303

Анонимен

преди 2 години

Комисия чекистиДжерджински

302

ГЕРБ си пази дъното

преди 2 години

Някой възмутително бил стигнал дъното, което по право принадлежи на борисовия ГЕРБ. Щатските санкции по Магнитски категорично сочели кому принадлежи дъното - на Борисов & Ко, и никой да не смее да се набутва при тях. Щатските санкции били и срам за ЕС, който проспал подвизите на Борисов & Ко, та трябвало САЩ да посочат истината, визирайки - покрай конкретните имена - Борисов чрез ясен евфемизъм.

301

Минетков

преди 2 години

Наши бьют!!!

300

Краси

преди 2 години

ГЕРБ на комуниста-крадец Боко Тиквата само ще слушат и изпълняват !В ъгъла им е мястото !

299

Една корекция

преди 2 години

Избирателите на ГЕРБ вече паднаха до 540 хил. От 800 000 през април и 1 милион и 600 000 преди 12 г

298

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

ГЕРБ да се готвят за публично изпълнени смъртни присъди. Еврейчетата на Бойко Методиев Борисов-евреин с български имена, получени в недалечната ни история чрез рушвет. Бехараджии гнусни!

297

Анонимен

преди 2 години

След 10 години демокрация, сега се задава червена диктатура която няма да търпим. Да не се заблуждават комунистите че ще ги оставим в да си развяват баирака.

296

учуден

преди 2 години

на себе си и своите близки!

295

учуден

преди 2 години

До анонимен 324,Брех, 4К заплата за средноквалифициран труд! Къде го туй нещо, ве? Аз се водя експерт и заплатата ми е по-малко от 2К и това в София! Нещо да не бъркаш държавата? Що се отнася до депутатите, след като могат да работят и друга работа, паралелно с депутатстването, то 2-3К им са напълно достатъчни. Да не говорим, че и безплатни жилища им осигуряват. Не е проблем, обаче чак толкова, че получават по 4К. Проблем е че не служат на обикновените хора, каквото им е задължението, а служат

294

тъй ще е

преди 2 години

Радев с Юмручното истъпление в стил Че Гевара извади на преден план тъмни типове от дъното на утайката. Но ще си плати за това когато дойде зимата.

293

хахо

преди 2 години

боко българите са с теб , няма друг на4ин , скоро вси4ки ще прогледнат и ще се осъзнаят . защото българинат е казал даите власт на 4овек и ще му видиш акъла и още нешо пази боже сляпо да прогледне . хаджигеиов е новият сидеров ходи пиян и надрусан по заведениоята и се прави на велик , наи жалкият 4овек в парламента

292

Анонимен

преди 2 години

Бойко ще плаща яко за всички извращения. Жална му майка.

291

Анонимен

преди 2 години

Гробарите ще се скрият миша дупка скоро. Всички злобни коментари на мафиотите ги махайте, че побеснявам.

290

Анонимен

преди 2 години

Вие трябва да сте в затвора, а не в комисии. Галят ви с перо още, навлеци нагли.

289

Анонимен

преди 2 години

Боко ке падне!

288

Анонимен

преди 2 години

Да тиквата приятелите му мутри и дерибеевскии милиардерие присвояващи евросубсидии в държавата на мутрите са много цивилизовани, нагли миризливи некадърни връзкари сикаджии висаджии и мутренски български ***

287

БанкяКонакКауш

преди 2 години

научно бе анализирано, изчислено и доказано че всеки трети гербоид е еднаквотъп като предните двама гербоида

286

Анонимен

преди 2 години

До КУЯАбе, Деса не гони депутатска заплата със сигурност. Честно последните години в София данъчни и подобни 2-3000лв за служител и с бонуси и 10000 за шефче за нищо ги нямат. И в Дулово в болницата няколко хиляди би си уредила. Стимулът е в чекмеджетата. Текне ли от там, няма как да не искаш още. Заплатата сигурно й е един ден шопинг, че и по-малко. Една рокля на скъпа марка е над депутатска заплата примерно.

285

Анонимен

преди 2 години

До Истукан Сериозно ли говориш? В София продавач в супермаркет взима над 1000лв. Чистачките на офиси и те отдавна гонят такива пари. Според теб кой ще иска да стане депутат, ако ще е за заплата на метач? Заплатата на депутата не е проблем. Да им дават и по 20000. Проблем е това, че въпреки заплатите си около средното за квалифициран труд в София реално трупат ударно имоти, коли и т.н. по време на мандата, а не всички са топ лекари, адвокати и т.н. с друг доход.

284

ПроСоТо

преди 2 години

Парламента ТРЯБВА да дефинира,ситуира и финансира САМО ДВЕ партии...Да ги наречем условно "Национално ориентирани" и "Проевропейски ориентирани"..Нещо като Републиканците и Демократите в САЩ!.Като "Либерали" и "Консерватори" в миналото..НЯМАМЕ НИКАКВА НУЖДА от стотиците "партии и партийки"!!!!..Нямаме "КОСМИЧЕСКИ " проблеми за решаване!..Битието ни е много КАНАЛИЗИРАНО!СРАМ за нас е,че докато други държави с население стотици милиони имат 3-4 партии най-много,ние,при едва ПЕТ милиона, имаме 100