35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Няма да ти отговарям, щото и без това ще те изтрият. Ама се чудя ти пък защо спамиш? Това твоето си е чист спам и го правиш колкото да те изтрият и после да кажеш "леле 70% изтрити коментари"...

34

Анонимен

преди 2 години

Питека-н-тро-пус -авст-лало-пите-кус -булгарикус представени на снимката .Много агресивен вид ,примитивен и се размножава двойно по-бързо от *** .Прехранва се с кражби ,измами ,моля български граждани пазете се от тези ур-ковци!

33

Анонимен

преди 2 години

34-кйе! Ни ми сa прави! Найл ся, как кажа т и крадат тес!

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 И що такова доверие гласува на доктора така безрезервно? Как си избираш на кого да вярваш? По цвят ли?

31

Анонимен

преди 2 години

И кви?

30

Анонимен

преди 2 години

Почти на 50 години съм, почти два метра висок съм, клякам със 120 кг и тежа 105 кг... Какво правят с децата си някои хора... Това трябва да е подсъдимо и наказуемо... 115 кг дете на 15г??

29

Бай Иван

преди 2 години

Който не плаща данъци и осигуровки не може да има претенции за състоянието на системата ;) !!!

28

Анонимен

преди 2 години

Направо мога да се хвана на бас, че половината коментари тук са написани от някой от същата тая болница. Много са еднотипни и се цели фокусът да се прехвърли върху междурасова вражда, и на тази основа да се оправдаят лекарите, без значение виновни или невинни са. ...За нискоинтелигентни може и да проработи тази тактика...

27

30 лева пенсия !!!!!

преди 2 години

Не знам колко взимат социални ромите, но имам познат българин на 35 години с нещо като рак на панкреаса и епилепсия! Пенсионираха го и му дадоха 30 лева пенсия !!!! Пенсионираха го миналата година, но на мен ми се вижда абсолютна, гаддна, мръссна, доллна ГАВРРА с българите !!!

26

Ще го напиша по друг

преди 2 години

начин, дано не ме изтрият и дано да разберете какво имам предвид. Близките на Зейнеб искат отмъщение, закото лекарите са затрили чадото им. Събрали са се тълпа неплащащи и неработещи граждани, които протестират срещу безплатната здравна помощ, която получават. Още не е ясно чия е вината за смъртта на момичето, но е много вероятно това да се дължи на нехайството на родителите. Който смята, че лекарите са виновни - преди да е ясно каква е вината им - да дойде и да подкрепи тумбата пред болницата.

25

Гай Баньо

преди 2 години

Тия,протестиращите,цял живот не разбраха,че ако си част от едно общество имаш права и задължения.Кой допусна това дете да стане 115 кг.?Докторите ли?Сигурно е било високо 1,60 на тия килограми костна структура,сърце и изобщо всички органи са се притискали и е било въпрос на време да се случи точно това,което се е случило Да търсим под вола теле е леко казано смешно.Според мен изобщо не им пука на родителите,а искат пари.

24

бобчо

преди 2 години

Жалко за Зайнеб, но на 15 години да тежи 115 килограма ми се вижда доста за 15 годишна ! Аз на 19 години влезнах в казармата 60 килограма !!

23

Анонимен

преди 2 години

Значи от нашите социални Зейнеб е станала 115 кг.,щото по цял ден е плюскала,с родителите и не са и обърнали внимание.И сега,когато е станала зор работата,пак ползват безплатно,но и са нагли.Нека,да плюскат и всичките да изпукат.

22

До 39 - ами не точно

преди 2 години

Това е техния начин за изразяване на скръб - "око за око". - Ами не точно, техният начин е "око за око", докато не стане дума за пари.

21

Анонимен

преди 2 години

До И кой каза, че - Скърбят, не се притеснявай. Това е техния начин за изразяване на скръб - "око за око".

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34Лекарите ли са виновни за прекомерното затлъстяване? Вече знаят, че са лоши лекарите да не ходят.

19

Анонимен

преди 2 години

"които разбираемо са меко казано съсипани и сипят обвинения." - Една мазна глобичка и затвор от 2 години,ще ги накара да осъзнаят грешката си и ще е добър урок за останалите като тях.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 Защото се надяват, че в болницата има лекари, които разбират повече от тях. Но очевидно са в грешка.

17

Анонимен

преди 2 години

Ми кви друго са уее! Виж ги как са даржааат уееее

16

Анонимен

преди 2 години

Това е все едно Божков и компния да идат да протестират пред НАП буахахах.