10

антипрограмист до 1

преди 2 години

Гледай до Велзевула да не стигнеш, че със тая ваксина при Аристотел няма кой да те пусне !

9

до 9

преди 2 години

Като гледам каква параноя те тресе най--вероятно ти пишеш изпод дивана . Недей се плаши моя близка беше болна и аз без да се предпазвам защото да се пазя беше късно съм я гледал тя го изкара леко във смисъл без болница иначе имаше всичко на мене един ден ми беше малко кофти и това е .... дано когато пак се срещнем със вируса пак така да е ,въобще не ме интересува имам ли тела или не . Обаче като гледам как искат да наложат насила ваксинацията съм против !

8

Анонимен

преди 2 години

браво на гърците а тука кога ще излязат хората да ги видиме тия от щаба само ни лъжат ужким вирус а ги инжектират с чип им слагат и после ги пускат им ток по чипа на главата и не им вярваме само на слави трифонов им вярваме той ще ни оправи и ще ни даде пари да имаме за ракия и цигари

7

Анонимен

преди 2 години

Слаба ракия... 200 антиваксъра.

6

Анонимен

преди 2 години

До Със танкове и само-- "Много бързо ,спешно трябва да се наложи гемеочовека ." Ти си ПОСЛЕДНИЯ чист неподправен балкански ***. Крий се под леглото, да оцелееш от апокалипсиса! :))))

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 Другарю, ти кои имена си научил? На Ленин, Берия и Сталин ли?

4

ДО 6- програмист

преди 2 години

Ти кога спиш бе !

3

Със танкове и само--

преди 2 години

--лети + специални части и денонощна пропаганда върви ДОБРОВОЛНАТА ваксинация .Много бързо ,спешно трябва да се наложи гемеочовека .

2

Анонимен

преди 2 години

Очевидно човешките права, извоювани с кръв през вековете, не са гарантирани дори и в по-старите демокрации. Все още трябва да се защитават, дори до кръв, ако е нужно.

1

Анонимен

преди 2 години

"Протестиращите бяха около 200 души, далеч по-малко от тези на 24 юли" Норамално, останалите са по интензивните ковид отделения, а някои вече са при Демостен, Аристотел и Софокъл.