195

Анонимен

преди 2 години

Все си мислех, че само слави Т (май Т вече трябва да значи ***) е скъсал с реалността и има проблеми с мозъка, но явно и тошко йорданов е тръгнал сериозно в същата посока. А никито василев е просто обикновен перач на пари, само че с претенции без покритие.

194

Анко

преди 2 години

С ВЪРБОВИ КЛОНКИ,ЦВЕТЯ И МАРТЕНИЧКИ,НЕЩАТА НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧАТ,ПИПЕ ТРЯБВА СЛАВЧО ПИПЕ,НЕ ТЕЛЕВИЗИЯ И ОРКЕСТЪР!В РАЗГАРА НА СЕЗОНА,БЪРЗО УВИСНА,КАТО ПРАНИ *** НА ПРОСТОР!

193

Гошо

преди 2 години

'ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА', ДА ВЕЧЕ ИМА - ТОШКО АФРИКАНСКИ!СМЕШКОВЦИ!!

192

фори

преди 2 години

Бързо ви видяхме,още по-бързо ви преценихме,готови сте да си ходите!Вервайте ми!Килимчето ви е сложено и колкото да го мачкате,вашата вече е ясна!В КОСМОСА,ГОТОВИ ЗА ИЗЛИТАНЕ!

191

Баба Рада

преди 2 години

значииии... това му е била играта на Славчо, да докара демонократите на власт!!

190

Гуфу

преди 2 години

Е как да няма общо с ДПС като беше министър в тяхното правителство в най-безпринципната коалиция в новата ни история. Те това гьон сурат.

189

Анонимен

преди 2 години

ИТН не са крали. Досегашните крадоха 12+3 години. В София краденето почна 2006-2007 г

188

африканската маймуна

преди 2 години

тошко и славуца ги напъва ряз-ания кардан на доган

187

.

преди 2 години

Реформаторски? Ваксинаторски?

186

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 103: "Това повдига въпроса , дали Слави не е само едно лице на проекта ИТН . А диктуващите правилата са съвсем различни хора"Този въпрос вече го изясниха директно от Дубай. А то и без Дубайското разяснение си беше ясно, че Славчо е проект на задкулисието. Човека се е продал на пазара на труда ;). няма да се яви на живо пред публика, защото ако се види здравословнто му състояние, много хора ще се запитат: как ще контролира цялата държава след като е токова зле?

185

Янаки

преди 2 години

сложИ Гешеф на масата с лимонче в устата. Поканини са БСП и ДБ - ето кои си готвят коалиция и си правят подаръци. Па ИТН да си номинират министри, ако си нямат работа - само могат да се присъединят към угощението ако наведат главица и отворят бузки.

184

баба мара

преди 2 години

мисирките не зададоха въпроси за ролята на симеон и сина му при издигането навасилев за премиер за нато и ес за ам бази за ученията в черно море за русия исанкциите за 3 морета 2 часа една говорилня

183

Анонимен

преди 2 години

Било приоритет да намали данъците- толкова смешно от 10% на 9% и какво ни топли това. Няма да се плаща данък например 1000 лв, а 900 лв. За малкия бизнес 100 лв не се считат за кой знае какъв плюс или спестяване. А големите компании, за които този 1% ще представлява хиляди, за тях няма значение, защото те са чуждестранни и могат да си го позволят- и без това съсипват в много направление българския бизнес с конкуренцията, която поставят

182

Анонимен

преди 2 години

Виждам,че тук е пълно с толупи герберасти които място не могат да си намерят от злоба.Разберете веднъж и завинаги,че сте изхвърлени от властта и никога вече няма дори да я помиришете,който и да дойде след вас.Пиршеството свърши-СТИГА-Няма вече да крадете безнаказано!

181

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Боже господи, тоя крадец. Дано не влезе в политиката отново, че имаме деца, ние страдахме 30 години, айде да не страдат и те. Ши.ба.ня.ци.те от ИТН обещаха нещо ново, а излязоха с фалирали Сиви Кардинали и фалирали икономически кръгове. Долно и Грозно. Дано не направят правителство и да има ИТН Чао чао чао! Абе Кардинали, крали сте, ОК, ама защо ви трябва държавата отново да правите пари? Нямате ли добри икономически мотиви или знаете само да крадете?

180

ДБ са толкова

преди 2 години

злобни и завистливи, че Радан гласувал в ЕП срещу БЪЛГАРИЯ да влезе в Шенген, само защото гледал какво гласуват депутатите на ГЕРБ в неговата група на ЕНП и направил обратното. Добре, че по-голяма част от групата подкрепила България, но не и Радан. После се оправдал, че било "техническа грешка" . Няма такива идоти.

179

Патриот

преди 2 години

Стига сте ни занимавали с тези мишоци! Че и 12 снимки даже сте им отредили...

178

Анонимен

преди 2 години

Отсвириха точно човека,който щеше наистина да работи.Наистина той излезе сух без да открадне от тройната коалиция.За съжаление българина винаги първия акъл му е спонтанен,затова на запад имат поговорка за нас:''На българина ми дай втория акъл!''Първо винаги ръси глупости,после обаче се сеща.Не ни трябва мечка за показване,а човек дето да работи!

177

.!.

преди 2 години

Сега разбрах защо не говорят по други телевизии и не провеждат дебати. Ами те са много прости. 2 думи на кръст не мога да кажат. Но прави друго впечатление, надменни мамк.а му, високомерни. Държат се толкова грозно. От къде придобихте такова самочувствие бе комици. Другите избори сте чао бе бок.л.у.ц.и.!!!!!!!

176

Анонимен

преди 2 години

До 184- Имаш предвид този Христо Иванов и неговите най- близки, които последните години са финансирали разни свои дейности с грантове от организации, принадлежащи на С00р00с ли? Тези дето насърчават еднополовите бракове и това да приемаме бежанци като една истинска европейска държава. За него Иванов ли говорим?