!Каква долна статия от платени журналисти искаща, да дескридитира добрите фарма компании.Добре,че го има Шорош(Сорос) ,хелзинският комитет и ЛГБТ -пилари на доброто,да казват винаги истината.

46

Абонимен

преди 2 години

В допълнение на казаното, само ще спомена. Живея в Щатите, и близо до нас имаше ваксинационен център, с парко места за поне 200 коли. Преди 3-4 месеца имаше по около стотина коли на паркинга, предният медец бяха около 20-30, а в последната седмица нямаше нито една. И знаете ли защо- защото просто затвориха този център. Изводите оставям на Вас.

45

A

преди 2 години

Стрижииииии!!!

44

Анонимен

преди 2 години

До Атанас 44 Е нали до 1 година ваксинираните бяха пътници . Сега 10 години.Утре други учени ще кажат - " до 50 години ще измрат масово ваксинираните". Предполагам разбираш , колко са несериозни подобни твърдения