28

Анонимен

преди 2 години

Гарантирано от чалгаря и фигуранта!!! На чалгарите не им се работи ,щрака им се с пръсти като на водача им

27

Днес преизпълнени и

преди 2 години

презапълнени са гробищните паркове, от добрия живот за който така скачахте.

26

SarsCov2

преди 2 години

Това е нормално, следствие е на ковид, малкия бизнес страда, с 2,3 месеца работа и предстоящо затваряне той няма как да се възстанови. Много нови напечатани пари, несигурност, инфлация която уж е малко, а всичко е поскъпнало много. Световната икономическа криза *** на вратата. И не не са виновни герб и другите некадърници. Извънземните са виновни! Всичко обръщате на политика зависимите от партийните ракови образувания впили се в тялото на България. Вие сте вредни, защото сте некадърни крадци.

25

При едно голямо

преди 2 години

земетресение (не дай Боже) строеното от соца ще остане, новото некачествено строителство ще падне.

24

До 36

преди 2 години

Не са му разказвали, а така беше. Никой не си даваше зор да работи, но взимаше заплата, и най - важното, преизпълняваха се петилетки. Как ставаше това все още не ми е ясно.

23

до 35

преди 2 години

Така ли са ти го разказвали? Ахахахахах

22

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

До До 6 Казваш половината истина.Не е навсякъде наистина пълно, а резервирано не значи реализирани нощувки в действителност.

21

Момо

преди 2 години

Преди няколко дни ходих до Несебър.Направи ми впечатление, че има много партерни помещения, които се отдават под наем, а някои се и продават. Също така имаше и такива помещения на първа линия.Очевидно има проблем щом дори и там нещата буксуват.Какво стана със сертификатите за ваксинация? Пътуваме ли вече свободно или не съвсем? Май отново се искат тестове по границите...

20

Анонимен

преди 2 години

Това са числа хвърлени във въздуха. В кои сектори е тая безработица, кого съкращават и изобщо - просто пушилка. Ако са кофражисти и арматуристи - окей, понеже вече бетонираха три четвърти от България и е време да спрат.

19

калпави и по-калпави

преди 2 години

Търсих помощник/ци близо ДВЕ години и така и не намерих човек, който да иска ремонт на чужд апартамент да стане като хората, да е педантичен към изпълнението и да мисли(това е най-трудното явно!). Още първият месец се почва, това може да се пропусне, тук няма да се вижда....и така..айде следващия. Сега има три семейства-новодомци и няма кого да им пратя, защото не стават. Разни фирми им предлагат комплексен ремонт 5-8хил лв за елементарни довършителни неща и едни плочки. Става дума за Варна

18

Анонимен

преди 2 години

Винаги е било така лятото. Млдите които са започнали някаква временна работа напускат,за да си направят едно моренце. Затова и винаги лятото се намира лесно работа. Септември-октомври нещата ще се обърнат.

17

До 6

преди 2 години

Какъв туризъм е съсипан, на морето няма място на плажа от народ. В къщите за гости в почти цяла България, всичко е резервирано до октомври,/ от опит го казвам/, та не е толкова зле туризма.

16

3 поредни седмици

преди 2 години

скок, след 3 години с Евро пък рекорд!

15

Анонимен

преди 2 години

И по зле ще става! Сега гонят кокала и разпределят баницата, а народа, кучета го яли!

14

Коко Горилата

преди 2 години

Къде е сега Радев и неговия юмрук?

13

Анонимен

преди 2 години

В тия жеги трудно се бачка а да си мъж е трудна задача,много вече се отказаха!!

12

Конзолата на Слави

преди 2 години

Това са незначителни неща за горд народ като нашия. Нас ни интересуват големите неща. Ще изпращаме хора у Вселената. От добро сърце ще си вземем и маке за компания. Какво значи тук някаква си безработица.

11

бедния българин

преди 2 години

Всички искат МВР, Даскаля, работата да е държавна щото частника няма 4 часови работни дни за по 1200 лв, няма бонуси, няма допълнителни пари при криза, няма 70 дни отпуски на година, няма 13 та заплата, частника лъже и *** с договорите и накрая никви пари и никва пенсия. Батака наречен частен сектор е обречен май

10

Какво се чудите?

преди 2 години

Когато комунистите са на власт така става? Цените стремглаво нагоре, безработицата стремглаво нагоре, доходите стремглаво надолу!

9

Анонимен

преди 2 години

Чакаме харвардските практиканти да корумпират държавата до нивото на Словения, за да ни направят "богати" !