13

Анонимен

преди 2 години

След толкова много Нова "шума" която влезе в обръщение по света е време да ни спретнат едно голямо зануляване посредством една световна хипер инфлация.

12

Анонимен

преди 2 години

Путин: Инвестирайте в най-сигурната валута на света руски рубли.

11

Анонимен

преди 2 години

Половината съм ги инвестирал, половината ще се харчат яко защото всичко ще поскъпне и до време ще се обезценят в пъти.

10

Анонимен

преди 2 години

Аз съм инвестирал в спомени...

9

Анонимен

преди 2 години

В дигиталната ера в която сме и след напечатването на огромните количества фиатни пари през последните две години,институции като банките са на път да станат излишни!

8

Анонимен

преди 2 години

Инвестиционни банки, но в чужбина. 3-4% връщат като кеш, останалите 5-6% са реинвестиция. Ако вкараш 750 000 лева, ще са ти пон 1800-1900 лева на месец, а богатството ти ще се увеличава с вскяа година, но хората са алчни и предпозитат огромни езонети и скъпи коли, вместо спокойствие и сигурност.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 ФинтеК е както му казваме, пне в България.

6

Анонимен

преди 2 години

купуваш злато, копаеш в двора и толкова. банките са ненужни в цифровата икономика и скоро ще изчезнат основно по тяхна си вина.

5

Анонимен

преди 2 години

В България се наблюдава един интересен феномен - доверието в банките е почти нулево, а в същото време народът им пълни касите и трезорите с пари. Ама същото важи и за политиците - те го дерат, той пак ги избира. Въобще народът си обича поробителя.

4

Анонимен

преди 2 години

Не поне, а САМО аварийния фонд! При разнообразието от услуги и решения, които предлагат сегашните финтех компании (повечето от които безплатни), да не говорим за разнообразието от инвестиционни инструменти и платформ в днешно време...е меко казано престъпление да се държат пари в банка.

3

Анонимeн

преди 2 години

Всичко описано по горе най верочтно ще доведе до нови преструктурирания в Баковия сектор и нови продажби и сливания на Банки. Както каза един бивш баков директор на голяма банка :"Парите и бизнеса в баковия пазар в България са колкото парите и бизнеса в един средно голям американски или малко по голям европейски град". Сами си правите изводи каква икономика се развива.

2

Loyko

преди 2 години

Стана ли ви ясно в какво да инвестирате?Аман от безмислени съвети и общи приказки.Банките продължават да ограбват народа.

1

Анонимен

преди 2 години

Това че правителствата ще създадат електроннни пари вече е ясно. Искат неискат ... ги накараха хората с криптото. Но това не променя интереса към криптоот. То и сега държавата има електронна единица. Вкар3аш в банката и дигитално е пращаш?Криптото не е само дигитално средство за плащане, а к вид акция. Защото повечето са реални бизнес платформи. Не заблуждавайте хората. Това не е финансов съвет. А мнение.