127

Анонимен

преди 2 години

Тоя за колко ли пари се е съгласил да го играе бостанско плашило?

126

Анонимен

преди 2 години

хахах Делта варианта завладява света - ние разпускаме всичко като месец март тази година и септември миналата

125

пенсионер-ветеран

преди 2 години

Никога Няма да се Ваксивирам, Предпочитам Китайски Био-Оръжие да ме убие пред Експериментална Опасна и НеРаботеща ваксина!!

124

Не!

преди 2 години

Туристическият сезон може да бъде провален само и единствено от вас, господин Кацаров. Само пробвай да вдигнеш КППта и ще се прокълнеш. Също така идват избори, началникът ти радев е история ако провалите морето на хората, нали се сещаш. А иначе, не, няма да се ваксинирам, сплашването не минава.

123

Това Правителство

преди 2 години

кога пада, щото се оказаха същите слуги на Новият Световен Ред като предишните! Гражданските Права и Свободи не могат да се Ограничават от Бюрократи, те са от Бог!!

122

T.Шак

преди 2 години

Тоя сега какво? Плаши ли ни? Дали ще има или няма да има туристически сезон, зависи единствено от него. Той пише заповедите. И не! Няма да се ваксинирам. Зор за експериментални ваксини нямам.

121

Генетичен Имунитет

преди 2 години

за 18 месеца не познавам болни, още по-малко умрели, явно всички около мен имат Генетичен Имунитет! защо не ми издават Паспорт да си джиткам из ЕС?!

120

Интернет Конспиратор

преди 2 години

Ах, каква стана тя!

119

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията няма нищо общо с лабораторния грип, наречен ковид. Тя има политически и социални цели - новия ред, който искат определени същества. Колкото и да мажат, че ваксинирани се разболяват, защото са с лоша имунна система, истината е в препаратите - те не осигуряват защита срещу заразяване и разболяване от грипа. Ако това бяха истински ваксини, те ще спрат истинския вирус. Това не са ваксини и това не е коронавирус, а чист грип.

118

Анонимен

преди 2 години

Като паднат глави на политици ще паднат и ограничения... много е просто ваксина свобода не дава , но секиря дава

117

dakotabg

преди 2 години

Врати!Вратии!Вратиии!Ай стига с тия ваксини,бе!

116

Анонимен

преди 2 години

До 123 - Експерименталните операции се правят за да се спаси живот/открие лечение или да допринесат за спасяването на хора в бъдеще. Инжекциите за ковид са смърт, контрол, програмация, чипиране и геноцид. Всички знаем вече, не се хабете.

115

Анонимен

преди 2 години

До 123 - Защото никой не е планирал да оперира експериментално 80% от населението? Кой е *** сега? Отговори ми ве плоскоглав.

114

Анонимен

преди 2 години

Непрекъснато свързват свободата ни с ваксините. Какво се цели? Реакцията като поведение на дадена група от хора срещу вменена им в главите ситуация е същата като реакцията на групата, ако въпросната ситуация реално съществува. Вменяват ни ваксината като единственото решение и ние реагираме благоприлично като съвестни граждани. Господин Министър, ваксината не е единственото решение, тя е удобното за Вас решение. Зависите от нас точно както банката зависи от своите некоректни длъжници.

113

до вакса

преди 2 години

Факта че производителите няма да бъдат съдени, благодарение на европейския парламент не светнаха ли в главите ви някои алармени лампички, че има нещо нередно с тези ваксини?!?

112

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗащо не спреш и експерименталните операции в болниците? че пак с "твойте" пари се правят... ТъъЪЪъъпАк!

111

Анонимен

преди 2 години

Аз съм против да се спасяват плоскоглави ваксър-камикадзета с пари от моите данъци! Защо трябва държавата да лекува самоубийците, които се инжектират с препарати на ДАРПА и НАСА?

110

Анонимен

преди 2 години

Едно нова вълна можела да сложи край на туристическия сезон. Господин Министър, туристическият сезон не го затварям аз, а Вие. Той, туристическият сезон, не се затваря сам, Вие го затваряне. Аз мога да бъда турист и едновременно да поема риска да се заразявам от други. Ще си намеря подходяща група хора, които да поемат риска да се заразят и от мен евентуално. Вие, докторе, сте ми последното грижа.

109

Fifi

преди 2 години

И на Коритаров така му викаха

108

Ако

преди 2 години

Махнат отказа от търсене на обезщетение при увреда може и да си помисля