26

НОШТ

преди 2 години

В други страни по- нспред с "ваксинацията" открито говорят за поне 90%, че 70% не билиндостатъчно, в това число и тинейджъри те. Така че гответе се за смяна на плана и включване на най-важните обекти в мероприятието- дечицата. Не знам дали е добре или зле, прецинете си сами

25

Анонимен

преди 2 години

Мутациите на вируса са следствие от ваксината, като той се опитва да се адаптира към новите условия. Повече ваксини = повече и по опасни мутации!!!

24

Анонимен

преди 2 години

И как ваксинацията защитава неваксинираните, като самите ваксинирани разнасят вируса?!

23

Анонимен

преди 2 години

Ко стана бре, запяхте друга песен. Фана ви шубето и вас от МЗ, и тия *** от СЗО. Да се бодем всяка година е лудост и да се ебаваме с имунната си система. Кога го осъзнахте. Добре, че не се имунизирах, а кротко си го изкарах 2 пъти.

22

ъъъ

преди 2 години

То и за Астрата дълго време нямаше научни данни, че причинява тромбози.. Както и да е, смятам, че е крайно време за всички публикации на тема Ваксини да се обособи категория Платена реклама.

21

не само при

преди 2 години

70% ваксинирани има колективен имунитет, а при толкова % прекарали вируса! А стига с това ваксиниране. Има сигурно около 3 милиона преболедували, които имат имунитет на клетъчно ниво. Промиват ни мозъцитек, както при соца не са правили

20

The Brotherhood

преди 2 години

Преди да се набодете с каквото и да е, се поинтересувайте за Фаза 1 /2025 година/ на Световната банка....

19

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 17/ МЕЖДУ ДРУГОТО ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛ Е МНОГО ВЯРНО!!! НЕПРЕСТАННОТО ИМУНИЗИРАНЕ В ЕДИН МОМЕНТ ЩЕ ДОВЕДЕ ДО КРАХ НА СИСТЕМАТА, А КОВИД Е НЕПРЕСТАННО ИМУНИЗИРАНЕ , ЗАЩОТО ТЕПЪРВА ИДВАТ НОВИТЕ ВАРИАНТИ И ЗА ТЯХ ЩЕ СА НУЖНИ НОВИ ВАКСИНИ! ВСЯКА ГОДИНА БОДЕНЕ НА ОРГАНИЗМА НЕ Е ЗАЩИТА А ТОРМОЗ ЗА НЕГО! И ТОВА Е САМО В СЛУЧАЙ, ЧЕ ВАКСИНАТА НЕ УБИЕ ПАЦИЕНТА Я С ТРОМБ Я С НЕЩО ДРУГО

18

АнонимеН

преди 2 години

БЪЛГАРИТЕ НА ЕДНИ ИЗБОРИ ОТИВАТ ЕДВАМ 35% ,ТА ЩЕ СЕ ИМУНИЗИРАТ ТЕ НА 70%

17

Анонимен

преди 2 години

Оф..Аман от г.л.у.о.пости..Колко струва целия този цирк?

16

Анонимен

преди 2 години

Е, нали скоро в някои страни се обясняваха, че не било достатъчно 70%, а трябвало 80-90% да се ваксинират. Така че и 70% да се ваксинират, натискът ще остане и ще се пазарят за още повече, и повече. Тук не става въпрос за вирусна пандемия, че да спре, а за печалби.

15

да знаете

преди 2 години

Със сигурност след третата доза, ще измислят причина за четвърта, после за пета.......

14

Анонимен

преди 2 години

Производителите на ваксините искат да ваксинират преболедували лица за да си препишат естествения им имунитет на прапарата им.

13

Анонимен

преди 2 години

после 4, 5 и до безкрай ваксини, докат накрая собствената ти имунна система те убие зарад глупостта която си направил

12

Сиртаки

преди 2 години

Аз го изкарах. Да му мислят ваксинираните с отровите.Обикновена хрема. От онезикой дето боледуват малките деца.Голямо шубе. Сега ви набодаха с неизвестни субстанции, от които ще се видят страничните ефекти. А със сблъсък с по-сериозен вирус и докторята ще сесе чудят.Някъде четох ,че вяксините ослабват имунната система. Докато при здрав човек винаги може да засилиш с витамини и почивка.

11

House M.D.

преди 2 години

"...Въпреки спекулациите по темата, няма научни данни до момента, че ваксинираните боледуват по-тежко от неваксинираните, че усложненията при тях са по-чести и че смъртността от заболяването при тях е по-висока..." Но пък съществуват неопровержими данни, че ваксинираните се отправят към Орландовци и Бакърена фабрика няколко пъти по-често спрямо неваксинираните.

10

Анонимен

преди 2 години

Преболедувалите и сега са имунни.

9

SHEFA

преди 2 години

До Мнение-АМА ТЕ ЗНАЕХА ЧЕ ЩЕ ПРИДОБИЕМ ИМУНИТЕТ И ЗАТОВА ДАВАХА ЗОР ДА СЕ УПОТРЕБЯТ ВАКСИНИТЕ-МАНГЪРА ИЗЛЕЗЕ ПРАВ.

8

добре

преди 2 години

Аз съм от неваксинираните, които и сега са защитени от пропагандата.

7

Не!

преди 2 години

След третата - четвърта, пета и тн. Абонати...