38

Анонимен

преди 2 години

До КаквоИмам предвид, че ги прецакаха, а не, че те си убиват собствения народ. Евреите са жертва на глобалистите като всички останали народи. Глобалистите не са евреи въпреки, че се водят, че изповядват юдаизма (само привидно).

37

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Заради медийното преекспониране на корона пандемията стигнахме да там да се въвеждат жестоки рестрикции на гражданските права и свободи, само заради 100 заразени от заболяване със симптоми кашлица и болки е гърлото (прословутия делта щам). Абсурд на абсурдите!

36

Живко

преди 2 години

Абе къде се скриха ваксиноманиаците, за да обясняват каква е файдата от ваксините? Ами от тук нататък ще е така! От реваксинация до реваксинация докато свят светува! Хванеш ли се на хорото ще го играеш до край!

35

Анонимен

преди 2 години

Кой разправяще тук, че като се боцнем и ще паднат маски и други мерки. Политиците няма да се откажат доброволно от тая власт. Не е до пандемията изобщо.

34

Анонимен

преди 2 години

Смятам, че маските никога няма да изчезнат , поне на закрито на обществени места. Животът отпреди е безвъзвратно отминал.

33

Анонимен

преди 2 години

Аз какво казах ВАКСИНИ СВОБОДА НЕ ДАВАТ.... СЕКИРА ДАВА... не се подвеждайте на лъжливата пропаганда израел го хвалиха хвалиха и кво старата песен на нов глас

32

Мда

преди 2 години

Ако се елиминират заинтересованите(начело със Сорос и Гейтс),Пандемията ще затихне от само себе си...Забележете как вече не се говори за СПИН-намериха(създадоха) си нов,по-ефективен източник на приходи и световно влияние.

31

Анонимен

преди 2 години

Какво стана ве медико-фашисти? Нали Израел били ваксинирани, връщали си нормалния живот а-у, пък ние сме били прости, защото не се ваксинираме масово. Май палачинката се обърна, а

30

АнтиАнтиАнти

преди 2 години

Трябват 6 дози, не две. Освен това трябва да се ваксинират абсолютно всички, включително и новородените.

29

Анонимен

преди 2 години

До Койчо2021-23 са натиск, за да махнат повече хора от земята. 2025 - нов вирус се чака (пак грип), но ще изчакат малко да позатихнат страстите 2 години. До 2030 с около 40-50% ще намалее населението на планетата. Сещате се как. Подгответе се, няма да е приятно.

28

Койчо

преди 2 години

Глобалистската *** определено си обича нумерологията. За всеки поне малко интересувал се е ясно, че не са случайни символите и кодовете, които ни заливат - особено чрез техните медии.Та, нещо интересно за размисъл:2021+2022+2023=6066Като в кода нулата се изпуска... Остава 666.Ако съм прав, бесният им натиск за чопир/баркодиране/стирилизиране ще продължи поне до края на 2023Съгласен+, недъгласен. -кВо мислите?

27

Анонимен

преди 2 години

За тез, които се чудят, защо евреите се самопрецакаха. Не са. Самите юдеи са таргет. Онези с плановете и ваксините не са юдеи, а хазари - ашканази юдеи. Ашканазитата мразят юдеите от векове. Мразят и Русия. Шилдовети фелеровците не са евреи, а хазари. Прочетете за този народ, славещ Сатаната.

26

Анонимен

преди 2 години

ПОНЯКОГА НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ. ВАЖНОТО Е ДА СЕ ОПИТВА

25

Не!

преди 2 години

Услужливо пропускате, че 50% от случаите са на ваксинирани....

24

Анонимен

преди 2 години

75% са ваксинирани там и просто е поредното статистическо доказателство колко действат ваксините. Чили и Великобритания показват същото.

23

Биби Н.

преди 2 години

До ВаксиниТова не е достатъчно!!! Трябва да бъдат съдени по Нюрнбергските критерии...за престъпления срещу човечеството.

22

123

преди 2 години

Ако не сте разбрали, че този пик е ПРЯК резултат от боденето...., значи нищо НЯМА и да разберете...Просто толкова ви е капацитета.

21

Смех

преди 2 години

Изпитанието на ваксине не вървят както трябва Нали ваксините предпазеат Лакеа стана сега За сетен път доказва че ваксините сега минВат през изпитание а ние опитни мишки сеоказахме Време е хората от целия свят да се осъзнаят че не са опитни мишки

20

Анонимен

преди 2 години

Защо бре? Нали всичко беше супер с над 70% ваксинирани. Великата ваксина на Бил пази за векове. Върнахте си нормалното, нали? Сега какво пак. Скоро и локдаун ще има. Разбрахте ли защо ви обясняваме, че ваксинацията и вирусът (грип) нямат нищо общо, освен общата програма за депопулация, разбира се.

19

Анонимен

преди 2 години

Нали ударно се ваксинираха? Ко стана? Май-май "безопасните" ваксини не са панацея, колкото и да облъчват медиите народонаселението.