39

Анонимен

преди 2 години

Какви постове сънува този? Той диплома няма, а постове му се привиждат!

38

Анонимен

преди 2 години

До 22. Какви пътища е разбутал този клоун бе, глу.пак? Те са в друго министерство.

37

Гледна точка

преди 2 години

Тоя искал да е в новото правителство ама никой да не му се бърка и да не му казва какво да прави. Ама така не става бе, бай х.й. Има си програма, има други политики, други сектори, ти не си вожд на някое племе на някой остров да правиш каквото само ти решиш.

36

Реалист

преди 2 години

До калеко, миризливия и други подобни. Ама пак в кратуните ви се върти Боку тиквата, а? Той от три месеца е никой, ама като гледам всичко с него сравнявате и ви мъти мокрите сънища. Защо? Хе-хе, май още 10 години ще ви държи влага тоя човек.

35

Миризлив Гербер

преди 2 години

Кирето докара Тиквата до истерия , че не може да крада вече . Ха Ха Ха Ха Ха Ха

34

Анонимен

преди 2 години

Болен Сидеров е налазил сайта.

33

Анонимен

преди 2 години

Петков ще го потърсят, когато се корумпираме колкото Словения, за да ни направи богати...а кога ще стане това, не се знае !

32

Анонимен

преди 2 години

До 29Не знам къде е завършил, ама ти си много грамотен, не знам и твоята диплома от кой измислен ВУЗ е.

31

Калеко Алеко

преди 2 години

Тоя за 2 месеца удари Тиквата от земята по рейтинг . Браво момче , чегъртай смело .

30

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Евала пич, че спре кранчето на герберунгелите , сега всички се кефим на техния рев.

29

Гражданин

преди 2 години

Този *** няма и да го поканят. Нищо особено не е направил, освен да обикаля студията и да се хвали с чужди пити. Нито кражбите е спрял, нито е докарал точно той пари. И запомнете едно негово изказване отпреди една седмица, за да му се смеете "В България вече няма Корупция".

28

Анонимен

преди 2 години

Киро язовиро завършил в Харвард ама колеж. :D Дипломата му менте. Кой ще го кани за постове? Освен Божков други будали няма.

27

Анонимен

преди 2 години

Еми така е, като искаш за ти подпишат празен чек и явно се пропуснал тази лекция в Харвард: Свободата на всеки свършва там, където започва Свободата на другия !

26

Атанас Велмазов

преди 2 години

КИРО МЕНТЕТО !

25

Рошко Африкански

преди 2 години

Днеса, къде е новината, че са предложили на Минеков? Вчера го каза по ТВ1, при Дремджиев. Дори този неадкватник, тръгнал на лична саморазправа, защото завижда на Рашидов, като се замислил, отказал. Смятайте, как питат под път и над път и не могат да навият никой да стане за резил на клоуна. Толкова за експертите му. На никого не му се става за резил.

24

Анонимен

преди 2 години

Не знам само дали се оплаква или напомня за себе си. Може и да са го забравили тоз "блестящ" " ум".))))))))))))))))))))

23

Анонимен

преди 2 години

Тогава кой тиражира условията, при които Петков би да стане премиер?

22

НИНОВ

преди 2 години

до Гошо...Т..............ти ще започнеш да квачкаш още през септември, защото въпреки че са ти обещали службица в държавната администрация, нищо няма да получиш, в началото ще ходиш до парламента, ще те поканят вътре, след 2-3 седмици няма да ти вдигат телефона, след месец ке сате забравили окончетелно и за теб... аутсайдер си беше, аутсайдер си остана, а за Баце не се тревожи, той си има

21

До 21

преди 2 години

До АнонименРазбута гербаджийския корумпиран кошер.Извади наяве кражбите в ББР и ги прати на прокуратурата.Извади мутренските далавери в Пътища...И не само това...Но...на гербаджийски тт..ррро...л..няма как да се обясни това.Споко...любимата ти мутра е направил най-много..той е най-умния и можещия.Хайде, доволен ли си?

20

Анонимен

преди 2 години

Гербавите, отново на амбразурата.Вие, това момче, срещу него да бягате няма да го стигнете.Тръгнали да коментират.Знаем, че си искате вашите хора, с платените дипломи, но няма вече...свърши се.