15

ivailo

преди 2 години

Тоя вирус показа ясно, колко знаещи са учените, лекарите , фармацефтите, политиците и т.н. Общо взето- пълен смяхх.

14

Някой си

преди 2 години

"Няма кауза, която да оправдава убийството на невини". Сега потърсете, кой го е казал, и в какъв контекст. Може да научите нещо ново.

13

дабе

преди 2 години

Преди година говореха съвсем друго. Преди вирусът беше опасен за възрастни, а младите не го и усещаха. Изведнъж почнаха да ни броят антитела, хормони, полезни и вредни хромозоми, коефициенти на социална послушност и кво ли не. Само и само да им мине номерът и да ползваме недоизмислените продукти на фармагигантите. Учени-недоучени-платени-лъжци.

12

Майтапчийси

преди 2 години

Младите обаче имат клетъчен имунитет и са по-здрави! Аман от глобалисти

11

Тома Бикова

преди 2 години

Най-много антитела има в ГЕРБ.

10

Професор Пръц

преди 2 години

Ми не знам....аз мойте не съм ги броил...

9

Анонимен

преди 2 години

В интерес на истината много хора дето познавам го минахме и имаме добро количество антитела, но нещо на държавата и е неудобно да види тази информация, щото опитните мишки трябва да се дупчат.

8

Бойко

преди 2 години

Аз имам най-големото АНТИТЕЛО

7

До Анонимен 5,

преди 2 години

Ти като дислектик - не можеш да четеш - "не" се поставя на орязването на човешките права и на принуждаването към участие в здравните експерименти с т.нар. "ваксини". Ако нещо ти се привижда в повече - бягай или на офталмолог, или на логопед. Ох, забравих, то от година и половина освен ковид друго няма. Не те знам тогава кой ще ти помогне за твоя случай.

6

Анонимен

преди 2 години

Така изброиха всички симптоми на грип. Корона прогони грипа нещо?

5

Анонимен

преди 2 години

Като не са правени масови изследвания и след като тестовете за антитела са платени и рядко хора се бъркат да си ги правят, как правите изводи? Както правите и останалите си такива, свързани с пландемията - на кило и според каквото ви поръчат. Не остана читав човек, който да ви вярва на "новините","доказателствата"и "статистиката". Сами си го направихте - с неистовата си фашистка кампания по лишаване хората от основни права и насилие за участие в масовия експеримент обърнахте хората срещу себе си

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1Вие вече като децата почнахте - на всяко нещо отговаряте с не и няма.

3

Анонимен

преди 2 години

неваксинираните.

2

Анонимен

преди 2 години

Агитация, да се ваксинират младите.Синът ми си сложи първа доза в края на март. След няколко дена за пръв път през живота си получи сърцебиене и задух.. Каза, че е дотук с неговата служба в името на обществото.

1

Анонимен

преди 2 години

Никой