35

Интернет Конспиратор

преди 2 години

е тогава къв е смисълът от "ваксините" като всичко си остава по старому (вече новото нормално не е нищо ново) плюс риска експерименталната инжекция да те убие, дали сега, дали след някоя и друга година?!

34

Анонимен

преди 2 години

Е по колко кърпи носят руснаците? Няма ли кой да ги събере 2-3 сутрини и проблемът ще изчезне

33

Анонимен

преди 2 години

Хем нямало туристи и бранша реве, хем пък всичко е пълно. На кого да вярваш не знам

32

Анонимен

преди 2 години

Хаха има още уникални плажове, на които сме 10 човека макс, но там няма кой да ти види чехличките на армани и банския.

31

Имам своите причини

преди 2 години

И са ми дадени достатъчно поводи да стане ясно че явно не сте точно с акъла си...По - големият проблем е, че ако останете ненаказани за каквото сте направили през последните 40 години тук една вероятност, която е много по-важна от вас става по-малко вероятна... Неопределени вероятност, която е базирана как действително самия живот не трябва да се определя от вас и Менгеле ... Всъщност самия живот е в менгеме от делата на някой доста глупави личности... Не знаете кога да спрете...

30

Анонимен

преди 2 години

ohaa, naslada v balkoninga, gledka beton, gondola, vlak na ujasite, vozene v asansiori po etajite na betonpanelite, katerene na muhlivi vonlivi stalbi, koridori, stai, bezbroini musikalni obilni kaskadi ot vseka porta i vseki prozorec, omaini parfumi ot konteinerite za smedt ;)

29

Анонимен

преди 2 години

В България ходят предимно с карти по НОИ за 220 лв. Лъжат държавата и точат касата. Повечето нямат нужда от процедури. Вадят си карта и заминават всяка година едни и същи хора. Дори се хвалят, че са прецакали касата.

28

Анонимен

преди 2 години

mmm...maldives...hubavi cherni oblaci i kata den zdravo dajd...podobna liatna svejest nema v bg liato...lipsvat i hubavi djamii na bg cherno more...

27

Анонимен

преди 2 години

bravo, nso i chetnicite vi pazat virusite stabilno.

26

Анонимен

преди 2 години

Стига сте лъгали! Всички са в Гърция

25

Анонимен

преди 2 години

Сигурно е пълно с нагли български селяндири мутри и грозни българи със свински физиономии и чалгаджийки с джуки приличащи на *** на които племето ч0векоподобни ръкопляска и слуша чалгиите хаха

24

Нищо

преди 2 години

Не разбрах от заглавието

23

To

преди 2 години

Там винаги си е сървайвър но от простотия. Чудя се как хорат още се навиват да ходят там....И проблема не е в природата, а в "бизнесмените" там. Всичко за.раха

22

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Има много държави в този свят и всяка държава предлага паспорт на своите граждани. В никой паспорт обаче не пише, че Джоузеф Едикойси е евреин. Нито, че Мира Столнберг идва с мъжът си евреин, с когото предното лято са се запознали на Каваците. Не че Мира е знаела, че Робърт Леви Столнберг е евреин, ала веднъж забременяла е...пред задължението да се покори на евреина и му предаде ключовете на бащинаъа българска къща. После се оказва, че братовчедът на Леви е Мохамед от Мароко. Приятно летуване!

21

Киро

преди 2 години

Всяка година тегля 3 хиляди лева бълз кредит, но водя семейството за 5 дни на нашето море. Там се разбиваме, за децата има чипс, сладоледи, кола, аз си поркам бира от сутринта. Живея си царски докато вие мъжете домати и шпек салам по гърцията.

20

Сервитьор

преди 2 години

Супер е сезона. Бичим по 600 лева на ден само от бакшиши. Август ще се прибирам с хилядарка в джоба всеки ден. Искам някой сега да ми каже, че трябва да уча за да имам пари. Взимам ви годишната заплата само за месец.

19

Цецо

преди 2 години

Аз ходя зимата на вашето черноморие. Хем по-евтино, хем няма такава гъчканица на плажа.

18

Жожо Звяра

преди 2 години

Брат ми, Жожо има пари за карибите, затова е Звяр :)

17

До жожо звяра

преди 2 години

Гроздето кисело май, а?

16

Жожо Звяра

преди 2 години

На Лозенец (курорта) съм бил веднъж, няма по-тъпо място във Вселената.