57

Анонимен

преди 2 години

Не е голяма загуба ,щото количество спрямо качество - РАЗЛИКАТА Е ТРАГИЧНА...там реформи , ама истински ще има каде 3000година ,ако има български народ тогава

56

Анонимен

преди 2 години

Че малко ли е?

55

Улица Илюминация 33

преди 2 години

шапците са плоски, щото символизират, че щом завършват, то успешно сме изгладили всяка гънка на мозъка им! готови са да ни р0буват до живот!! Светлина от Тъмнината, Редо от Хаоса, Братя!

54

Анонимен

преди 2 години

До Много въпросиПовечето родители насила карат децата си да завършат "висше", щото учи мама за да не работиш :))) Друг е въпроса, колко ще си обогатят знанията и дали ще научат нещо което да им е от полза :)

53

159

преди 2 години

159===Сега този доктор трябва да е на около 75 години. Къде ли е сега той да ми помогне отново?

52

159

преди 2 години

До Анонимен На Запад гледат с подозрение на дипломите от БГ===А аз имах късмет да ми направят в някогашна Медицинска Академия две операции на ухото - първо на лявото, след 3 години на дясното. Хирургът беше доцент. Каза ми. че оперира пациенти с рак, но моят проблем бил дребен. Даде ми указания как да не си увредя слуха отново. Не можах да се придържам към неговите указания над колко килограма на не вдигам и да не нося. Сега този доктор трябва да е на около 75 години. Къде ли е сега той да

51

Анонимен

преди 2 години

Не е важно количеството на завършилите, а качеството. Не може всеки втори да има висше, а да не може да си напише името.

50

Много въпроси

преди 2 години

Важното е Ректорите и ръководствата в държавните ВУЗ-ове да получават високите си заплати. Кой го интересува как се обучават и каква реализация имат завършващите студенти. Кой го интересува при какви условия работят преподавателите. Журналистите да се поинтересуват какво е съотношението на заплатите Ректор/Завършил реализиран студент и ще намерят отговор на много въпроси...

49

Професор

преди 2 години

Даааа, ще спадне броя на завършилите висше образование , но в замянаа на това ще се увеличи броя на чалгаджиите с основно образование. Споко, очакват ни "светли" бъднини с простотията начело!

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60Висшето е за тези които слугуват на тези от "село", нали затова учат нещо, за да ги използват.... хахахаха :) Очаквах реакция от "висшистите", дай друго свое мнение, интересно е :)

47

159

преди 2 години

До ДНЕС СЕ ЗАПОЗНАХНе дай си боже да питат колко е 2 на куб или колко е корен квадратен от 9 :)

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39Да, химия с извинение. И то по времето, когато някои лекции почваха в 7, т.е в 7.10. И си спомням как един от преподавателите ми ни караше да правим регресионен анализ в Exсel. И не прие данните ми получени чрез програма писана от учебник на Оксфорд от асистента ми, за изчисляване на целева функция, а се радва на данните в Excel при умножаване на таблици 13х59 по 59х13. После се чудим защо тикви ни управляват.

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56На Запад гледат с подозрение на дипломите от БГ, даже някои не ги признават :)) Като не си научил нищо съществено, нема как да те приемат, все пак това е реалния живот, не студентски запой в общежитие.... хахахаха :))

44

Наша холивудска Мара

преди 2 години

мераклийка за Оскара, има ли вървежно више?!

43

Анонимен

преди 2 години

Няма български университет в топ 1000. Това казва много повече от тази статия с проценти.

42

Къде ще приложат ли?

преди 2 години

Ами фалшификатори имаме на световно ниво.Запади колекционери изпищяха на умрЕло от фалшиви монети, статуетки и др.Мафията ни, ДС мафията действа навсякъде!

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 "бг не я признават никъде освен на село." Дипломата ми от СУ беше приета от един от Лондонските университети без проблеми, но преди това поне десетина академични кадри трябваше да присъстват в часовете ми; та май не е само "дипломата", а дали те бива. Е, ако си "завършил" ПУЦ-а в Благоевия град, Новия български или в Шумен, най-добре е изобщо да не се пробваш, нито пък да харчиш пари залудо за "кадърното" си чедо - има си ПУЦове и на село, нали?

40

Анонимен

преди 2 години

9% по-малко програмирани кратуни.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46Висшистите са затова, да обслужват по "неграмотните" им шефове :)))) Това е в целио свето, успокойте се преди да ме нападнете :)

38

Има време

преди 2 години

Гешев да изкара магистратура по право, че с тоя техникум по право няма дълго да удържи поста.