32

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще се окаже че Боко е изпълнил повече точки от референдума на Слави, от чалгаря himself.

31

Класика

преди 2 години

Поръчкова статия с поръчкови коментари. Класика :)

30

бРъз анонс

преди 2 години

Имахме министер на МВР, който пиеше денонощно и пикаеше във фонтаните на Плевен. Днес имаме деветнадесет-апараментов частен честен министър, който не пикае из фонтаните, но и не изтрезнява за момент. Казано е, че при пияни водачи, народът е весел, но това правило не важи за България.

29

Анонимен

преди 2 години

Слепи ли сте че на тия новите най важната и неотложна задача е да отърват Божков и другите едри престъпници от Гешев и правосъдието, за народа още никой нищо не казва, той е на най заден план.

28

Анонимен

преди 2 години

О, неразумни и чалгари, как да пишем в Историята, че сега ви управлява шутът на Султана?

27

Петърчо

преди 2 години

Не е грешно а смешно. Защото едно че безплатен обяд няма и друго че БСП веднага след изборите казаха че този път подкрепата няма да бъде безусловна. Така че колко и Точшко с приятелчетата му да се мъчат да убеждават че коалиция с БСП няма то това което ще се получи е точно това. Или Тошко си мисли че само ако им даде министерства това се брои за коалиция или мисли избирателите си за гл.упави. И как така Мая, Дончева и Мутрите не са стаукво? Е то БСП също вече не е ама все пък как така?

26

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

пРезидентът е прав в изказа си, като казва:... "че БСП са най-надеждният партньор на бъдещото управление и то не само математически, но и идейно..." Хем математически, хем идейно - върховно скудоумно разсъждение ! Вече няколко пъти сме яли попарата на подобни математически неграмотници и идейни ***. Това е и бъдещето на България - математика и идеи. За икономика, пари и откъде ще дойдат - 'ни вопъл, ни стон'. Напред България !

25

Анонимен

преди 2 години

Правилният термин не е коалиция, а чалгарска тумба лумба.

24

Анонимен

преди 2 години

На тези карикатури на фашисти не трябва да се дава власт. Искат да суспендират парламента и да се скрият зад Задкулисието.

23

Ямболски цървул

преди 2 години

Вашите думи не топлят.Коалиция,или не,не е от значение.Цените се вдигат и хората обедняват още повече...*** ви майкята долнопробна политическа!

22

Анонимен

преди 2 години

Това са хора партали, лицемери и с голямо его, тая простотия няма да изкара дълго, само гледайте.

21

Анонимен

преди 2 години

Хитруват, правят се на по-различни, все едно някой им е длъжен да ги подкрепи, все едно ИТН са спечелили лотарията на Божков и всички останали подобни на тях са длъжни да им козируват.

20

човек

преди 2 години

До: българин (номер 1) И от математици. Аман от математици, които имат претенции че разбират от вируси.

19

Анонимен

преди 2 години

Кога избирателите на итн, ***, *** ще разберат че са излъгани тотално? Промяна няма и не може да има.

18

баба Пена

преди 2 години

Това новото дето се пече във фурната не е коалиция а е абалниция

17

Димитрий

преди 2 години

И да го избягват всички знаем, че безплатен обяд НЯМА.Ако искате от утре да започнем да наричаме договорно а не коалиционно но всички знаем вълкът си е вълк без значение как го наричаме. Дори и да го наречем агне няма да стане.

16

човек

преди 2 години

До: номер 2 Взе ми го от устата.И аз потвърждавам казаното от тебе - това са глyпocти на търкалета!Ама ГОЛЕМИ глyпocти на ГОЛЕМИ търкалета!!! Не било правилно да се избягват коалиции??? Хайде де, не било!!! Ако ще се правят тепърва нови коалиции - по-добре наново да отидем на избори!!! Ако от ИТН съставяр кабинет, той трябва само да бъде подкрепен от другите партии. Разбира се, не безрезервно.

15

Анонимен

преди 2 години

О неразумни юроде,поради что се срамиш да се наречеш коалиционер?

14

Анонимен

преди 2 години

- Крадлива коалиция! - каза министър Николай Василев, готов за следваща коалиция, с който и да е.

13

Мутри вън...и Очите

преди 2 години

излезе след 3 годинь...