641

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТи с празна кратуна, защото си само *** и не си спасил, нито един живот. Ти ваксинира ли се?

640

Стига пропаганда!

преди 2 години

До СтаниславА къде е писменото доказателство и безспорен материален ангажимент на компаниите, произвеждащи ваксини? Имат ли някаква ясно написана отговорност за вредите и за какъв период? Дайте линк, моля!

639

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПрави разлика между антиваксър и трезво разсъждаващ, както и между ваксиниран и неуравновесен хипокондрик, моля!

638

Връх на глупостта

преди 2 години

До До 716Глупав е само онзи, който се ваксинира или не се ваксинира по нече предписание или агитация, когато изискващия ваксината не поема материална отговорност за евентуални вреди от нея във времето, а кара *** да попълни декларация, че го е направил по собствено желание.

637

До 716

преди 2 години

Не глупав си ти, че не си се ваксинирал и още по- глупав, ако не си накарал родителите си да се ваксинират. То американци , англичани , германци, холандци, шведи , белгийци са глупави , че на всички по 50% от населението е ваксинирано. Иначе може да тъпчеш салми, кремвирши и хиляди Е-та с години. Как пък никой не разбра че т.нар иРНК на втория ден вече я няма в тялото.

636

до 713

преди 2 години

До СтаниславТочно това е информираното съгласие. Доста си глупав... сигурно си се ваксинирал....

635

Анонимен

преди 2 години

Шмекера...

634

Анонимен

преди 2 години

Пpocт, като всеки антиваксър.

633

Станислав

преди 2 години

Ей къде го това информирано съгласие, че компаниите не носят отговорност а само ти си носиш отговорност за ваксините Мангъров само това повтаря, а реално подписваш документ за информирано съгласие, че си запознат с листовката и всички ползи и странични ефекти на ваксината които са описани в листовката. Никъде няма и една дума за това, че компаниите не носят отговорност. Само всява смут да срине ваксинациите.

632

@

преди 2 години

Свободата, Санчо, е на върха на копието!Всъщност, Санчо, имах предвид на върха на иглата...

631

До 695

преди 2 години

Клиничните проучвания проследяват здравния статус на участниците. Когато след 10год. 90% от участниците получат инсулти например, очевидни говорим за странична реакция. В момента това с ваксините е фашизъм - нещо между безплатно клинично проучване , експеримент със здрави хора, социален експеримент, гавра с хората

630

Анонимен

преди 2 години

Хора, хубаво пишете за тия пусти ваксини, а замислите ли се колко от доказано ефективните ваксини бяха пропуснати заради тая ковид истерия? Децата в България са що годе добре, но по света е мор от шарка и полиомиалит заради пропуснати ваксини. Бразилия пропищя. У нас пък е другия хаос, с отложени операции. Спрете вече с тоя ковид. Каквото било, било. Връщайте нормалния начин на живот, махайте тия наци сертификати и всеки да носи отговорност за себе си.

629

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите са фашисти по душа.

628

Анонимен

преди 2 години

Аз съм съгласен да се ваксиниран, когато произведат ваксина. Тези продукти в момента не са ваксини, а са експериментални продукти. Когато минат всички необходими стандартни фази на разработка, може и да се ваксинирам. Не съм против.

627

Анонимен

преди 2 години

Всички звездочели,да се ваксинират.Одма!

626

Примоция

преди 2 години

Ваксинирай,играй и се забавлявай с националната COVID лотария.Колкото повече ваксини поставиш - толкова шансът за спечелването на невероятната седмична награда се увеличава.Какво чакаш?!Не губи време,спечели и грабни наградата!Седмичната неустоима награда е елетрическа пила за пети.Внимание!!!Количествата на наградите и ваксините са ограничени.

625

Анонимен

преди 2 години

Мангъров е с Алцхаймер

624

Vako

преди 2 години

Дайте съвет да се ваксинирам ли ?

623

Куку

преди 2 години

Да бе Мангъров и ние сме чели епидемиология, никой не го оспорва, ама въпросът е колко ще умрат , а не дали ще се срещнат с вируса

622

до 697 здравомислещи

преди 2 години

връщаме се