9

Анонимен

преди 2 години

"Годишният доклад класира 209 града на базата на разходите, които са нужни за жилище, транспорт, храна и развлечения. Ню Йорк е използван като базово сравнение." - Не разбирам. Поясни!

8

Анонимен

преди 2 години

"Който работи нормална работа (не е слугинаж демек)" - Брях брях брях ... при положение, че по-голямата част от обществото е на такава работа, кое точно ѝ е ненормалното?

7

Анонимен

преди 2 години

До 2 - Скоро купувал ли си място там ... толкова е ненормално, че разбирам защо някой семейства си имат семейни гробници.

6

Анонимен

преди 2 години

Тукмекистан и Ливан? Олеле :D

5

до 1

преди 2 години

Който работи нормална работа (не е слугинаж демек), в 80% от случаите може да си работи от вкъщи, а понякога- изцяло дистанционно. Изключваме лекари и подобни, разбира се. Въпреки че и там технологиите скоро ще позволят. Изнасяй се от София, щом 1000лв. на месец са ти много и не е лесно. Ей ги селата- пустеят, а къщите са без пари. За 50 000 евро купуваш чудесен имот.

4

До 1

преди 2 години

Никой не кара хората на сила да се местят в София. Може да идеш в Минск или в Москва, там другарите казват че било супер.

3

до 1

преди 2 години

Баце, в София само вноската на колата ми е 1500... Ипотеката- 2500, за да приключи бързо. Ама не ме бърка, това са малка част от приходите ми. 1000лв. са нищо за София. Заплата на чистачка.

2

Исус Теляка

преди 2 години

Гробищата са най евтини

1

Анонимен

преди 2 години

И в София не е лесно, който живее с ипотека или под наем започва с 1000 лева назад всеки месец.